Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Mihály arkangyal

2020-05-31

A spirituális ego elengedése

michael 2.jpg

 Kép: Pinterest.com

 

A spirituális ego elengedése

 

Mihály arkangyal tanítása


Legdrágábbak, itt az ideje, hogy beszéljünk arról a beavatásról, amelyen sokan közületek most esnek át. Főleg azok közületek, akik fénymunkások és vezetők. Arra kérlek benneteket, hogy engedjétek el és gyógyítsátok a spirituális ego minden részecskéjét, mind ebből, mind a régebbi életekből.

 

Ez éppen most nagyon fontos, mert most kezditek az Új Föld megalkotásának nagy kalandját.

 

Ez a projekt egy csoportvállalkozás lesz, és mindenkinek együtt kell dolgoznia a Szellem vezetésével. Segítenetek kell, megosztani, és támogatni a többieket. A spirituális ego gyakran útban van.

 

Mi a spirituális ego?

A spirituális egot úgy definiálhatjuk, mint túlzott büszkeség a spirituális eredményekre (ami nem ugyanaz, mint az önbecsülés és az  önbizalom.) Vagy negatívként is érezhető, mint az az érzés, hogy "nem vagytok elég  jók", hogy elvégezzétek a feladatot, amit a Szellem kiszabott rátok. Ahogy sokan  közületek egyre jobban haladnak a felemelkedés útján, a spirituális büszkeség  elengedése gyakran a "kulcs" beavatás vagy gyógyítás, amire szükségetek van, hogy a szolgálat következő szintjére fejlődhessetek.

 

Ez egy teszt, hogy vajon képesek vagytok-e tisztán hallani a Szellem vezetését és követni azt, vagy az ego vágyának a spirituális fejlődéseteket kontrollálni akaró suttogását halljátok.

Mit éreztek épp most?

Sokan olyan helyre értetek, ahol úgy tűnik, a növekedésetek elakadt. Semmi sem történik. Úgy tűnik, hogy egyáltalán nem haladtok előre. Gyakran látjátok, hogy mit kéne tenni, és mégis úgy tűnik, hogy semmi sem úgy történik, ahogy szeretnétek. Tudtok bízni abban, hogy más szinteken más dolgok történnek, és most csak azt várják el tőletek, hogy szeressetek és bízzatok? Az elsődleges munkánk épp most :

A fénymunkások legnagyobb feladata pillanatnyilag a feltétel nélküli szeretet frekvenciájának megtartása az energia mezőjükben.

Ez kemény munka, mivel annyi félelem és negativitás van a bolygón pillanatnyilag. Meg tudjátok érteni, hogy a felemelkedési folyamathoz most azzal tudtok hozzájárulni, ha csendesek és nyugodtak vagytok, sugározzátok a feltétel nélküli szeretet, a béke, boldogság, együttérzés és megbocsájtás energiáját?

Az Új Föld és a közösségben dolgozás

Ahogy már korábban említettük, arra képzünk benneteket, hogy a spirituális önteltség minden aspektusát engedjétek el, és hogy hajlandók legyetek csak a bizalomban lenni. Néhányatokat vezetőnek fogják szólítani, másokat támogatónak, egy adott időben. Tudtok szeretetben együtt dolgozni, mint egyenlők, de megértve, hogy a támogatás éppúgy szükséges, mint a vezetés?

 

Mind egyenlőek vagytok az Isteni Szeretetben, senki sem nagyobb a másiknál, és a munkátok egyformán fontos.

 

Mégis, a jövő projektjeiben, néha vezetők lesztek, néha támogatók. Félre tudjátok tenni a spirituális önteltségeteket, hogy elfogadjátok a támogató szerepét? Vagy, hogy meglegyen a bátorságotok a vezető szerepét elfogadni? Ha vezetőnek szólítanak, tudtok-e hallgatni a szellemre és túllépni a negatív egon? Különbséget tudtok tenni a szellem hangja és a saját egotok vágyai közt?

 

A jövő projektjei közös munkák lesznek, és többé nem függnek az egotól, vagy egy személy energiájától.

 

Megtanuljátok az Egyesült Tudatot kifejezni, az Egyet, és így megtanultok együtt áramlani egyként.

 

Mindegyikőtök az Egész része, mindegyikőtök hozzájárul, a tehetségének megfelelően a projekt vagy vállalkozás hatékonyságához.

Amikor a Szellem beszél

Amikor a Szellem beszél hozzátok, tudni fogjátok. Amit kérnek tőletek, azt támogatják. És ha nem rögtön nyilvánvaló, bíztok benne, hogy ha a Szellem a közreműködéseteket kívánja, az út megnyílik előttetek. Nem lesz nehéz. Emberek jönnek az életetekbe, hogy támogassanak, és az út megnyílik előttetek. Vagy titeket kérnek, hogy másokat segítsetek.

 

Ez lesz az Új Föld rendje. Megosztani és támogatni.

 

Egymást segíteni az alkotásban a Szellem vezetésével.

 

 

 

Celia Fennen