Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Michael arkangyal üzenete

2018-10-10

Az elemek ereje és magasztossága

 Michael arkangyal üzenete12.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Szeretett Mesterek!

A Tűz, Víz, levegő és Föld elemek egyedülálló összetevői, részei, vagy elemei az Atya/Anya Istenünk természetének és a Szub-Univerzumunkon belüli tapasztalásnak, így életbevágóan fontos megérteniük ezt azoknak, akik keresik, kutatják egy még nagyobb bölcsességet és az Önvalójuk alaposabb megismerését. A négy fő elem azok, melyek az emberi testrendszeren belül hordozzák az eredeti emberi forma kódjait, és ezzel segítenek nektek az Önmegvalósításotokban és az Önuralásotokban, az anyagi síkon való létezésekben. Ezek az elemek az Univerzumotokon túlról származnak, és szolgáltatokra vannak mindenféle anyag megteremtésében, az Atya/Anya Istenünk Szív Magvának esszenciájából, a Hatalmas Arkangyali Kisugárzás által, az Isteni Tudatosság 12 Sugarán keresztül.

A Kozmikus Tűz Elem táplálja az Éteri Testet és összekapcsolódik vele.

A Levegő vagy Éter Elem, a Gondolati Testet energiával és rezgéssel látja el.

A Víz Elem, az Érzelmi Testet befolyásolja és hangolja össze.

A Föld elem a Fizikai Testet rögzíti össze és horgonyozza le és hangolja össze arra az időre, amikor a lelkek az első és negyedik dimenziós sűrűségben való utazásukat teszik.

A Fény Szféráin belül, ebbe a Naprendszerbe lettek elhelyezve az Isteni Tudatosság Hét Sugarának minőségei, jellemzői és erényei. Ezeket a szférákat, csakraként is ismerhetitek és volt a feladatuk, hogy egyre nagyobb sebességgel forogjanak, hogy lehetővé tegyék azt, hogy egy olyan Fénykúpként jelenjenek meg, melyek elől és hátul is fényt tudnak kisugározni a fizikai testből. Ezért van az, hogy ti folyamatosan Fényt sugároztok ki a testetekből. Amikor a bőséget, örömöt, és békességet szeretnétek megtapasztalni, vagy a stresszt és vetélkedést háttérbe szorítani, akkor a harmonikus rezgésmintákat vetítetek ki magatokból ezzel a képességetekkel. A testeiteken belül lévő minden élő sejt egy olyan kondenzátor (energiatároló), amely gondolat- és energiamintákat tárol. Minden egyes érzés létrejöttét a belső elválasztású mirigyek által termelt váladékok állítják elő, melyek egy adott érzésnek megfelelő rezgésmintát bocsátanak ki. Ezért lehet azt mondani, hogy mindenfajta érzésre van egy energiaminta, így a gyűlöletre de a szeretetre is, attól függően, hogy milyen energiát kap erőben és sűrűségben a megnyilvánítást kiváltó érzés.

Ahogy az Isteni Tudatosság négy elemének uralásába értek, az segíteni fog bennetek a Szent Tűz energiájának folyamatos áramlását létrehozni a csakrarendszeretek és a fizikai edényeteken keresztül.

Az Éteri Test járművét Tűz Energia alkotja és tartja egyben. A felemelkedésetek kezdeti szakaszában az Isteni Tudatosság egy sokkal finomabb rezgés frekvenciáinak kell először átszűrődnie rajtatok, az Éterikus Testen, mielőtt az fokozatosan elkezdene szabadon áramlani a teljes fizikai edényeteken keresztül. Az Isteni Fény e finom frekvenciáját fogadva, szépen lassan kell beépítenetek magatokba, hogy a Szent Tűz Energia ne okozzon, ne hozzon rossz közérzetet, vagy ne váltson ki fizikai sérüléseket. A Szent Tűz Energiának, az Ádámi Részecskéknek először a szívcsakrán keresztül kell áramlani annak érdekében, hogy aktiválva lehessen a szeretetek szándéka által, mielőtt ez az Élet Elixír szabadon áramlana szét a testetekben. Ahogy a Lélek Hangatok egy idő eltelte után fokozatosan egyre kifinomultabbá válik, akkor képesek lesztek a magasabb kozmikus energiákat magnetizálni magatokba, valamint sokkal nagyobb mennyiségét megtartani az Ádámi Fény részecskéinek is.

Az Érzelmi Testet a Víz táplálja. A Gondolati Test/Mentális Test a gondolatokat csírázza ki és az Érzelmi Testet az érzelmek vagy energia hozza mozgásba.

Amit, azt már többször is kifejtettük a teremtéseitekben vagy bármiben, amit létrehoztak, mindaz az ego-testi vágyai szerint vagy a Lélek inspirációi szerint jönnek létre. A Torokcsakra és a Solar Plexus/Gyomorcsakra az Érzelmi Test elválaszthatatlan erőforrásai. Bár a megnyilvánítás teljes ereje akkor kezdődik el, amikor az Isteni Fény Ádámi Részecskéje vagy a Szent Kundalini Tűz által vagytok megérintve, melyek a Gyökércsakrában vannak elraktározódva, és amikor befejeződik a teljes összekapcsolódás a Csillag Lelketekkel vagy Felsőbb Önvalótokkal, akkor hozzáférhettek az Élet Folyójához az Antakaranához. (Az Antakarana a Szivárványhíd kiépülése melyet a személyiség azért hoz létre, hogy összekapcsolódhasson a Lelkével). A Gondolati/Mentális Test és Érzelmi Testek aktiválása és harmonizálása a Szív Csakrán keresztül, az alsóbb és felső csakrák egyesítésével érhetitek el, amely így az Isteni Atya és Isteni Anya/Istennő egyesülésének tulajdonságaival és képességeivel egyesítve ruházzák fel a fizikai hordozótokat. Ekkor a Lélek Hangotok állítja harmonikus rezgésében vagy dimenzionális (tudatossági) szintekkel, amelyekre ráhangolódva, az Istenségi szint áldásaiba kerültök.

A Föld Elem a fizikai járművön keresztül egyszerre horgony (a fizikai valósághoz) és ugyanakkor egy magasba szárnyalást is jelent a Fény Birodalmába.

 Nem lehet figyelmen kívül hagyni a fizikai járművet, amely eleget tesz, annak hogy teljesítsétek földi küldetéseteket. Ha megtagadjátok a testiségeteket, akkor megtagadjátok Istenadta egyediségeteket és különösségeteket is, azt az összetett formát, melyet az anyagi létezés birodalmába tartó életutazásotokra választottatok. Ti mindannyian az őrangyalaitok és a Fény Tanácsának útmutatásának segítségével úgy döntöttetek, hogy, hogy egy erre megfelelő DNS ősi leszármazási vonalat, fajt, kultúrát és körülményeket fogtok választani erre a leszületésetekre, hogy különleges élettapasztalatokat szerezzetek. A Föld fedélzetére való leszállás céljából széles körű vizsgafeladatokkal, kihívásokkal és lehetőségekkel voltatok beprogramozva, hogy a legjobb körülmények legyenek adottak a lélekfejlődésetekhez. Ezek az események mind úgy lettek megtervezve, hogy a megfelelő időzítéssel jelenjenek meg az életidőtök idejében. Mint mindig erre is a szabad akarat vonatkozik, hogy személy szerint feltaláljátok magatokat abban, hogy hogyan tudjátok kezelni ezeket a teszteket, vizsgákat és hogyan használjátok ki az előttetek megjelenő lehetőségeiteket. Értsétek meg azt, hogy minden egyes személy folyamatosan energiát bocsát ki, szabadít fel magából, olyat amilyen az Isteni Forrásból származik. Így használjátok fel ezt az Istenadta Fény/Élet ajándékát, akár negatív akár pozitív módszerekkel. Ti vagytok a Társ-Teremtők a Szabad Akarat által így a saját valóságotok felépítői. Sokan közületek a tudatosságotok felemelkedésének egy átalakuló folyamatát tapasztaljátok meg most és az azt kísérő fizikai fejlődéseteket, mely során a Gyökér Csakrátokban tárolt Kundalini Tűz gyorsabban halad felfelé a csakrarendszereteken át és szerteszét a fizikai járműveteken keresztül. Ez is egy dinamikus része a felemelkedési folyamatotoknak. Megkértünk arra egyik hírnökünket, hogy osszon meg veletek egy cikket, melyet egy hölgy követett el, a legújabb bölcsesség tanítások közül a webinar csoportoknak.

Kundalini - Kígyó Tűz

Isten Tüze, Szent Tűz, Szent Fehér Tűz és Kundalini Tűz. Mindegyik kifejezést használjátok az Ádámi részecskére. Ez a Legfőbb Teremtő Szíve Belsejéből származó Lélegzet Éltető tápláléka.

A Kundalini egy szanszkrit szó, annyit jelent: feltekeredett. Ez a Szent Isteni Tűz, amely a gerincetek végén szunnyad feltekeredve, addig, amíg nem aktiválódik.

 Nyugalomban van, pihen, és tudattalan állapotban várakozik. Sokszor képzelem el úgy, mint egy alvó kígyót, ezért is van egy erre utaló angol nyelvű körülírás, egy olyan kifejezés, hogy "kígyóerő". Az elődeink úgy mondták el nekünk, hogy a Kundalini a gyökércsakra alján lakik és három, és félszer van összecsavarodva. Úgy jegyezték le, mint az Isteni Tisztaság Forrását, amely megtartja és fenntartja az életet. Az ősi bölcsesség tanítása szerint, a gerincoszlopon, két idegpályán belüli csőben, duplán csavarodó helixxel mozog, melyet az Erő Bot-jának is tartanak, ahogy végigfut a gerincoszlop mentén. A Caduceus szimbólumot, a gyógyítók is használják és egyben az orvosok jelképe is. Egy ősi rajz úgy ábrázolja, mint egy botra, három és félszer tekeredő kígyót és a bot felső végén kétoldalt szárnyakkal. Ezt a szimbólumot megnézhetitek a: wikipédián: http://en. Wikipedis.org/wiki/Caduceus alatt.

Meditáció során és egyéb spirituális gyakorlat segítségével a Kundalini felébreszthető és ekkor a csakrarendszeren keresztül elkezd felemelkedni a gerincoszlop mentén. A Kundalini Tűz felfelé haladása a különböző csakrákon vezetve, a felébredés különböző szintjein misztikus élményekhez vezet el. Amikor a Kundalini Tűz végül eléri a fejtetőt, a koronacsakrát, ez egy olyan egyedülálló misztikus élményt eredményez, hogy azzal újrakapcsolódhattok a Felsőbb Énetek sokrétű, összetett aspektusaival.

Az Első Fő Aktiválást, általában a testetek hátsó részén, a lapockák között érzitek meg. Ez egy nyomás szerű érzést hoz létre ezen a területen, amely néha elég kellemetlen. Ez azt jelenti, hogy a Szent Szívetek hátsó portálja megnyílik. Erre azt szoktam mondani, amikor ez megtörténik akkor "kinövesztjük magunkból az angyalszárnyainkat".

A Második Fő Aktiválás során a Kundalini Tűz felemelkedik a gerinc tetejére, ahol kapcsolatba kerül, lép a nyúltvelővel/Medulla Oblongata, melyet egyesek az "Isten Szájának" neveznek. Ez azt jelenti, hogy a Felemelkedés Csakra bekapcsolt állapotba került. Ez az aktiválás egyben hatással lesz a Torokcsakrára is, ugyanúgy a Végtelen Légzés Gyakorlatával (Infinity Breath)* és segíti úgy felhangolni ezt a folyamatot, hogy az áttörjön minden akadályon, töredezett energia blokkon a gerincoszlop mentén és a csakrarendszeren belül. A Torokcsakra az egyik olyan kritikus terület a testen belül, ahol stressz jöhet létre, amikor arra törekszünk, hogy visszaszerezzük a személyes hatalmunkat, a megfogalmazott szándékain által beszélt nyelvünkön.

A Harmadik Fő Aktiválás során a Tobozmirigy és az Agyalapi mirigyek serkentése következtében, azok elkezdenek impulzusokat küldeni a Szent Elme portáljának megnyílása céljából. Így ekkor teljes hozzáférésünk, elérhetésünk van a személyes Bölcsesség Templomába való bejutásra. Ezen kívül egy biztos, biztonságos kapcsolódás jön létre a Lélek csillagcsakrával és a Felsőbb Lélekkel-Magasabb Lelketekkel való kapcsolat megalapozására. Amikor ez megtörténik, akkor a magasabb birodalmakba való spirituális utazásotok valóban elkezdődik. Ugyancsak ennél a portálnál lesztek készek fogadni a Szent Szellem Tűzét a teremtő Fény Ádámi részecskéit, és ez automatikus folyamatként, minden egyes lélegzettel elkezdődik a Szent Szívetekben. A Kígyó Tűz felfelé áradó ereje ekkor most az Ádámi részecskéket záporozza rátok a Magasabb Lelketek-Felsőbb Lelketeken keresztül leáradva, amely a Csillag Lelketeken belül lakozik. De nektek a teremtő fény e részecskéit majd a szerető szándékotok szerint kell aktiválnotok, azért hogy át tudjon áramlani a fizikai járműveteken keresztül, de emlékeztetünk benneteket arra, hogy a Földbe és kifelé a világba is kell ennek áramlania, hogy a jótékony, előnyös hatással legyenek a Földre és minden emberre. Ahogy a Kundalini Szent Tűz elkezd felébredni a gerincoszlopotokban (a Fény Éteri Vezetékén), előfordulhat az, hogy intenzív hőmérsékletváltozást, forróságot tapasztalhattok meg, míg ezzel párhuzamosan a testetek külső részén hideget és talán nyirkosságot is fogtok érezni. Ennek az az oka, hogy kezdetben fokozatosan, lassan fogjatok hozzá a gyökércsakrában tárolt Kundlini Tűz forgalomba állításához, hogy ti is hozzá tudjatok szokni, igazodni az Isteni Fény magasabb és egyre magasabb rezgéséhez.

Ne felejtsétek el barátaim, hogy a gyorsság nem feltétlenül jelent sokkal gyorsabb, jobb haladást, főleg akkor, amikor a Felemelkedésetek átalakító folyamatának a kellős közepén vagytok. Tapasztalatotok szerint, mint a saját magatok Mesterei, nektek kell eldöntenetek azt, hogy miként lehet elkezdeni felébreszteni a Belső Szent Tüzeteket, biztonságos folyamatos áramlását, az Istenséget Kódolt Spirituális Tüzével.

Ez a folyamat arra fog ösztönözni bennetek, hogy még jobban terjesszétek ki a tudatosságotokat és még több ösztönző gondolatotok legyen, és olyan lehetőségeitekre nyíljatok meg, melyeknek eddig nem voltatok birtokába. Bőséget, Áldást, Csodákat Kívánunk és segítséget fogtok kapni barátaitoktól a magasabb birodalmakból, és ez egy olyan mintává válik majd, amely lehetőséget hoz nektek arra, hogy teljes jogon, aktívan elérhessétek a Világ-Szerverét a tömegtudatosságotok mentén az egész bolygótokon keresztül.

Szeretett Mesterek, nagyon fontos az, hogy felismerjétek az Isteni Terv minden egyes fázisát, amely egy holografikus lenyomatot hagy a Föld aura mezejében, mert ezek egyelőre még Memória Kódok és olyan impulzusok, melyeket még a jövőben vagy már most a megfelelő időkben kell hogy lángra lobbantsanak mindegykőtökön belül. Nem számít az, hogy mit hisztek, mik a hiedelmeitek a mennyei változásokhoz képest, amelyek erősebbek és egyre erősebben áthatnak mindent és mindenkit a Földön.


Mindennek át kell alakulnia, és mindennek fel kell szabadulnia, semmi sem maradhat statikus. Azt javasoljuk, hogy használjátok ki a soha eddig nem látott lehetőségeiteket., melyeket folyamatosan felkínálunk nektek. Ismerjétek fel azt, hogy mi veletek vagyunk utatok minden egyes lépésében, akár lefelé, akár felfelé haladtok.

A legmélységesebben szeretve vagytok

Én Vagyok Mihály Arkangyal


Michael arkangyal üzenete123.jpg

Kép forrása: pinterest.comTHE POWER AND MAJESTY OF THE ELEMENTS: Archangel Michael through Ronna Herman

www.ronnastar.com - foldicsillagok.hu