Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Metatron

2018-10-08

Az egyetlen igazság amit igaznak tudhatsz az a szívedből ered.

 Metatron.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Metatron – A channeling
Szeretteim, örök vidámságban üdvözöllek titeket ezen a napon! Reniyah-on keresztül adom át nektek ezt az üzenetet, aminek célja és tárgya maguk a közvetítések. Tudom, hogy figyelni fogtok, mivel ez egy közvetítés Metatrontól.

Álljatok meg egy pillanatra és gondolkodjatok el ezen, Kedveseim, magáról a tényről, hogy jobban odafigyeltek egy közvetítésre, mint amennyire ezt megtennétek egy olyan információ esetén, amit egy másik ember írt. Miért van ez? Hogyan lehet, hogy egy közvetített üzenet különböző, vagy más, mint bármelyik másik email vagy hírlevél amit a postaládádba kapsz? Valójában, Drágáim, a legtöbb közvetítés egyáltalán nem más. Az is egyszerűen csak kommunikáció. Ez egy közvetítés most, ami egy emberi transzmitteren (átadón) jön keresztül…nagyon hasonlóan ahhoz, ahogy a wireless internetetek, rádiótok vagy televíziótok működik.

Mi, akik az üzeneteinket embereken keresztül, a közvetítések által tolmácsoljuk/adjuk át, egy másfajta frekvencián működünk, mint az az ismerős, vagy másik ember, aki egy emailt küldhet nektek valahonnan a Földről. Noha mi képesek vagyunk befolyásolni a komputer technológiátok egy bizonyos fokig, de nem tudunk közvetlenül belépni a dimenziótokba egy hangszórón keresztül, és nem is kellene. A szabad akarat síkján éltek, és egy dörgő hang az éteri dimenziókból megzavarná ezt, és általánosságban is tömeges pánikot okozna. Természetesen nem ez a célunk. Ennélfogva embereken keresztül kommunikálunk, akiknek megvan az a képességük, hogy ráhangolódjanak a mi frekvenciánkra.

Namármost, a bolygótok magasabb energiájú rétegeiben sokatok már kiterjesztette az antennáját, hogy ezt az érintkezést lehetővé tegye. Számos, más dimenzióban vagy frekvencián működő csoport lakója is képes arra, hogy közvetítsen feléd. Mondhatjuk úgy is, hogy a közvetített üzenetek piacán bőség uralkodik. Kedveseim, lehet, hogy ezt ti nem tudtátok, de a képesség a közvetítésre nem jelent szükségszerűen magasabb spirituális fejlettséget, vagy magasabb rezgésszintet az emberi átadóban. A képesség, hogy telepatikusan érzékeljünk, küldjünk, vagy kapjunk üzeneteket, egy természetes készség és képesség az univerzumotok magasan fejlett és testet öltött kultúráiban. Ez a képesség nagy mértékben az emberiségbe ivódott már hosszú ideje. Most, ahogy az evilági felemelkedéseteket folytatjátok, ez sokatokban megújul, és megerősödik.

Sok más dimenzió lakója is képes arra, hogy üzeneteket küldjön nektek. A kapott, közvetített üzenetek nagyon fontos részét képezték a növekedéseteknek és evoluciótoknak, ahogy ezt ti is tudjátok. Azok a dolgok, amelyek a származásotokat, történelmeteket illetően eleddig rejtettek voltak számotokra, most elérhetővé váltak az emberiség Isteni Kibomlása révén. Az emberiség egészének a következő frekvencia-szintre történő fejlődésével bizonyos „titkok” napvilágra kerültek. Ami el volt rejtve, elő kellett, hogy kerüljön. Ez a te munkád volt, azé, aki a Fényt szolgálja, hogy megkapja ezt az információt és a földi tudatosságba helyezze azért, hogy minden egyes ember, jelenlegi, és jövőbeli generáció is tudja.

Tehát itt vagyunk most, Az Emberiség antennái fel lettek erősítve. Hatalmas mennyiségű információ jön keresztül a telepatikus rádióhullámokon. Tényleg minden információt értékesnek kell értékelni? Bizonyára nem. A tudatosság a dimenziókon keresztül elérhet most titeket emiatt a nyitott ajtó, és a megnövekedett befogadás miatt, és el is ér.  Jól teszed ha a közvetítéseket ugyannak a fényében veszed fontolóra, mint a maileket, leveleket, vagy bármely más kommunikációt, amit a Földi dimenzióból kapsz. Nem hiszel el mindent, amit az újságokban és a hírekben is olvasol, ugye?

El kell távolítanod a hitrendszereket, és azt kell látnod, ami valójában van. A hitet, miszerint a közvetítés egy felsőbbrendű kommunikáció és ezért „elsőbbséget élvez”, az emberi kommunikációhoz képest. Ez csak egy hit. Ez a hit a dualizmusban gyökerezik, és az elkülönültség illúziójában. Valójában, mivel mindegyikőtök része az Egy Tudatosságnak, ezért minden egyes kommunikáció szintén része az Egy Tudatosságnak. A közvetítés, mint kommunikáció, mint átadott/kapott információ, ugyanaz, mint az a kommunikáció, ami a megtestesült emberiség tudatjaiból ered és származik.
Az egyetlen igazság amit igaznak tudhatsz az a szívedből ered.

Ahogy a más emberektől kapott mailjeidet és egyéb anyagaidat olvasod nap mint nap, mindegyik kapcsán vannak érzelmeid: „Igen, egyetértek, ezt szeretem, ez rezonál velem”, vagy „Nem, nem értek egyet, ezt nem szeretem. Törlés.” Namármost, ha az email egy közvetítést tartalmaz, sokan közületek azonnal másképp fogják kezelni, tisztelettel. Körültekintően fogjátok olvasni, és az elmétek elkezd dolgozni azon, hogy megpróbálja behatóbban megérteni, amit ott mondanak. Mindegyikőtök levonja a saját, egyéni következtetését arról, hogy az a közvetítés mit is jelent és elhiszi, hogy ezek a következtetések az igazak.

Látjátok itt a különbséget, Kedveseim? Ahelyett, hogy elolvasnátok a közvetített üzeneteket és megítélnétek, vajon ez számotokra igaz vagy sem, sokatok alapból igazságnak fogadja el a channeling tartalmát, egyszerűen csak annak forrása miatt. Jópáran közületek meglehetősen lecsökkentenétek azt a napi szinten olvasásra fordított időt, ha ezeket a közvetítéseket abból a nézőpontból közelítenétek meg, hogy: „Hogyan érzem magam ezzel kapcsolatban? Van ebben bármi jelentőséggel bíró személy szerint nekem?”

Már korábban fejtegettük a közvetítést, mint kommunikációt. Most azon van a sor, hogy megvitassuk a közvetítést, mint energiát, mint fény polarizációt. Van egy pár közvetített tudat/entitás és az „ő” emberi átadóik, akiket jól ismertek és szerettek is. Az ő üzeneteik mély rezgést keltenek a valótokban, ami igaznak érződik. Nem kell gondolkodnotok ezeken az üzeneteken; küszködni, hogy megérthessétek a mondanivalót. Ezek egyszerűen csak szíven ütnek, kikerülik a mentális folyamatokat és ti kiterjedtek.

Miért van ez? Miben különböznek eme  közvetítések attól a sok másiktól, amik szintén közkézen forognak? A közvetítések legtöbbje egyfajta telepatikus kommunikáció, ahogy ezt már korábban megvitattuk. Van pár ember, aki azért érkezett a földi síkra, hogy szolgáljon, nem csak mint hírnök, hanem mint magasabb fényszűrője azon tudatosságoknak, akik a felsőbb dimenziókból működünk, csakúgy mint jómagam. Ezek az emberi közvetítők arra hivatottak, hogy a telepatikus kommunikáció fokozatán jóval túlhaladjanak. Ők elfogadták és felkészültek – megtestesültek – a célból, hogy egyesítsék az energiákat a magasabb tudatokkal és szűrők legyenek, akik behozzák ezeket a magasabb rezgésű energiákat a Földre. Mint azt már korábbi alkalmakkor megbeszéltük, a fizikának vannak olyan kozmikus törvényei, amelyek részünkről kizárják a drámai és azonnali frekvencia átalakítást a ti síkotok és a mi magasabb síkjaink között.

A magasabb frekvenciákat polarizálni vagy szűrni kell, le kell csökkenteni, és utána lehet beléptetni a Földi síkra egy emberi, megtestesült tudaton keresztül. Azok az emberek, akik azokat a közvetítéseket adják át, amik közvetlenül a szívetekhez intéznek felhívást, egyesítették az energiájukat egy bizonyos magasabb tudattal, azzal a céllal, hogy ennek a tudatnak az energiáját is le tudják hozni nektek, csakúgy mint a szavait. Ez az a különös jelenség, amit néhányatok kódolásként ismer, és ez egy elég jelentős lépés, ami túlmutat a telepatikus infromációátadáson. Ahhoz, hogy valaki szimplán közvetítsen egy információt egy másik síkról való tudattól, semmilyen fajta energetikai-fúzióra nincs szükség. Az információ nem fog, nem tud átjönni a közvetítőénél magasabb frekvenciáról. Hacsak ez az energia egyesülés nem történik meg a magasabb tudat és az emberi közvetítő között, akkor a rezgésszint nagyon hasonlatos lesz az általános, ember-ember közti kommunikációhoz.

A közvetítésekben – az olyanokban, mint amiket Reniyah vagy az egyéb, a bolygón elterjedt  közvetítésekben kaptok – ti a forrás és a közvetítő egységesített energiáját kapjátok, polarizált fény formájában. Mint olyanok, ezek a közvetítések inkább az energiáról és a frekvenciáról szólnak, mint az aktuálisan közölt információról. Azok a  közvetítések, amelyek kódolást tartalmaznak – vagy a forrás-átadó egyesült energiáját – jóval kisebb mennyiségben fordulnak elő, összehasonlítva a sok egyéb közvetítéssel, amelyek nap mint nap történnek a Földön.

A mi célunk az volt, hogy létrehozzunk egy alkímiai tárolót, amiben a Föld és a földi életformák felemelkedése megtörténhet. Ez nagyban hasonlít arra, mint amikor a vegyész létrehoz egy formulát a kémcsövében, vagy az ínyenc séf megalkot egy speciális receptet. Minden hozzávaló kivételes fontossággal bír. Ebben a csoportmunkában az a célunk, hogy megteremtsük a lehető legmagasabb frekvenciájú rezgéseket,  a ti saját alkímiai átalakulásotok kiteljesedésének határait. Ti vagytok a Fény, a Szeretet, az Isteni Emberiség, az én Szeretteim. Semmi sem lehet most fontosabb, mint a Ti személyes átalakulásotok, a frekvencia kiegyenlítés az Isteni részetekkel. Ez szolgálni fog titeket abban, hogy biztosak legyetek az összetevők minőségében, amelyek ebbe az alkímiai tárolóba belekerülnek. Nem azért jöttetek a Földre, hogy a saját hatalmatokat magatokon kívülre helyezzétek, vagy akárki más kezébe a kozmoszban, aki képes telepatikus üzenetek átadására. Azért hívtak titeket ide, hogy megtanuljatok és gyakoroljatok a saját inspirációtok forrásából meríteni;  hogy előlépjetek és megosszátok ennek az inspirációnak az energiáját az emberiség egészével.

Nem feltétlenül javaslom azt, hogy hagyjátok abba a közvetítések olvasását, de arra kérlek benneteket, hogy nézzetek amögé a hitrendszer mögé, miszerint a közvetítés egy jobb, őszintébb kommunikáció, mint bármelyik másik. Azt kérem, hogy azzal a tisztánlátással olvassátok a közvetítéseket, ahogy a napilapokat vagy magazinokat olvassátok. Arra bátorítanálak titeket, hogy kérdezzétek meg magatoktól – bármivel kapcsolatban amit olvastok – kérdezzétek meg magatokat „Milyen érzést vált ez ki belőlem?”, semmint hogy „Mit gondolok erről?”. Látjátok a különséget Kedveseim? Ha azt kérdezitek magatoktól, hogy mit éreztek, akkor a belső igazságotokat ébresztitek fel, legyen ez ugyanaz, amit valaki egy közvetítés során fogalmazott meg vagy sem. Amikor gondolkozol, igazságként fogadsz el információkat, akkor egyszerűen csak az elmédet kötöd le. Akkor átadod a hatalmadat a közvetített kommunikációnak, ami ezáltal megszabja neked a saját igazságod.

Talán most egy kicsit tisztábban látod, hogy miért kérlek arra, hogy a közvetítéseket vagy bármilyen más információt a szíveddel olvass az elméd helyett. Érezd a frekvenciáját annak, amit olvasol. Figyeld meg alaposan, mit raksz a saját alkímiai tárolódba, mert amit oda helyezel azt rakod a földi átalakulás nagyobb alkímiai tárolójába is. Természetesen nem azt mondom, hogy bármi gond lenne akármelyik egyéni (bizonyos) közvetítéssel vagy bármilyen más információval, amit befogadsz. Mind az Egy-ből ered. Mégis, van olyan kommunikáció ami szolgálni fogja a földi céljaidat és van, ami nem.

Kedveseim, rendkívüli tapasztalataitok vannak, mint testet öltött tudatosság a földi síkon, ebben az egyedülálló evolúciós folyamatban. Ti mutatjátok az utat mindazoknak, akik követnek titeket. Az nem szolgál titeket, hogy ugyanazokat a döntéseket hozzátok, amit az emberek nagy része, akik hagyják, hogy mások hangja mondja meg nekik, mi az igaz. A megtestesülésetek legfontosabb célját úgy összegezhetnénk, hogy megvan a képességetek arra, hogy emlékezzetek az igaz természetetekre és ezt az igaz természtetet testesítsétek meg a Földön. Feltétlen képességetek van arra, hogy meghatározzátok, mi szolgál titeket – és a többi embert is – és mi nem. Inkább az érzelem általi érzékelésben bízzatok, semmint az elmétek hitrendszereiben. Csak ezáltal fedezhetitek fel a saját hatalmatokat és kerülhetitek el azt, hogy beszippantson titeket is az elme azon kettősége, ami az emberi fajt a félelem alacsony frekvenciájának kötöttségében tartja.

Metatron Vagyok

Mindig Veletek Vagyok

(forrás angolul: http://spiritlibrary.com/metatron/metatron-on-channeling )
(fordította: Kántor Noémi moyra)

Metatron üzenete, Reniyah Wolf közvetítésében