Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Gyógyító angyalok üzenete

2018-10-08

Erőtök bennetek, isteni fényetek

 Gyógyító angyalok üzenete.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Drága lelkek, figyeljetek! Erőtök bennetek, isteni fényetek. Mi gyógyító, áldó, szívbéli erő, s használva azt, isteni segítő.

Gyermekek! Mind gyógyítók vagytok, mert szívetekben ott az erő, mely behívja a gyógyító fényt Atyánk Teljességéből.

Gyógyító angyalok most szólunk hozzátok, hogy szeretetnek erejével ekképp meglássátok! Mind segíthettek, ha szívvel akartok, mert a gyógyítás szívbéli hatalom!


De meg kell tanulnotok bánni hatalmatokkal! Éreznetek és irányítanotok kell erőtöket! Mint a Földön, az Égben is tanulni, fejlődni kell. A képzettséget meg kell szerezni az erők irányításához. A beavatásban csak az részesülhet, ki felkészült, tudatos, hittel és alázattal teli.

A gyógyítás felelősség! Erőket irányítani, Isten áldásával és szeretettel lehet. Ezért minden gyógyítót az Égből szentelnek meg! Az igazi beavatás Istentől érkezik, mert az Ő gyógyító Fénye költözik a lélek erejébe!

De ki szívvel, szeretettel nekiindul az útnak, gyógyítóvá válhat, hite szerint.

Mindenben, így ebben is vannak fokozatok. Ki-ki lelki érettsége szerinti beavatásban részesülhet. De tudjátok! Egyik fokozat sem kevesebb a másiknál! Mindenki azt kapja, mire lelke, tudata érett. Ha a gondviselésre hagyjátok életetek, mindenkit arra a szintre vezet, mit e földi életében el kell érjen. Mindenki annyit fejlődhet, mi segíti továbblépését, tudatosodását, útja szerint. Ezért ne siessetek „nagy gyógyítókká” válni, mert már most gyógyíthattok: SZERETETTEL!

Mert a szeretet isteni gyógyító, megszentelő erő. Ha szívetekben ezt az erőt megtaláljátok, s megtanuljátok irányítani, segíthettek, gyógyíthattok, szentelhettek vele.

De először nektek kell megtalálnotok, megismernetek magatokban. Első feladat: saját magatok megtisztítása az Isteni Szeretettel, mit szívetekkel hívtok elő. Ezért ajándékot hoztunk nektek. E gyakorlatot, ha megcsináljátok, a Szeretet Fényével magatokat megtisztíthatjátok. Bármikor.


Helyezkedjetek el kényelmesen, s lazítsátok el testeteket. Csukjátok be szemetek, s érezzétek magatok körül, s magatokban azt a nyugalmat, mit belétek sugárzunk. Mindig körülöttetek vagyunk, ha ránk gondoltok.

Most lássátok, ahogy fölöttetek egy hatalmas fényesség örvénylik. Atyád szívének szeretete az, mely éltető, gyógyító, isteni erő.

Most koncentrálj szívedre, s közepében lásd, hogy ott is örvénylik egy fénylő szeretetgömb. Érezd, ahogy benned éled a szeretet, s mikor átadtad magad neki, megnyitja szívcsakrád. Mikor bizsergést érzel szíved tájékán, s érzed megnyílni csakrád, figyeld Atyád Szeretetfényét, mert abból egy fénylő fehér fénysugár elindul feléd, s becsatlakozik szívcsakrádba.

Istennek Fényével töltődsz most fel! Fogadd szívedbe, s áraszd bele addig, mígcsak a szeretet érzése szétfeszít. Mikor ezt a hatalmas szeretetet feszülni érzed szívedben, összpontosítsd erődet. Lásd és figyeld magadban, a szívedben, azt a fénylő szeretetgömböt, miben Atyád ereje örvénylik.

Most indítsd te is el szívedből fénysugaraidat, s mint Atyád, te is áraszd szét testedben. Küldj minden sejtednek, külön-külön. Áraszd el őket gyógyító Szeretetfénnyel! Burkold be minden szervedet vele, vond őket ebbe a fehéren fénylő szeretetburokba. Áraszd körbe magadban, hagyd, hogy keringjen benned a Fény. Bárhova behatolhatsz vele. A szeretet előtt nincs akadály!

Most küldj minden csakrádba a szívedből, mi továbbra is összekapcsol téged az Isteni Fénnyel, egy-egy szeretetsugarat, s áraszd át rajtuk! Fogd Fénybe őket! Lásd, ahogy átjárja őket a Szeretet! Lásd fényben játszani őket, s lásd fényben úszni egész tested, kívül s belül.

Ez a Szeretetfény, mi körbeölel téged, mindig veled lehet, ha Atyádtól lekéred, s magadba engeded.

Most a Fényt, mi maga a Szeretet, szívedből, csakráidon át, áraszd aurádra s fényesítsd ki színeit, töltsd fel energiával. Áramoltasd a Fényt, s közben szeresd Magad! Mert kit a szeretet átjár, csak az befogadó az Atyai Fényre igazán!

Szeresd hát magad! S ha ezt fenntartások nélkül elfogadod, akkor küldheted szét e Szeretetfényt magadon keresztül, kinek szeretnéd. Áraszd magadból e fénylő, gyógyító erőt, mi céljához érve Atyád szeretetét küldi el.

Mikor szétküldted szeretetedet, vond körbe aurádat Atyádtól érkező, szívbéli szereteteddel, hogy fényével védelmezzen téged.

Mondj köszönetet az áldásért, miben részesültél, s lassan, szeretetednek és fényednek biztos tudatában térj vissza.

Máris sugárzod magad körül a gyógyító erőt!


E gyakorlatot minél többször elvégzitek, erőtöket és Szeretetfényeteket annál célzottabban tudjátok irányítani, s így egyre jobb gyógyítókká válhattok!

Használjátok a Szeretetnek erőit, s Atyátok megáld mindent, mit szívből cselekedtek.


Szeretetben létezzetek, mert a szeretet mindent meggyógyít!

Áldás néktek az Atyától, lelkek

 

Forrás: Pusztai Orsolya