Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Kozmikus hullám

2018-10-19

Michael Arkangyal

 Kozmikus hullám.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Kedveseim!


A világotokban egy alapos változás lesz a következő két hónapban, amint a Galaktikus Magból (a Pleroma-ból) jövő gamma fény erőteljes hulláma eléri a Földet és a lakóit.


Fontos megjegyezni, hogy mi már alaposan benne vagyunk a gamma sugárzásban, amely a WAVE-X (x hullám) nevet viseli és már sokan közületek érzik ezt az energianövekedést, amely  minden nap intenzívebb lesz 2015, szeptember 28-ig.


Az emberiség fejlődésének ezt a nagy pontját "THE EVENT HORIZON" (Horizon esemény) néven ismerik.

2015, szeptember 28 az a nap, amikor ez a szuper-hullám tetőzik és ez lesz a legmagasabb energetikai rezgés, amelyet valaha mértek a kozmosz modern történelmében.

Lesz valaki, aki aktuálisan ezen a napon emelkedik fel? Igen! Bármelyik fénylény, aki már a 21 Hertz 5D-s rezgéséhez közeli szinten rezeg, át fog törni az 5D-t védő akadályon, a "The Great Void"-on (a nagy űrön), és képes lesz megtapasztalni az Új Föld tartós érzetét a történelmünknek ebben a nagy pillanatában.

 
Sokan nem fogják fel ennek az új érzésnek a valóságát, mert az új Föld még egy hologram-mátrixon belül lesz, de egy jelentős javulás fog bekövetkezni a régi ellenőrző háló felett, amelyről 300 000 éve tudunk.

Az új Föld még mindig egy érzékelhető hologram, mert egy lélek csak egy hologramon belül képes lézeni fizikailag és megtapasztalni az 5D érzés élményét.

A fizikai része mindezeknek, akik még a 3. dimenzióban rezegnek, azonban az 5. dimenziós szinten gondolkodnak a 3D legtetején van. Az egyetlen mód, a nem holografikus mátrixban létezésre, nem számít mennyire ellenőrizve vagy égi módon, csak a nem-fizikaivá válás lehet.

 
Ti újra és újra inkarnálódtatok ide azzal a céllal, hogy a magasabb természetetekbe fejlődjetek vissza, de az igazi ok, amiért itt vagytok és itt maradtok azért van, mert szerettek fizikai létben lenni és megtapasztalni az öt érzékszervet. Ha ehhez egy jobb környezetetek lenne, minden tökéletes lenne. Ez az, amiről szó van, hogy megtörténjen!

Ugyanakkor, amikor megtapasztaljátok a 3D-s érzékszerveiteket egy 5D-s fénymátrixban képesek lesztek átmenni a fénytestetekbe (a Merkaba) és képesek lesztek korlátok nélkül közlekedni a magasabb birodalmakban.

„ Belelátva egy Új Mennyet és egy Új Földet látok”. Ez a két dolog nem ugyanaz. Az Új Föld magában foglalja a 3D, 4D és 5D-t és az Új Mennyben a 6-tól a 12. dimenziók vannak, ahova csak a fénytestben lehet átkelni.

Ez azt jelenti, ti nem hagyjátok el a 3D-t! Ehelyett ti folytatjátok a léteteket a 3D, 4D és 5D-ben ugyanabban a tér-időben (most itt) és teljesen tisztában lesztek az élményeitekkel mindegyik dimenzióban.

Jelenleg egy folyamatos haranggörbét tapasztalunk a gamma fény rezgésében, amely növekszik, amint elmozdulunk a fotonöv legintenzívebb része felé, így látni fogjuk, ha tisztában kell lennetek ennek  a hatásával a testre, az elmére és az érzésekre a következő két hónapban!

Ez az intenzív gamma energia folyamatosan érkezik és sokszoros égi eseményeket hoz létre, amelyek mind ugyanabban az időben jelennek meg, egy hatalmas mennyiségű kozmikus fény-adatot árasztva ebbe a rendszerbe!

Ez nem egy rossz dolog és természetesen nem kell félni, amint ezek az új adat-frekvenciák bombázzák a földet és a lakóit!

Egy káosz-szint lesz, ha ezek az új foton-adatok belépnek a mátrixba és integrálódnak, de ennek utóhatása lesz a régi ellenőrző mátrix hologram fokozatos átalakulása egy új kristályháló mátrixba, és ez az, amiért mi dolgozunk olyan régóta és látni akarjuk, hogy megtörténik.

Ismert, hogy a gamma fény képes bármilyen egyed DNS-ét azonnal átalakítani annak magasabb formájába. Ti most szó szerint gyorsan átalakulhattok a ti lehető legmagasabb formátokba!

Néhányan a végzetről és a sötétségről prédikálnak mindezzel kapcsolatban, másokat pedig teljesen hidegen hagy, hogy igazából mi történik.

Van sok Első-Hullámos, akik lelkesedtek a felemelkedés nyomán az elmúlt 40-60 évben, akik nem voltak közömbösek ezzel kapcsolatban és örülnek, mert tudják mi történik.

Mi azt mondjuk, hogy lovagoljátok meg ezt a fotonhullámot mindennel együtt, amitek van. Tekintsétek úgy, hogy ez az Emberség igazi szabadságának a kezdete. Ünnepeljetek, azt mondjuk!

Éljetek hibátlanul minden szempontból miközben mi minden pillanatban haladunk előre, amint az ionjaitok egyre gyorsabban és gyorsabban forognak.

Fontos, hogy hagyjatok mindent eltávolodni, ami ebből a szempontból nem szolgálja a lelketeket és nem nyitja meg az univerzum végtelen lehetőségeit.

A legtöbben már érzitek a rezgések erős növekedését a testben. Sokan közületek észrevettétek, hogy  elsodródtok az új helyetekről, elveszítitek a kapcsolatokat és az anyagi dolgokat. Néha teljesen kívül vagytok mindenen, egyedül, akár elveszve.

Biztosíthatunk benneteket arról, hogy minden úgy történik, ahogy kellene, és ez a régi energiák tisztulása, amelyeket olyan erősen őriztek. Ezek az alacsonyabb rezgések átalakulnak, így a fénynek és a szeretetnek ezek a isteni hullámai át tudnak áramlani a testen és leszállnak Gaia magjába. Az elnyomott érzelmi sérülések és a téves DNS programozás (korlátozott hitrendszerek) alacsony rezgéseit lehetetlen átvinni a magasabb dimenziókba. Ezeket a régi sérülésekből eredő energiákat el kell engedni a testből, így a fény-adatok teljesen át tudnak áramlani rajtatok és megfelelően földet érni. Ez teljessé teszi az isteni „áramköröket”, amely szuper lénnyé tesz titeket, amik valójában is vagytok.

A Földön a legmagasabb szintű ikerlángok fontos szerepet játszanak. A világító ikerláng kulcsemberek vezetni fognak és megnyitják a kozmikus kapukat az ő együttes szeretetük intenzív erejével és előhozzák ezt a magas rezgésű érzékelést, amelynek a neve „Az Új Föld és Új Menny”.

Mi, akár az angyalok emberi testben, jöttünk, hogy elfoglaljuk a saját testünket az egész emberiségnek erre a nagy megvilágosodására és hogy hírül adjuk ezt a fontos üzenetet! Tudjátok, hogy sok Csillagfaj van most itt, ennek a hatalmas kozmikus történetnek a végső jelenetében, amelyben ti fontos szerepet játszotok.

Sok világból nagy egyéniségek vannak itt a tartományuk szélén, hogy lássák, hogyan csináljátok, és lássák, mit tesztek ezután. Ők csodálnak titeket!

Látjuk, hogy miután az első-hullám ikerláng kulcsemberek átmennek az 5D fátylán, meg fogják kezdeni a tényleges munkájukat mint férfi/nő csoportok a többiek legnagyobb szolgálatára, segítve az emberiség többi részét, hogy keresztülmenjen a nagy Szivárványhídon.

Nem győzzük hangsúlyozni annak fontosságát, hogy fordítsatok nagy figyelmet magatokra ebben a jelentőségteljes időben, hogy a legjobbat hozzátok ki magatokból!

Minden univerzumban ez a legnagyobb tanítás:
Szeresd Istent teljes szívedből, elmédből és lelkedből és ez a titok, hogy belépj a Mennyek Birodalmába.

Kérdezünk titeket, kivel azonos ez a nagy Isten?

Szeresd magadat teljes szívedből, elmédből és lelkedből! Nincs más dolgotok, mint ezt tenni!

Köszönjük nektek nagyok, hogy eljöttök a Földre, erre a nagy céltudatos küldetésre.

Lépjetek be, ti jók és hűségesek! Ez a ti órátok a tündöklésre.

Ti vagytok a fénye ennek a világnak, ahogy egyszer egy nagy mester mondta. Ragyogjatok fényesen, hogy mindenki lássa.

Kedves barátaim, ez mind nagyon valóságos, már történik és meg fog történni pontosan úgy, ahogy mondják. Ez gyönyörű és csodálatos, és nincs mitől félni. Közületek senkit nem ér veszély.

 Michael Arkangyal

 Kozmikus hullám1.jpg
Kép forrása: Pinterest.com
 
Forrás: Kattints ide
Fordtotta: MA