Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Mihály arkangyal angyali hírvivői

2018-10-23

Az auramezőtök megtisztulás alatt van

 Mihály arkangyal angyali hírvivői.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Miért szédül és érzi magát gyengének sok ember, és mitől olyan zavart az alvási mintánk?
 
KÉRDÉS: KEDVES HÍRVIVŐ! Kérlek, adj arra magyarázatot, hogy miért szédül és érzi magát gyengének sok ember, és mitől olyan zavart az alvási mintánk? Vagyis miért van az, hogy olykor több alvásra van szükségünk, máskor pedig beérjük kevesebbel is? Testi okai vannak, és ha igen, mi okozza? Vagy ez egy spirituális folyamat?

Igen, Mihály arkangyal angyali hírvivőiként jöttünk hozzátok.

Kedveseim, elmagyarázzuk azt a folyamatot, ami most bontakozik ki, elmagyarázzuk, hogy mi várható a közeljövőben. Fontos, hogy mindannyian megértsétek, hogy ne aggódjatok a tünetek miatt, ne próbáljátok azokat mesterséges módon kezelni.

Először is: az átalakulás folyamata hatalmas mértékben felgyorsult annak érdekében, hogy ti és más Fénymunkások képesek legyetek kezelni a beáramló energiákat és megtisztítani fizikai testeteket a fennmaradt negatív energiáktól.

Ennek egyik oka az, hogy bármilyen fennálló egyensúlyhiány rossz közérzetet teremt és megakadályoz abban, hogy elérjétek a teljes átalakulást vagy átváltozást. Ezt úgy képzeljétek el, kedveseim, mintha egyik lábatokkal az egyik, másik lábatokkal pedig egy másik dimenzióban állnátok; de valójában néhányan közületek egyszerre három dimenziót is megtapasztalhatnak. A fizikai lényetek a harmadik dimenzió világában működik, az érzelmi és mentális testetek a negyedik dimenzióbeli tapasztalatokhoz próbál igazodni, a tudatotok vagy Lelki Létezőtök pedig az ötödik dimenzióban szárnyal. Most már értitek?

  Az agy molekuláris szerkezete újrafogalmazza önmagát, és az agy bizonyos területei most válnak aktívvá: ezek azok a területek, melyek évezredek óta alvó állapotban nyugszanak, azok a területek, melyeket évmilliókig nem használtatok.

Most már érthető, hogy mi okozza a rossz közérzetet és a lehangoltságot. Nem fizikai oka van, abban az értelemben, ahogy ti használjátok a „fizikai” szó jelentését. Vagyis nem vagytok betegek, nem külső tényező a tüneteitek okozója. Ez egy belső, kozmikus és spirituális folyamat. Amikor rossz a közérzetetek, engedjetek meg magatoknak egy kis pihenőt! Amikor az alvás szükséglete nyomasztó erővel tör rátok, akkor feküdjetek le aludni, mert arra van szükségetek.

Gondosan figyeljetek a fizikai testetek ösztöneire és érzelmeire, mert az felgyorsítja, megkönnyíti és kényelmesebbé teszi a folyamatot számotokra. Egyetek könnyed ételeket, igyatok tiszta folyadékot, szűrt vizet, gyümölcslevet, egyetek friss gyümölcsöt és zöldségeket! Mindez segít nektek abban, hogy enyhítsen rossz közérzeteteken. Kérlek benneteket: tudjátok és értsétek meg azt, hogy a testetek nem lesz többé képes élettanilag hasznosítani a nehéz, fűszeres és zsíros ételeket. A bélrendszeretek átalakulás alatt van, egyfajta öntisztító folyamaton megy keresztül, aminek eredményeképpen ezek a fajta ételek azonnal különféle reakciókat váltanak ki. Néhányan közületek már megtapasztalták ezt, és nagyon bölcsen tették, hogy ráhangolódtak a kapott üzenetre. Általában ez a folyamat, amit majd ti és a többiek megtapasztaltok, több száz évig is eltarthat. Igen, újra megismételjük: több száz évig. Szóval most már érthetitek vagy legalábbis el tudjátok képzelni azt a sokkot és zavart, amit a fizikai testetek él át. Néhány embert közületek nagyon el tud keseríteni, ha felszed pár kilót. De ne szomorkodjatok emiatt. Ez szükséges azok számára, akik majd megteszik ezt a hatalmas előrelépést, ami nagy megterhelést ró és még fog is róni a fizikai rendszeretekre. Lelki Lényegetek arra törekszik, hogy testi szállítóeszközötöket a lehető legrövidebb időn belül egyensúlyba és harmóniába hozza. Ugyanúgy, ahogy szellemi lehangoltságot és zavarodottságot éreztetek az átmeneti időszak alatt, most itt az ideje annak, hogy a fizikai testetek is megtapasztalja ezeket az érzéseket.

Az auramezőtök megtisztulás alatt van.

Éppen időben hoztátok összhangba szellemi, érzelmi és magasabb testeteket. Az idő megváltozásáról és más megnyilvánulásáról szóló jelentések helyesek. Igen, most veszi kezdetét a következő időszak, az energiák növekednek, ti pedig a spirális vonal mentén kapaszkodtok felfelé az evolúciós ranglétra következő, magasabb fokára.

A mechanizmus egyik oldala az, hogy emelkedik a Föld körüli pálya, a másik oldala pedig az, hogy egyre nagyobb méreteket ölt az elektromágneses vagy kozmikus energiasugárzás. Előreláthatólag sokkal több erőszak lesz, mind az ember-, állat- és növényvilágban (a Föld is egyre több és több energiát nyel el). Azok, akik nincsenek felkészülve arra, hogy kezeljék ezeket az energiákat, sokkal erőszakosabbak, szomorúbbak, lehangoltabbak és összezavarodottabbak lesznek. Előreláthatólag sokkal több öngyilkosság, több baleset és több szokatlan esemény fog történni – amelyek, mint azt láthatjátok, mind a folyamat részei. El tudjátok képzelni, hogy mennyire hatalmas és mindent betöltő ez az energia, amikor rájöttök arra, hogy képes átjárni a Föld középpontját és minden élőt és élettelent rajta. Ha mindez összezavart titeket, és kényelmetlenül érzitek magatokat miatta, akkor gondoljatok bele abba, hogy mit fog mindez okozni azoknak a szegény, felvilágosulatlan lelkeknek. Több betegséget – mentálisat és fizikait egyaránt –, még nagyobb fejetlenséget, még több hisztériás kitörést és mentális összeomlást. Még több erőszakot egymás között és egymással szemben – értelmetlen és erőszakos cselekedeteket. Az emberek irracionálisan és megjósolhatatlanul fognak cselekedni. Semmiben sem lehet majd bízni, amiben a múltban lehetett; a régi rendszerek, vallások és üzletek mind vereséget szenvednek. Ha nem tölti meg ezeket a Fény, akkor mind elesnek. A politikai fejlődésetek érzelmi hullámvasúton van. Habár ebből sokkal több jó származik majd.

A tömegek most kezdenek kilábalni a közönyösségből, elkezdenek kérdezősködni. A hadsereg teljes szellemi és etikai vizsgálat alatt áll. A gazdaságotok megkövült, a jól bevált módszerek, amikkel eddig helyre tudtátok hozni, már nem működnek. A Hierarchia elkezdi átvenni a vezetést számtalan olyan terület felett, amelyre régen úgy tekintettek, mint ahová tilos belépni. Most újra elmondjuk, hogy a Fénymunkásként végzett csodálatos munkáitok és teljesítményetek részeként egyesítettétek erőiteket a magasabb birodalmakkal, ami lehetővé tette számunkra, hogy a ti energiátokon keresztül és energiátokkal dolgozzunk. A beleegyezésetekkel arra használjuk az akaratotokat, hogy irányítsuk vele ezeket az energiákat. Ugye érzitek, hogy nem vettük el a szabad akaratotokat? Emberek ezrei könyörögnek: „Legyen meg a te akaratod” – és ez lehetővé teszi számunkra, hogy Isten tiszta energiáját eddig soha nem látott mértékben küldjük a Földre.

Még nem mondtuk el nektek, hogy ti a Fény jelzőfényei vagytok, a kozmikus energia csatornái és megerősítési. Tehát azáltal, hogy az energia egyre növekszik, és egyre többet értetek meg az átalakulásából, új életre keltitek a fénysugarakat, és egyre többet éreztek ennek hatásából. Azon tömködtök, hogy mikor látjátok végre az eredményeket. Ugyan érzitek azokat, de mikor fog fizikailag is megnyilvánulni? Hamarosan, kedveseim, sokkal hamarabb, mint ahogy azt gondolnátok. Szóval ne aggódjatok egy kis szédülés vagy kellemetlenség miatt. Ez hamarosan megszűnik, és bámulatba ejt majd mindaz, ami fogad: új tudatosság, új látás, új spirituális ajándékok, új tudás, és igen, végül még egy új test is.


Többé már nem kell megtapasztalnotok semmi olyan nehézséget, amit már megtapasztaltatok. Az átalakulásotok legnehezebb részét már teljesítettétek, elvégeztétek.

Az út hátralévő része sétagalopp lesz – ahogy ti mondanátok. Élvezzétek az átalakulásotokat, élvezzétek az igazi identitásotokhoz, az igazi önmagatokhoz való visszatérést. Nagy megelégedettséggel fog eltölteni titeket a fejlődésetek eme különleges szakaszának beteljesítése. Aztán pedig haladtok tovább a magasabb és jobb dolgok felé. Már nagyon várjuk, hogy üdvözölhessünk benneteket a mi világunkban, kedveseim. Szeretünk titeket, hiányoztok. Mihály arkangyal és a Mesterek szeretete és áldása szálljon rátok!


Ronna Herman - Michael arkangyal hírvivő