Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Mihály Arkangyal üzenete

2018-10-10

Most nyílik meg a hatalmas felemelkedés kapuja, a Fény országútja, melyet már a nagyszabású földi kísérlet kezdete óta terveztünk

 Mihály Arkangyal üzenete.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

SZERETETT MESTEREI a Fénynek! A Mindenható üdvözletét hoztam el nektek. Őriztek bizonyos emlékeket, szóbeszédeket és mítoszokat, melyeket hosszú évszázadokon keresztül nemzedékek  adtak át egymásnak a nagyszerű Aranykorról, amit az emberiség ezelőtt réges-régen megtapasztalt a Földön.

Hallottatok és álmodtatok minderről, és azt kívántátok, hogy bárcsak lenne igazság abban a jóslatban, ami a másik nagyszerű Aranykort, az ezeréves béke és csoda időszakát jövendöli meg. Nos, kedves és drága egyetleneim, szeretnénk elmondani nektek, hogy mindez igaz és nagyon gyorsan közeleg az az idő.

A tizenkettő egy nagyon fontos szám a ti galaxisotokban. A Bibliátokban a tizenkettes számot több mint százötvenszer említik meg – a tizenkét apostol, Buddha tizenkét tanítványa, a tizenkét törzs – és így tovább. Tizenkét jeletek és tizenkét állatövi jegyetek van arra, hogy megtapasztaljátok zodiákusotokat, tizenkét óra az órák számlapján, hogy elválasszátok a nappalokat az éjszakáktól, tizenkét hónap van egy évetekben, hogy jelezzétek az idő múlását.

Mikor a bolygótok belezuhant a sűrűségbe és a korlátozásba, a harmadik dimenzióbeli tapasztalás mélyére, akkor megszűnt az összeköttetésetek a tizenkét sugár, a tizenkét csakra életadó energiáinak ragyogásával, elszakadtatok a DNS tizenkét fonalától.


Felépült a bolygótok köré egy karantén, egy válaszfal, hogy – ezt ti is látjátok – az asztrális síkokba kilökődő negatívitás rezonanciája és a diszharmonikus energiák ne szennyezhessék vagy befolyásolhassák a Naprendszeretek és a galaxisotok megmaradt részeit. De azok az idők már elmúltak, kedveseim. Hála azon csodálatos lények – mint amilyenek ti is vagytok – erőfeszítéseinek, akik teljes hitükben jártak-keltek, akik átküzdötték magukat számtalan megpróbáltatáson, akik elég bátrak és merészek voltak ahhoz, hogy elérjék és megragadják a Fényt, még egyszer érezvén a vágyat, hogy harmóniába és egységbe kerüljenek a Teremtővel; tehát hála nekik: átalakítókká váltatok, villámló nyílvesszőkké, villámló pálcákká – vagy ahogy ti mondanátok – energia-átalakítókká. A magasabb dimenziókból nyertétek ki az energiát, amit aztán lekötöttetek, és az egyesült erőfeszítéseitek által szétterjesztettétek a Földeteken.

Ezelőtt már mondtuk nektek, hogy e század közepéig nem lehetett tudni, hogy vajon meg kell-e még egyszer tapasztalnotok a Földetek és az emberiség világkatasztrófáját és tömeghalálát; de ez már nem része többé a jövőtöknek.


A tizenkettes szám jelképezi a fizikai visszaalakulását a spirituálisba, továbbá azt, hogy a Földetekkel együtt visszakövetelitek spirituális örökségeteket. Évezredeken keresztül a kevésbé harmonikus hetes számra rezonáltatok: hét csakra, hét Sugár, a hét dimenzió és az alsíkok határai. Csak az energia egy vékony ezüstfonalán keresztül érhettétek el lelketeket, és nem tapasztalhattátok meg galaxisotok öt magasabb Sugarának életadó és dinamikus energiáját és a közvetlenül a Forrásból származó arany energia áramlását. Amint kapcsolatba kerültök ezekkel a magasabb Sugarakkal, ezekkel a hatalmas, átalakuló frekvenciákkal, és elkezditek lehozni és beolvasztani testetekbe ezeket a sokkal kifinomultabb energiákat, úgy azok belefognak sejtszerkezetetek megtisztításába és megváltoztatásába, mirigyeitek felélénkítésébe, hogy lángra lobbantsák azt a tudást, amit foglyul ejtettetek DNS-etek és agysejtjeitek csapdájába. Ez fog nektek segíteni abban, hogy kiegészítsétek és felépítsétek Fénytesteteket, mely továbbrepít Mesteri rangotok és a felemelkedés valósága felé. Úgy hiszitek, kedveseim, hogy mindezt egyedül csináljátok végig, de ez nem így van. Ragyogó és csodálatos lények segítenek nektek, akik azért vannak itt, hogy szolgáljanak titeket és biztosítsák sikereteket. Ugye most már látjátok, hogy ez a kincs, amit Földnek hívnak, egy nagyon értékes és különleges bolygó. Ez egy olyan bolygó, amit a részletek hatalmas gazdagságával, a számtalan csillagrendszer és ősi civilizáció változatosságával és kifejezésével terveztek meg. Több civilizációból származó Csillagmagok vagytok, akiket különleges kódolású utatok képviselőiként küldtek azért, hogy vegyetek részt ebben a merész, kockázatos vállalkozásban. Társ-teremtőként jöttetek, és végső soron azért bújtatok bele a fizikai testbe, hogy elsőkézből tapasztalhassátok meg azt, amit teremtettetek. Arra lettetek tervezve, hogy megtapasztaljátok az érzelmeket, az értelmi testet, a vágytesttel járó minden áldozatot; az a rendeltetésetek, hogy egyensúlyba hozzátok a lelket a fizikai testben, hogy társ-teremtőként, az

Isten/Istennő/A Mindenség Teremtőjének kiterjedéseként megvalósítsátok

a Paradicsomot, a Mennyországot a Földön.


Azonban mindenki legnagyobb ajándéka az, hogy szabad akaratot kaptatok.

Mihály Arkangyal üzenete1.jpg
Kép forrása: Pinterest.comMint ahogy azt tudjátok, korokon át vágyaitok más irányba tereltek titeket, messze a Teremtő akaratától, és elkezdtétek megtapasztalni a bűnösség, a félelem és a korlátozottság érzését. Hamarosan elkezdtetek hinni abban az illúzióban, miszerint csak a fizikai testetek, a látvány és a hangzás anyagi világa számít. Elkezdtetek hinni abban, hogy talán lehet odakint valahol valamilyen isten, de érinthetetlenül és megközelíthetetlenül messze van, és úgy gondoltátok, hogy érdemtelenek vagytok arra, hogy kapcsolatba lépjetek az angyali birodalommal vagy a Teremtővel.

Beleragadtatok az érzelmek és az érzések vágytestébe, az egó alattomos módon megszerezte az irányítást a gondolkodási folyamatotok és a valóságotok felett. Az egó rendeltetése az, hogy szolgálja a lelket, míg az a fizikai testben van. Mostanra az egó nagyon fontossá vált, mivel abban áll jelentősége, hogy a tapasztalatszerzésetek során segít nektek személyiségetek kialakításában.  Segít nektek pontosan meghatározni azt, hogy kik vagytok a fizikai világban.

Az egó feladata volt, hogy ellenőrizze a fizikai szállítóeszközötöket, segítse a működését, hogy értesítse a lelketeket, amikor az bajba vagy veszélybe került; azonban a léleknek a szolgálója volt, nem pedig az irányítója. Rengeteg sok küzdelmetek ebből származik: megpróbáljátok visszaszerezni a hatalmat, amit egótoknak adtatok, és igyekeztek újra a megfelelő egyensúlyi helyzetbe, a Magasabb Lényetek irányítása alá vonni. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy sokatok nagyon jó úton halad e téren, míg a tömegek még mindig ególényük uralma alatt kínlódnak.


Mostanra eljutottatok a megtisztulásotokban, a tisztításotokban, a frekvenciátok növelésében és a rezgési szintetekben arra a pontra, ahol sokan közületek átesnek egy folyamaton, amit mi spirituális beavatásnak hívunk. Ahogy megszabadultok azoktól a dolgoktól, amik már többé nem szolgálnak titeket, és egyensúlyba kerültök a négy alacsonyabb testetekben, úgy lépdeltek feljebb a tudatosság létráján, a magasabb bölcsesség és a nagyobb felvilágosodás felé. Erről szól a felemelkedés. Akár növelitek a frekvenciátokat, akár csökkentitek; akár felemelkedtek, akár leszálltok, egyszerre csak egy napot, egyszerre csak egy lépést tesztek meg. Többé már nem szabadon választható lehetőség, hogy szabadon lebegtek vagy sodródtok; döntenetek kell, és most eljött ennek az ideje.

Mostanra sokan közületek elég rendelkezésre álló vagy majdan rendelkezésre álló szeretetet, elég Fényt, elég szépséget bocsátanak ki magukból, és a Mesterek egyikének az irányítása és a figyelmének központjába kerülnek. Az utat járó tanítvánnyá lettetek. Ha most még nem éreztek vonzódást egy bizonyos Mester irányába, vagy nem érzitek a hajlandóságot arra, hogy összehangolódjatok az energiájával, akkor kérdezzetek az elhivatottságotokról; kérdezzetek, és mi felelünk. Talán álmotokban érkezik meg hozzátok a válasz, lehet, hogy egy üzenet vagy utalás vár rátok a gyönyörű lénytől minden könyvben, amelyet kinyittok, és ez felkavarja lelketeket.

Valamilyen módon a figyelmetek elé kerülnek és bejutnak az elmétekbe.

Ezek a krisztusi lények, ezek a Felemelkedett Mesterek

ugyanúgy, mint ti, jártak a Földön és megtapasztalták az élet minden megpróbáltatását és szenvedését, így hát nagyon jól tudják, hogy mit éreztek, tudják, hogy milyen kihívásokkal kell szembenéznetek.


Nagyon jószívűek, szeretőek, és elkezdenek majd titeket átvilágítani az ő tulajdonságaikkal; átadják majd nektek hatalmas bölcsességüket, szeretetüket és erejüket a tapasztalatukból származó tanulságokkal együtt. Nem kell egyedül végigcsinálnotok mindezt. Engedjétek meg, hogy segítsünk nektek, engedjétek meg, hogy egyengessük utatokat.


Mihály Arkangyal üzenete2.jpg
Kép forrása: Pinterest.com


Most nyílik meg a hatalmas felemelkedés kapuja, a Fény országútja, melyet már a nagyszabású földi kísérlet kezdete óta terveztünk.

Önként jelentkeztetek erre a küldetésre, végig bátran és célotoknak elkötelezve cselekedtetek, annak ellenére, hogy felejtettetek és az illúzió bűbájának hatalma alá kerültetek. Nem arra szántak titeket, hogy örökre segítség nélkül küzdjetek; mindig is létezett a megmentésetekre vagy visszaszerzésetekre egy mesteri terv.


Lássátok lelki szemeitekkel ezt a nagyszerű kaput, lássátok a kapun átvezető nagyon keskeny ösvényt – igen, egy kicsit meredek, de nem áthághatatlan. Oldalt még számos másik ösvény vezet; sokkal lankásabbak, egy kicsit könnyebben lehet rajtuk átkelni, de végül miután kerülőutat tesznek, újból belefutnak a főútba, és azok is átmennek a kapun. A ti döntésetek, hogy vajon rögtön ráléptek-e születési jogotokat követelve a magasabb tudatotokhoz, az istenségetekhez vezető szűk és csodálatos ösvényre, vagy előtte tesztek egy kitérőt, és később követitek azokat a bátrakat, akik az utat tisztogatva megindultak előre, nem számolva azzal, hogy milyen árat fizetnek ezért. Talán ijesztően hangzik, talán fáradságosnak tűnik, de elmondjuk: nem számít, milyen nehézségeken mentek majd keresztül, hisz a rátok váró ajándék messzemenően túlszárnyalja azokat.

Már nagyon közel vagytok – lépjetek át, szeretteim –, bízzatok bennünk, és lépjetek át.


Higgyetek nekünk, amikor azt mondjuk, hogy a beavatás, amin ma átestek, sokkal fontosabb azoknál, melyeket más életeitek során, korokkal ezelőtt tapasztaltatok meg. Egyiptomban, amikor sokan közületek a szarkofágban feküdtek, hogy szembenézzenek az egójuk és a lelkük terrorjával, akkor olyanok is akadtak, aki ezt mégsem tették meg. Nem, valójában sokan közületek nem tették meg.


Néhányan átemelkedtetek; át kellett esnetek rajta. De itt az ideje, hogy megszabaduljatok azoktól a félelmektől, kedveseim. Többé már nem kell megtapasztalnotok a múlt nehéz és rideg szabályait és megpróbáltatásait ahhoz, hogy átmenjetek a beavatási folyamaton.

Kaptatok egy adományt, a könyörület ajándékát: végig segítünk titeket utatokon azért, hogy gyorsabban mehessetek át a folyamaton.

Viszont testben, elmében és lélekben el kell köteleznetek magatokat, hogy élhessetek ezzel a nagyszerű lehetőséggel. Most pedig, ha szabad, engedjétek meg nekünk, hogy átadjunk nektek egy másik ajándékot. Csukjátok be a szemeteket és lépjetek be a szívközpontotok megszentelt helyiségébe. Lássátok, ahogy felizzik a lángoló arany Nap tüzétől, lássátok magatokat ebben a helyiségben, mint gyönyörű gyémántok vagy kristályok, esetleg csillagok. Hogyan képzelitek el tökéletes Fénytesteteket? Hogyan fog kinézni? Emlékeztek rá? Csinálhattok belőle emberi formát is, ha szeretnétek, de érezzétek – érezzétek, hogy milyen könnyű, érezzétek a rezgését, érezzétek, hogy mennyire szabad, mennyire nélkülözi a fizikai határokat és megszorításokat. Most pedig érezzétek, ahogy felfelé és kifelé sodródtok a koronacsakrátokból; lebegtek, teljesen szabadon és csodálatos módon sodródtok kifelé a magasabb dimenziókba, a sokkal nemesebb frekvenciák édes, kifinomult levegőjébe. Nagyon tudatosan rezonáltok, vibráltok, nagyon elevennek érzitek magatokat, aztán messze a távolban megpillantotok egy fényes kristálykatedrálist. Szélesre kitárul két hatalmas boltíves kapuja, majd egy arany fénysugár elkap, felemel és letesz titeket a kapu bejárata elé. Ahogy beléptek és körbenéztek, számtalan ismerőst láttok. Ez a hatalmas helyiség a legcsodálatosabb és leggyönyörűbb lényekkel van tele. Annyira édes zene szól, hogy könnyeket csal szemetekbe, és a szerető energia sugárzása szinte eláraszt benneteket.

Mihály Arkangyal üzenete3.jpg

Kép forrása: Pinterest.com


Ahogy lefelé sétáltok a templom folyosóján, elhaladtok a tömeg között. Nem látjátok, hogy mi van előttetek, mígnem hirtelen a tömeg szétnyílik két oldalra, ti pedig ott álltok jobb oldalt egy fényűző ruhába öltözött férfi előtt, aki erőt és hatalmas könyörületet sugároz magából. Mellette egy elegáns, előkelő hölgy áll csillámló ruhában, akiből árad a szeretet és a jóindulat. Ők a legfelségesebb pár, akit valaha is láttatok. Miközben ott állnak teljes pompájukban, elismerően és hatalmas szeretettel néznek rátok, a szívetek pedig túlcsordul a hálával. Ők a Mindenható Isten és Istennő, a Mindenség Teremtőjének képviselői, és nagyon jól tudjátok, hogy ha ők nem csökkentik az energiájukat, akkor nem lennétek képesek rájuk nézni vagy hatalmas energiamezőjükben állni.

Most pedig ez a gyönyörű nő, ez a bájos hölgy előrelép, és arra kér titeket, hogy nyissátok ki kezeteket. Ahogy megérinti tenyereteket a jogarával, egy szikrázó, szivárványszínekben játszó rózsaszínű kő tűnik fel benne. Ezek után lelép hozzátok a pompás, könyörületes, csodálatos férfi, és amikor ő is megérinti a tenyereteket, ragyogó kék fény tör elő jogarából. A kék és a rózsaszín fény összeolvad, a kő ibolyaszínűvé, az Ibolyaszínű Láng egy részévé alakul át. A szívetekhez szorítjátok ezt a gyönyörű követ, és tudjátok azt, hogy ez az Isten és az Istennő lényegének ajándéka. Egy utolsó tiszteletteljes pillantás után megfordultok, lesétáltok a lépcsőn, és a folyosón végighaladva kimentek az ajtón. Ráléptek a fénysugárra, ami visszarepít titeket, visszarepít a koronacsakrátokba, és ismét beléptek a szívközpontotokba.

Tudjatok róla, kedveseim, hogy ez a lila kis kő, amit a Teremtő lényegével, az Ibolyaszínű Átalakuló Lánggal együtt kaptatok ezen az éjszakán, tőlünk származik. Ez a csodálatos ajándék emlékeztet titeket erre a szerencsés alkalomra.

Kezdjétek el használni az öt magasabb Sugarat, melyek most már hozzáférhetők számotokra; emeljétek be az életetekbe. A rendelkezésetekre áll, hogy segítsen benneteket, hogy örömöt hozzon és javatokra váljon, hogy minél gyorsabban átsegítsen benneteket a felemelkedés útján. Számítsatok a csodákra, szeretteim, mivel bámulatos csodák várnak a pillanatra, amikor majd kéritek őket. Az új világ szolgálói vagytok; ti vagytok az előörs, az Útmutatók, ti vagytok azok, akiket felszólítanak majd arra, hogy lépjetek elő és hirdessétek ki a holnap Aranykorát.


Minél többet használjátok az ajándékokat, melyeket kaptatok – nem számít, hogy mennyire kicsinek vagy jelentéktelennek gondoljátok azokat –, annál többet fogtok kapni. Gyönyörű és pompás lények vagytok, megtisztelő számunkra, hogy szolgálhatunk titeket.ÉN VAGYOK Mihály arkangyal. Elhozom számotokra ezeket

az igazságokat.


Mihály Arkangyal üzenete4.jpg

Kép forrása: Pinterest.comRONNA HERMAN

MIHÁLY ARKANGYAL:

A FÉNY SZÁRNYAIN

könyv részlet