Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Michael Arkangyal üzenete

2020-06-14

Maradjatok állhatatosak 

michael 1.jpg

 

Derék Fény Harcosaim, ahogy egyre inkább tudatába kerültök és hiperérzékennyé váltok a változás frekvencia mintáira kívül és belül egyaránt, és ahogy megnövekedett tudatotok egyre emelkedik, rendkívül lényeges megtanulnotok, hogy Megfigyelőként tekintsetek életetekre, és ne ragadjatok bele a világban elszabadult dráma és a káosz vad forgatagába.

Fegyelmet és bölcsességet igényel, hogy „végig a középpontban maradjatok” vagy, hogy erőtök és hatalmatok központjában maradjatok mikor is olybá tűnhet, hogy a körülöttetek létező világ egyre inkább belesüllyed a káoszba és a pusztulásba.

Tisztában vagyunk vele, mennyire égtek a vágytól, hogy elérjétek Mesterléteteket, ugyanakkor már sokszor elmondtuk, hogy a gyorsabb és a több nem feltétlenül a jobb is.

Hajlandóak kell, hogy legyetek Felsőbb Énetek és angyali segítőitek számára lehetővé tenni, hogy ők diktálják továbbhaladásotok tempóját, mert mi azzal az előnnyel rendelkezünk, hogy magasabb nézőpontból vagyunk képesek megfigyelni a világban és a mindannyiótokban végbemenő dolgokat, ami pedig képessé tesz minket arra, hogy a bekövetkezendő események kimenetelét a legerősebb valószínű jövőn keresztül értelmezzük, és alkalmanként engedélyt kapunk Atya/Anya Istenünktől és a Fény Uraitól jövő speciális rendelkezések alapján történő közbenjárásra.

Szeretteim, amennyiben folyton akadályokba ütköztök, mialatt arra tesztek kísérletet, hogy valami újat teremtsetek életetekben, tudjátok, hogy az idő talán nem a legmegfelelőbb látomásotok valóra váltására.

Legyetek hajlandóak szentélyetekbe elvonulni, (töltsetek el ott némi időt elmélkedéssel), hogy Felsőbb Énetek közölni tudja veletek, mi az amit meg kell tennetek az ügy érdekében, vagy, hogy esetleg van-e valami, aminek ugyan nem vagytok tudatában, de meg kell tennetek, mielőtt vágyaitok beteljesülhetnének és testet ölthetnének.

Legyetek hajlandóak a pillanatban tartózkodni, és tudjatok róla, hogy pontosan ott vagytok, ahol ebben az időben lennetek kell. Használjátok gyakran ezt a megerősítést: „Ez egy tökéletes pillanat, és én a most hatalmának a középpontjában állok!”

Szeretteim, tisztában vagyunk kihívásaitok nagyságával, valamint azzal, hogy a jövőt bizonytalannak érzitek.

Azt is tudatom veletek, hogy a rátok váró jutalom messze meghaladja felfogóképességeteket. Maradjatok állhatatosak, bátor szívek! El lett rendelve:

 

„Nem tudtok, és nem fogtok kudarcot vallani!”

 

Beburkollak benneteket auramezőm szeretetébe és védelmébe.

Mihály Arkangyal VAGYOK.