Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Michael arkangyal

2018-10-23

Nyílt levél

 Michael arkangyal3.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

A felemelkedő csillagmag-lelkekhez:
Eljött az idő, hogy visszaszerezzétek hatalmatokat
 
Úgy érzékeljük, a legfontosabb lecke sokatok számára, hogy tudatosítsátok: méltóak vagytok a szeretetre és a megbecsülésre és eljött az idő, hogy visszaszerezzétek hatalmatokat.


Az emberek, akikkel éltek nem fognak addig megbecsülni/elfogadni, amíg meg nem tanuljátok a határvonalak meghúzását és meg nem tanuljátok, miként elégítsétek ki saját szükségleteiteket, mielőtt megpróbálnátok segíteni másoknak.

Nem ti feleletek minden egyes ember lélek-növekedéséért, hanem csak a sajátotokért tartoztok felelősséggel.

Miközben megtanultok határvonalakat húzni és visszaszerzitek hatalmatokat, fel fogjátok ismerni, hogy a környezetetekkel való kapcsolat fokozatosan jóra fordul. De nem vállalhatjátok át mások leckéit vagy mások felelősségét. Saját magatoknak is meg kell tanulnotok az ok-okozat szabályait. A legnagyobb ajándék, amit másoknak adhattok, hogy eléggé szeretitek/tisztelitek önmagatokat és megengeditek magatoknak, hogy hibázzatok és tanuljatok saját problémáitokból.

Bátor csillagmagjaim, azért vagytok itt, hogy megtanítsátok a szeretetet, a feltétel nélküli szeretetet, úgy, hogy először önmagatokat  szeretitek feltétel nélkül. Sok lélek-barátotok inkarnálódott a Földre ezekben az időkben, nők és férfiak egyaránt. Egyre több lélekcsalád egyesül ismét, miközben egyre mélyebbre hatoltok a fény finomodó birodalmaiba. A legjobb segítségnyújtás, családotok, barátaitok vagy kollégáitok számára, ha fényes példaként álltok előttük.

Azért is vagytok itt, hogy megtanuljátok az elengedést, ezáltal valóban nem birtokolhattok valakit vagy valamit. Az univerzum szépsége, bősége és gazdagsága a benneteket megillető kozmikus születési jogotok, de ezek az ajándékok csupán kölcsönben vannak. Könnyedén tartsátok kezeitek között és engedjétek szabadjára, hogy tovább áramolhassanak a világban.

Vegyétek el, amire szükségetek van és osszátok meg másokkal, ne őrizgessétek. Ha az ember eléri ezt a valóságot, akkor eltűnik a Földről a szegénység és a szükség.

Ennek az időminőségnek az elsődleges súlypontja a bennetek rejlő Egészhez való visszatérés –visszatérés a felelősségteljes cselekedetekhez, az önmagatokra irányított figyelem felépítése és az önbecsülés érzése – együtt dolgozva fény-szív központotokkal, lélek-önvalótokkal és felsőbb énetekkel.

Az igazság és az integráció lesz minden jövőbeli kapcsolat alapja. De először el kell fogadnotok, hogy a jelenlegi pillanatban kik vagytok, miközben azon dolgoztok, hogy a lehető legjobb emberek legyetek, akik csak lehettek, az önvizsgálat, a hozzáállás, a hit, a megszokások és gyengeségek ismeretének segítségével.

A közeljövőben megmutatják magukat az út-törő és elöl-járó lelkek, akik az új isteni terv magasabb bölcsességet képviselik, akik nem fogják manifesztálni a betegségeket és a fizikai öregedést. Az emberi testet optimális egészséggel legalább 120 évre szánták. Az emberiség összességében a 3/4. dimenzió tömeg-tudat-hitrendszerének a foglya, ami lehetővé teszi a hiányos öröklött DNS számára a nyomasztó, gyengítő tünetek manifesztálódását: a szeretetlenség, méltatlanság, a vétkesség érzését, szégyent vagy a háborgás bármely formáját. Mialatt a lélek a fizikai személyiség vezetőjévé és létrájává válik – az egó-vágy-test-tudat helyett – minden negatív energia a felszínre kerül, ami a mély múltbeli mag-tudat eredménye, így minden ember egyszer és mindenkorra elengedheti őket. Ez az ibolyasugár tudatos bevetésével és az átalakítással válik lehetővé, a szent-elmétek és kozmikus vezetőtök által inspirált gondolat-formákkal, valamint a sokkal magasabb rezgésű gyógyító módszerekkel, amik jelenleg rendelkezésetekre állnak.

Ha mélyen elmozdultok az ön-ismeret felé és meghalljátok a fizikai testetek bölcsességét- a test-emlékezetet, a mag-atomot, akkor nem fogtok annyira a külső módszerekhez nyúlni (gyógyszerek, sebészet és művi gyógymódszerek). A drasztikus fizikai diszharmónia és az emberek  többségének rossz egészsége fokozatosan harmonikusabbá és egészségesebb életmóddá alakul, amit az új spirituális, intuitív bölcsesség kormányoz, amit szent-elmétekben őriztek. Az emberiség már nem bízhat meg az orvosok jelenlegi praktikában. A lelketek egy holisztikus nézet felé terelget, hogy meggyógyulhasson a fizikai, mentális és érzelmi test, hogy a felettes lélek magasabb frekvenciái trauma és kínok nélkül integrálódhasson a fizikai testbe.

Mint azt már sokszor elmagyaráztuk, a fény, a hangzás és a szín a jövő gyógyító-módszerei. A csakrarendszer és az 5 felsőbb galaktikus sugár tanulmányozása támogatja majd a gyógyítókat és közvetítőket abban, hogy pácienseiket informálják aurájuk egyensúlyáról, és hogy segítsenek lépésről lépésre visszatérni egy egészséges testbe és segítsenek fenntartani az egyensúlyi állapotot.

Tanításaink megadják számotokra az irányvonalat, hogy ezeket a „további gyógyítási módszereket” integrálhassátok a jelenlegi egészség-gyógyító-programjaitokba. Rendelkezésetekre áll egy csodálatos információs tartalékotok a szent elméteken belül.

Miközben sugárzásotok egyre jobban kibontakozik és egyre erősebb és messzebbre ható lesz, a többi fényben ténykedővel egyesített erővé kovácsolódtok, olyan erővé, ami nem tagadja meg a legfelsőbb rendbeli átalakulást és változást. Legyetek bátrak víziótokban. Lássátok meg mi az, ami helyes a világotokban, ez által erősítsétek meg a fényt/szeretetet, ami minden szembe jövő emberben lakozik.

Ne koncentráljatok az árnyékra, gondolati mintáitok mindig összekapcsolódnak a dimenzionális frekvenciákkal és erősíteni fogja azokat, akikre a figyelmeteket összpontosítjátok.

Egyetlen valós ellenségetek a félelem. Engedjétek el a félelmet és sugározzátok a szeretetet/fényt és aztán lássátok, amikor a csoda kibontakozik. Ti a manifesztáció mesterei vagytok, csak erről megfeledkeztetek. Higgyetek önmagatokban és hagyjatok fel az olyan dolgok teremtésével, ami fájdalmat, hibáztatást és szenvedést okoznak. Legyetek a fény, a béke, az egyensúly és a harmónia társteremtője és csatlakozzatok azokhoz, akik azon vannak, hogy a Földbolygó érintetlen szépségét visszaállítsák.

Nyerjétek vissza jogos helyeteket, mint a fény és a szeretet mesterei és emlékezzetek, hogyan integrálhatjátok a szellem tudását és a megvilágosító igazságot.

Arra kérünk bennetek, hogy haladjatok és osszátok meg bölcsességeteket. Mindig a közelben vagyunk, hogy vezessünk, hogy védelmezzünk és ösztönözzünk benneteket, de leginkább, hogy szeressünk benneteket.

Michael Arkangyal vagyok


Michael arkangyal4.jpg
Kép forrása: Pinterest.com

Forrás és csatornázta: Ronna Herman
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
https://kristalyhang.wordpress.com/