Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Michael Arkangyal üzenete

2024-02-05

Legyetek szív-központúak és összpontosítsatok a lelketekre

Michael arkangyal 0.jpg

 

Legyetek szív-központúak és összpontosítsatok a lelketekre

Az elkövetkező években nagy egyenlőtlenség lesz az emberek életében: azok, akik a Fény és az élet útját választották, hihetetlen csodákat fognak látni, amik velük és a körülöttük lévőkkel történnek meg; azok, akik azt választották, hogy a sötétség és a negativizmus harmadik dimenzióbeli börtönében maradnak, megtapasztalják, ahogy e börtön láncai szorosabbra húzódnak és egyre korlátozóbbak lesznek, mígnem a rabok gyötrelmükben felkiáltanak.

Néhányan ezután úgy döntenek, hogy megadják magukat, és ők meglátják az utat, kivezetik majd őket a sötétségből a Fényre. De sokan továbbra is beleragadnak saját szokásaik és elavult gondolkodási módjuk csapdájába, és mivel azonosulnak ezzel, nem képesek kitörni. Ők azok a szegény lelkek, akik majd megtapasztalják a világkatasztrófa eseményeit és a pusztító erőket, melyek a saját negatív gondolkodási formájuk által valósul meg.

Küldjétek szét szerető gondolataitokat a békéről és az Ibolyaszínű Átalakuló Láng varázslatos erejéről, de ne keveredjetek bele a negatív energiába vagy a tömegek félelmi mintáiba. Maradjatok távol, zárkózzatok be az érzelmeitekbe.

Segítsetek, akármilyen útra is lettetek irányítva, legyen az fizikai, értelmi vagy spirituális, viszont maradjatok a negyedik- és ötödik dimenzióbeli valóságotokban.

Figyelmeztetünk Titeket kedveseim, hogy ez a legfontosabb dolog; nem szolgáljátok a célotokat és nem tesztek jót, ha megengeditek az érzelmeiteknek és az értelmi testeteknek, hogy még egyszer körbevegye magát a negatív energia korlátaival.

Képesek lesztek arra, hogy több beérkező energiát szívjatok magatokba, képesek lesztek arra, hogy mindezt pozitív cselekedetekbe fordítsátok át, semmint megengedjétek, hogy azok felé vonzódjon és azok használják, akik kapzsik és önpusztítók.

Ne hagyjátok, hogy félelmetek hatalmukba kerítsen és korlátozzon titeket; ne hagyjátok, hogy érzelmi testetek ámokfutásba kezdjen, negatív energiamezőt hozzon létre körülöttetek, ami megakadályoz minket abban, hogy áthatoljunk rajta és gyógyító energiát adjunk át nektek, hogy megtisztítsuk az életerőt, és hogy átalakítsuk, egyensúlyba hozzuk, harmonizáljuk a rezgéseket azért, hogy befejezhessétek a megpróbáltatásaitokat.

Készen állunk és izgatottan várjuk, hogy segíthessünk nektek olyan könnyűvé és fájdalommentessé tenni az átmenetet, amilyenné csak lehet. De minden rajtatok múlik. Ez a ti döntésetek. Segítetek nekünk abban, hogy csodákat teremtsünk a káoszból számotokra?

Mindig maradjatok megfigyelők, mindig legyetek szív-központúak és összpontosítsatok a lelketekre, minek következtében a magasabb erőtökből és a körülöttetek lévő láthatatlan birodalmak bölcsességéből merítkezhettek.

Ügyeljetek a gondolataitokra és a szavaitokra, formáljátok a gondolati mintáitokat és érzelmi természeteteket, és hamarosan a Mesterek között fogtok sétálni.

 

 

Csatona: Ronna Hermann