Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Michael Arkangyal Fényküldöttei

2022-03-11

Mert mi Fényharcosok soha nem adjuk fel! 

 michael kard.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

A FÉNYHARCOS SOHA NEM ADJA FEL!


Mert mi Fény Harcosok soha nem adjuk fel, legyen bármekkora is a sötétség, mi soha nem adjuk fel!! És ha mindenki a félelem csendjébe burkolódzik is, mi nem alkuszunk meg, és ha mindenki elfut és beáll a sorba, mi akkor is megyünk tovább, mert tudjuk egyetlen szikra is elég a spirituális és szellemi forradalomhoz!!!

Én tudom, hogy te is így érzel, csak félsz, félsz kimondani a szót ELÉG VOLT!!!

Azt hiszed egyedül vagy, pedig NEM, csak elhitették veled, megkötve elmédet a hamis ideológiákkal és információkkal, amit a média, a TV és a rádió, hamis képek és rádió hullámok formájában a tudatodba és az éterbe vetít. E földi világot bár a FÉNY teremtette, de jelen ciklusban a sötétség és a tudatlanság uralja, gúzsba kötve elmét, lelket és életet...

Marionett ember-bábok báboznak emberekkel, míg őket is egy nagyobb bábjátékos mozgatja..

Az egyik legszentebb Isteni adomány amit a Teremtő az embernek adott: A SZABADSÁG! Mert mit ér a szeretet, ha nem szerethetsz szabadon szíved szerint, mit ér a szó, ha nem beszélhetsz szabadon és mit ér az ilyen élet??

Azért mondom mindezt el neked, mert tudom, hogy te is egy vagy közülünk, tudom, hogy készen állsz hogy felszabadítsd önmagad és megújítsd az erőd... A földi dimenzió váltás hajnalán, mely nem órákban, napokban és években mérhető, sokunk emberi testbe inkarnálódott, mint ahogyan te is.

Születésetek pillanatában az Isteni Akarat Kék Lángja lelketekben oly izzón lángolt, hogy a föld kollektív mátrixától szabaddá váltatok és szabad lélekként a földre születtetek.

Ti vagytok a Fény Harcosok, az Őrzők, az Újítók. A feladatotok, hogy felszabadítsátok és változást hozzatok a földi világba...Ez lenne a küldetésetek, azonban minél többször olyannak adtatok hitet saját lelketek fényéből, erejéből, aki visszaélt vele vagy nem becsülte meg ,mindig kevesebbek lettek, sokan közületek belefásultak és belemerültek a földi lét anyagi síkjába és ezáltal lekapcsolódtak a lelkük erejét megújító égi forrásról, elfeledve küldetésük és valódi önmaguk...

Drága angyal testvérem a benned lakozó FÉNY erősebb a sötétségnél és még ha oly parányi is lett az Eonok alatt, mint egy mustármag, e szikra, lángra lobbantható.  

Én Michael Arkangyal és a fény légiói, ha kéred leoldom rólad a kétség és a keserűség láncait és az Isteni Akarat Kék Lángjával felizzítom lelked ragyogó fényét, mert a legnagyobb mélységben is emberséges maradtál és még akkor is adtál, ha neked lett kevesebb...

Angyali áldással: Michael Arkangyal Fényküldöttei

 

 

 

 Írta: Aysha

 

michael ark 222.jpg

Kép forrása: Pinterest.com