Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Michael Arkangyal üzenete

2018-10-08

Egy csodálatos Fénysugár áramlik hozzátok az Isteni Sugaratoktól, ami a korona csakrátokon keresztül beáramlik és áthatja az egész fizikai Lényeteket 

michael ark föld.jpg

Kép forrása: Pinterest.com 

Michael arkangyal üzenete

Fényoszlop

Egy csodálatos Fénysugár áramlik hozzátok az Isteni Sugaratoktól, ami a korona csakrátokon keresztül beáramlik és áthatja az egész fizikai Lényeteket.

Ez az Isteni energia folyamatos pulzálása, lüktetése, ami nem más, mint az életvonalatok a Teremtőtől és a Teremtőhöz.

E nélkül nem lennétek életben, nem létezhetnétek. Tudnotok kell, hogy ez a Fényoszlop egyre szélesedik és erősödik, hogy egyre több és több Isteni Életelixír tudjon benneteket átjárni, és rajtatok keresztüláramolni, miközben átjárja a testeteket és lesugárzik a Föld Lélek esszenciájába.

Ez az energia életbevágó a vendéglátó bolygótok számára, mivel ez a Nagyszerű Lény azon igyekszik, hogy helyreállítsa az egyensúlyát és a harmóniáját, valamint, hogy csökkentse a felszínén folyó kataklizmák intenzitását. Továbbá rendkívüli fontossággal bír a tisztulási folyamat során, és a bolygótokat körülölelő auramező eredeti tökéletes lenyomatának a helyreállítása kapcsán.

A harmónia és az egyensúly helyreállítása mindegyikőtöknél belül kezdődik. Az egységes tudatosság veletek kezdődhet el itt és most, ebben a pillanatban. Ehhez először is tudomásul kell vennetek, el kell ismernetek és a tudatotokba kell hozzátok az összes olyan kiegyensúlyozatlan töredékeiteket, amit létidők sokasága alatt teremtettetek ti magatok: azokat a dolgokat, amik kontroll alatt tartanak benneteket, azokat a dolgokat, amik érzelmi és mentális börtönt építettek körülöttetek, az aurátokban. Először is tudatában kell lennetek ezeknek a töredékeiteknek, és annak, hogy ezek hogyan hatnak a valóságotokra. Majd tudatos szándékotok erejével létre kell, hogy hozzatok egy vágyat arra vonatkozóan, hogy megváltoztassátok és megtölthessétek ezeket a töredék részeket Szeretet/Fény energiával.

Mindig készen állunk és szívesen segítünk nektek pozitív igyekezeteitekben, de ahhoz meg kell, hogy kérjetek erre minket, és engedélyt kell, hogy adjatok számunkra, hogy megerősítsük a döntéseteket annak érdekében, hogy megadhassuk nektek azt a szükséges tudást, ami a leggyorsabb és legnagyszerűbb módon teljesíti be átalakulásotokat, egyszerűen és kegyelemben.

 

fényoszlop.jpg

Kép forrása: Pinterest.com