Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Két szintre való rálátás

2019-09-16

Uriel arkangyal üzenete

 Két szintre való rálátás.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

A mostani fázisban sokan közületek különböző szinteken élnek a tudatos szellemükkel és a fizikai testükkel, és így egy magasabb perspektívából szemlélitek az ismert régi világot.  
 
Itt Uriel, Isten Fénye!


Üdvözöllek benneteket szeretett lények, azzal a szeretettel, ami idehozott benneteket, és ami belső magotokban mindig is voltatok.


A világok szintjei egyre közelednek egymáshoz, és most sok dolog kerül a felszínre, amin elcsodálkoztok, és ami az általatok ismert világot megváltoztatják. Ez egy különleges idő számotokra, mert ismét eljön majd az eltávolodás időszaka, amikor a világok újra szétválnak és ti testetekkel együtt egy magasabb szinten maradtok.


A mostani fázisban sokan közületek különböző szinteken élnek a tudatos szellemükkel és a fizikai testükkel, és így egy magasabb perspektívából szemlélitek az ismert régi világot. Ez a szemlélet hatást gyakorol a világra, mert döntően nem csak az észlelés változik, hanem még fontosabb, hogy a magasabb fejlettségi szintű tudat teremtő ereje is célba ér. Most világosan látszik, hova pazarolják el Földanya erőforrásait, és hol okoz a kevesek kapzsisága és hatalmi törekvése szegénységet és éhínséget. Az egymásnak ellentmondó vallásaitok és a politika általi elhatárolódások világossá válnak szemetek előtt. Állandóan csak a kevesek húztak hasznot és sokan elveszítették szabadságukat és függetlenségüket.


Gyakran az sem ismerhető fel, hogy kik a „jók” és kik a „rosszak”, mert egy emelkedettebb szemléltből egy ilyenfajta értékelés nem lehetséges, az ’igaz’ és a ’hamis’ az alapvető fejlődésbeli torzítások szemszögéből nézve csak relatív lehet.


Kezditek felismerni az illúziót, ami évezredek óta korlátozza gondolatitokat és cselekedeteiteket. Felébredtetek, az álom és a valóság között lebegtek és még csak most dörzsölitek ki szemetekből az álmosságot. Elhagytok egy valóságot és most egyre jobban felfedeztek egy másikat. Nem lesz már titkos tudás, mert már nem lesz lehetséges elrejteni azt, ami Mindenkié. A titkos szövetségek és szolgálatok feloszlanak, és a megőrzött tudás hozzáférhetővé válik az emberek számára. Nem tartható vissza semmi sem, ami az emberek által az emberek számára került felfedezésre.


Sok probléma megoldódna, ha a jogtalan törvények segítségével elzárás alatt tartott találmányokat és felfedezéseket kiadnák, amit félelemből és kapzsiságból vettek el az emberektől. Az energiaellátás és az egészségügy mentesítve lesz a haszonérdekektől és mindenki számára elérhető lesz.


Még egy olyan jogrendszerben éltek, ami az alkotóik számára hoz hasznot és előnyöket. Az olyan jogalkotás, ami még csak az igazságosságot sem hordozza magában, igazságtalan és el fog tűnni. A törvényi rendeletek, ahogyan a pénzügyi rendszereitek csak radikális változtatásokkal maradhatnak fenn. Új értékrendet fogtok teremteni a munka területén is, és a legmagasabb elismerésben azok részesülnek majd, akik mások, a gyengék, betegek, vagy idősek szolgálatába állnak, mert minden Isteni lény jó sora elsőbbséget élvez. Ez egy olyan világ leírása, ami úton van az Isteni rendbe való visszatérés felé. Az emberek felébrednek, és tudatosodik bennük feladatuk, amit azok is felismernek és elfogadnak, akik eddig ellenálltak ennek.


Az emberi életnek alig van olyan területe, ahol ne lenne szükség egy alapos átalakításnak és kiigazításnak. Ahogyan az is szükségszerű, hogy mindenki hozzátegye részét a nagy felemelkedéshez. Ehhez a legfontosabb eszközötök a tudatotok, mert minden rejtett dolgot a felszínre hoz és elvezet a változásokhoz. Ha felismeritek az igazságot, mert szívetekben a legnagyobb Isteni Egységgel álltok kapcsolatban, mondjátok ki! Azokat köztetek, akik még mindig palástolják fényüket, felszólítom, hogy lépjenek előre és mutassák meg magukat.


Világítsátok át a sötétséget világotokon, MOST van itt az ideje a cselekvésnek! Ne ijesszenek meg a sötét árnyak, ne hagyjanak elbizonytalanítani benneteket a szörnyű üzentek és negatív hírek, lássátok igaz valójukat. Ezek az utolsó próbálkozások, hogy a kikerülhetetlent feltartsák, ezek a reakciók az előre törő fényre.


Ne bizonytalanodjatok el, ha az élet és az érzelmek hullámvasútján ülve érzitek magatokat, ez az összenyomódás időszaka, amit az egy időben megélt két dimenzió okoz. Élvezzétek ezt a különleges energiát és használjátok ki a lehetőséget a tisztuláshoz és leljétek örömötöket a benned fokozódó fényben! Ünnepelj, nevess, táncolj és örülj a pillanatnak!


Ha tudatában vagy Isteni magodnak, Isteni eredetednek, akkor mindenképpen kapcsolatban vagy a szellemi világgal, a vezető- és őrangyalaiddal és magával a Forrással.


Eredeted a tiszta tudatból fakad, tiszta Isteni Fényből, így magadban hordozod a Minden Egy teremtő erejét. Kerülj velünk kapcsolatba, hogy megerősíthessünk, fürödj meg szeretetünkben, a fényünkben, amikor csak szeretnél.


Te csupán a közvetítő vagy, a csatorna, ami a Fényt a Földre hozza, lehorgonyozza azt benne és így segít a nagy terv beteljesítésében.


Legyen bárhol a helyed, Te fontos vagy!


Áldásom Veled és Minden Létező feltétel nélküli szeretete örökre áramlik feléd.


Uriel vagyok

Két szintre való rálátás1.jpg


Kép forrása: Pinterest.com


Csatornázta: Günther Wiechmann
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: www.guentherwiechmann.de .
Kattints ide