Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

MICHAEL ARKANGYAL

2023-06-15

AZ ÚJ FÖLD ENERGIÁI

Föld, Víz, Levegő, Tűz, Éter 

 Michael Arkangyal üzenete1.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 


AZ ÚJ FÖLD ENERGIÁI


Fény Szeretett Családja!

Új Álom kezd formába szökkenni a Földeteken. Ugyanakkor szertefoszlóban vannak a Régi Álmok és Régi Energiák, káoszt és zavarodottságot okozva és már nem tudnak kiutat találni maguknak. Lehet, mégis hogy úgy tűnik nektek ebben az időben, és azt veszitek észre, hogy a Régi Energia szembeszáll, harcra kel az Újjal.

Szeretteim, ne essetek abba a hibába, hogy ezeket a kaotikus energiákat felettébb idegesítőnek és félelmetesnek tartsátok. Értsétek meg azt, hogy ez egy olyan folyamat, ami gyógyító és tisztító szándékkal érkezik. Így szembe fogtok kerülni olyan régi mintákon alapuló manipulációkkal és illúziókkal, amelyek olyan próbák alá vetnek bennetek, hogy arra ösztönöznek majd, hogy kikerülhessetek egy újfajta rabszolgasorsból, való behódolásból, de ez alkalommal már megtanulhattok ,,nemet" mondani nekik, amikor is összekapcsolódtok a Hatalmatokkal és Önvalótokkal, mert az Önvalótok az Isteni Fény energiájából származik.

Egyszerűen szólva, amikor az Isteni Fényetekkel a Hatalmatokba kerültök, akkor már nem lehetséges az, hogy azok, akik a félelembe szeretnének taszítani bennetek, lehúzhassanak. Azok a régi eszközök, amelyek eddig megteremtették a félelmeiteket és manipulálták eddig az emberiséget, már nem működnek. A Nyitottság és Átláthatóság/Tisztaság Fényt hoz mindenbe és mindenkibe, azokba is, akiket még eddig nem ért el a Fény vagy nem nyíltak meg erre.

Szeretett Családunk! Ebben a munkátokban most használjátok a tisztánlátásotokat, hogy vegyétek észre azt, ami a legfontosabb számotokra, vagy azt, ami nem szolgál már bennetek, ebben az időben. Mivel ti mindannyian választásokat, döntéseket hoztatok, elhatároztátok, hogy a Jövőtök felé vezető útra léptek az Új Föld Magasabban rezgő Tudatosságának energiájával, ne feledjetek emlékezni arra, hogy amikor választásokat és döntéseket hoztok, ti vagytok a Föld Őrzői és Vénei/Bölcsei, és össze vagytok kapcsolódva, kötve a Bolygótokkal és Minden Életformával a Földön. Ahogy a Galaktikus Tudatosság energiái felszínre kerülne a Földön, akkor megértitek azt is, hogy ti nemcsak egyszerűen Emberek vagytok, hanem Galaktikus Emberek is és képesek vagytok felismerni azt is, hogy mind az Isteni Energiák és mind a Galaktikus Energiák szerves részei is vagytok, azok, akik létrehozzák az életmintákat, életformákat és a létezést a Földön.

Tudnotok kell azt is, hogy a Kozmoszban és a Galaktikában az Energiák és a Fény működését/mozgását az ,,Isteni Intelligencia" és az ,,Isteni Akarat" bontakoztatja ki és határozza meg, így minden Életforma kialakulását és Evolúciós folyamatot a Galaxisotokban is. A leghatalmasabb csillagrendszertől kezdve a legkisebb atomig, ugyanúgy minden az Isteni Szív és Szeretet és Bölcsesség mintáit követi.

Nektek Szeretteim, mivel Intelligens és Érző életformában vagytok, azt a képességet kaptátok ajándékba, hogy eldönthetitek, választhatjátok azt, hogy társ-teremthettek/együtt- teremthettek a Teremtővel. És ez most sokkal hangsúlyosabb, mint valaha bármikor, az, hogy használhatjátok a Bölcsességeteket és Döntésképességeteket az életetekben, és akkor nem tudnak visszarántani bennetek a manipulációkba és az illúziókba, amely annyira gyakori esemény volt a régi energiák Földjén. Most egy Új Ciklus, egy Új Kor van születőben, és ne feledjétek összpontosítani az Új-ra.

Ne felejtsétek el azt, hogy az Új Energia a Szív Energiájából és Szeretetből van. A Szeretet mindig Ébren van, a Jelenlétben árad és Megengedő. Ez a Szeretet az, amely megengedi azt, hogy eléggé szeressétek magatokat ahhoz, hogy tudjatok ,,nemet" mondani akkor, ha valakik megpróbálják manipulálni az energiáitokat és félelembe, és szorongásba akarnak taszítani bennetek. Ez az a Szeretet, amely megengedi nektek, hogy ,,nemet" mondjatok akkor is, amikor valakik, a régi energiák és módszereivel erőszak alapján próbálkoznak elérni bennetek, és ez az Szeretet, amely megengedi azt nektek, hogy ,,Igent" mondjatok az Új Föld Álmára és a Bőségen és Békességen alapuló Új Földi életre. Mi tudjuk azt persze, hogy ez nem könnyű, de a Szeretet megadja nektek az Erőt és a Hatalmat, ahhoz hogy átkelhessetek az Új Föld Energiáiba, és részesei lehessetek ennek az Új-nak a megnyilvánításában.

Az Új Föld Megnyilvánítását a Fény Lények, az Angyalok, a Tündérek és a Manók az Elementális Energiák fogják segíteni nektek. Számos Fény Dimenzió mindannyi Élőlénye érdekelt ebben és kiveszik a részüket az Új Megnyilvánításában. Fény Szeretett Családja, ami fontos viszont, az hogy TI VAGYTOK AZ ÚJ FÖLD ELSŐDLEGES MEGTEREMTŐI. Az hogy mit választatok magatoknak és hogyan döntötök a Földről ebben az időben?

A FÖLD

A Föld a Ti otthonotok, az a bolygó, ahol most élte. Ez a fizikai hazátok, amíg testben tartózkodtok. A Paradicsomi Kert Bőségkamrájaként teremtették meg, azért hogy minden élőlényről gondoskodni tudjon. A testeteket is úgy tervezték meg, hogy egészséges és elégedett legyen és egy boldog hordozója/járműve a Szellemeteknek és a Lelketeknek. A Felébredéseteknek egy fontos fejezete az volt, hogy megértsétek azt, miért tértetek el az eredeti tervezéstől azáltal, hogy a félelem és manipuláció csapdájába kerültetek, és hogyan tudtok kikerülni ebből, megtalálni az utat az Öröm, a Bőség és a Világosság állapotába.

Szeretteim ez is egy Választás kérdése. Ez a Galaxis Szabad Akaratának és Választásának a Szent Elvén/Lényegén alapszik. Ti nem Rabszolgának jöttetek ide és ez a helyzet, amiben vagytok, soha sem ezt jelentette. A Szeretet Energiái nem a Rabszolgaságba taszításról szólnak, mert ez az Egyensúly és Bőség Energiája. Vannak, akik arról próbálnak meggyőzni titeket, hogy nem választhattok, de valójában folyamatosan azt teszitek. Nap, mint nap úgy ébredtek, hogy döntenetek kell arról, hogy hogyan szeretnétek élni. És ez mindig Veletek kezdődik el, olyan kis, apró választásokkal például, hogy mit szeretnétek enni, és hogyan osszátok be az időtöket. Ti döntitek el azt, hogy hogyan...

A kis döntéseitek határozzák meg a nagyobbakat. Ha úgy érzitek, hogy jogosultak vagytok az életetekre, akkor nem fogtok félni és álljatok fel, álljatok végre a sarkatokra és hozzatok olyan döntéseket, amivel az életetekben létrehozhatjátok a Békét a Földön.

Szeretteim! Ne vesztegessétek az időtöket el arra, hogy dühösek vagytok azért, mert azt érzitek, hogy nem vagytok hatással a saját életetekre. Inkább kezdjétek meglátni azt, hogy kis döntéseitekkel, nap, mint nap hogyan lehet a Földet egy sokkal jobb, élhetőbb hellyé tenni. Személyesen egytől-egyig elkezdhetitek a változásokat létrehozni.

Törekedjetek arra, hogy vigyáztok, gondoskodtok a fizikai testetekről, így válasszátok ki a nektek legjobban megfelelő tápláló ételeket, azért mert Szeretitek Magatokat. Tegyetek erőfeszítéseket arra, hogy napoztok, és rendszeres testmozgást végeztek, azért mert Szeretitek a testeteket. És törekedjetek arra, hogy tisztán és harmonikusan tartjátok a környezeteteket, azért mert Szeretitek Magatokat és Szeretitek a Földet, és minden apró tett nagyon is számít.

Látjátok Kedveseim! Ahogy erőfeszítéseket tesztek, azért hogy megtanuljátok a Tisztaság és Szépség Áramlását és Egészség megtartását az életetekben, úgy ezt a Frekvenciát erősítitek meg mindenhol, körülöttetek. Ti hoztátok létre azokat a kis ,,övezeteket" ennek, és minden ilyen kis ,,övezet" egy erőteljes frekvencián rezeg. Egyre több ember tud így majd csatlakozni a Földön, a Szeret és Tisztaságon keresztül., ehhez a Kollektív Frekvenciához.

Arra kérünk benneteket, hogy működjetek együtt a Földről és testetekkel való gondoskodás céljából a Föld Elementáljaival. Legyetek tisztában azzal, hogy amit esztek, az tiszta étel, amit isztok az tiszta víz, és azon a helyen ahol éltek elkezdhetitek a legmagasabb frekvenciákat létrehozni. Ez az, amit mi Szeretetnek nevezünk az életetekben, Felébredettként, Tudatában élő, a Teljes Jelenlétében létező Embernek lenni.

A VÍZ

Fény Szeretett Családja!

Az Óceánok, Folyók és a Föld Vízfajtái nagyon fontosak a Bolygótoknak s ugyanúgy nektek is. A Bolygótok 80%-át víz tölti ki, ugyanúgy a testeteket is. Ti, Vízalapú Lények vagytok és a vízi létezésben voltatok mielőtt a Bolygóra kerültetek volna. Hasonló lények voltatok, mint akik most az Óceánokban élnek. Az Óceánok a Történelmetek jelentős részét képezik és Ti is részét, képezitek az Ő történetüknek.

A Földeteket úgy tervezték, hogy mind a Sósvizű Óceánok és mind a Tiszta Édesvizek is egyaránt előfordulhassanak rajta. És mégis vannak sokan olyanok, ennek ellenére, akik szennyezik a vízforrásaitokat és megpróbálják leszűkíteni azokat a területeket, ahol friss vízhez juthatnátok. Szeretteim, azt szeretném, ha tudnátok, hogy vannak bizonyos ,,mítoszok" a tudományos körök vélekedéseiben, miszerint ellenőrzés alatt kellene tartani a vízforrásokhoz való hozzáféréseket és használatot. Az egyik ilyen mítosz az, hogy a víz csak korlátozott mennyiségben áll rendelkezésre a bolygón. Van bőségesen friss víz a bolygón, és folyamatosan érkezik és kap utánpótlást egy körkörösen visszatérő forrásból, az űr mélyéből. Kezdetben az ,,Égboltotok" (megj. : Atlantiszi kettős Terembúra") tartotta meg a vizet a Föld környezetében, egy hatalmas (kristályos jég) burok formájában, de ez nem bizonyult elégségesnek számotokra, és éppen ezért az Elohim Teremtők levették ezt a burkot, hogy kívülről szabadon érkezhessen be és juthassatok hozzá, a Föld környezetén kívülről. A Magasabb tudatosságot, hordozó vizet így pótolni tudta a Föld és szárazföldi részébe és az Óceánokba raktározta el, mert úgy tervezték meg a vízpótlást, hogy a Föld vizei képesek lehessenek megtartani nemcsak a Föld fizikai, hanem az étertestében is a magasabb tudatosság rezgését. De amikor nem fértek a friss és tiszta ivóvízhez, akkor nem vagytok képesek megtartani ezt a frekvenciát.

Ha a Földből kinyerhető tiszta és friss ivóvizet tudnátok inni, akkor azonnal érezhetnétek a különbséget, ami a palackozott és kezelt víz és a friss és tiszta víz között létezik.

Szeretteim!

A Szeretet hangján szólunk hozzátok! Itt az ideje, annak hogy együtt dolgozzatok a Víz Elementálokkal és Angyalokkal, és elkezdjétek megkeresni a tiszta víz forrásait, amit születési jogotoknál fogva megérdemeltek. A tiszta víz segíteni fog bennetek, abban, hogy a fizikai testetek magasabb frekvencián rezegjen és megtalálhassátok az összhangot a Magasabb Önvalótokkal.

Ez segíteni fog nektek abban, hogy megtisztítsátok a régi energiáktól és mérgektől a testeteket, és hogy összhangba legyetek az érzelmi testekkel. Az érzelmeitek szoros összefüggésben vannak a bolygó vizeinek mágneses áramlásával. Vizeitek megtisztításával, sokkal könnyebben tudtok létezni a Földön, és képesek lesztek felszabadulni az érzelmi blokkoktól és kiegyensúlyozatlanságoktól.

Szeretteim!

Szeretettel kérünk bennetek, hogy amikor isztok, Szeressétek Magatokat és a Bolygótokat és kezdjétek el megkeresni a Tisztaságot magatokban és a vizeitekben. Dolgozzatok együtt a Víz Elementálokkal, éljetek ezekkel az áldásokkal, dolgozzatok együtt a Kristályokkal, vagy bármi olyan módon, módszerrel, amiről tudjátok azt, hogy visszahozza nektek a Tisztulásotokat és Tisztánlátásotokat.

Amikor így tesztek, akkora a Szeretet Ösvényét hozzátok létre, az Új Föld Magasabb frekvenciájának rezgésével. Minden aprónak, kicsinek vélt tett is számít, segíti a Tisztaság és Összpontosítás magasabb mezejének, terének kialakulását. Mindegyikőtök hozzájárulhat ehhez a maga módja szerint.

A SZÉL

A Szél az a levegő, amit belélegeztek. Minden egyes lélegzet, a ti és minden egyes lény életben maradását segíti a Földön.

Szeretteim!

Megállnátok-e egy pillanatra azért, hogy elgondolkozzatok ezen a gyönyörű ajándékotokon, azért mert a Levegő Elementálok, a Növények és a Fák lehetővé teszik számotokra azt, hogy friss és tiszta levegőt tudjatok belélegezni mindenkor? Nap, mint nap az Elementálok és a növények azért dolgoznak, hogy megtisztítsák a mérges gázokat, és oxigént termeljenek, hogy tudjatok lélegezni. De a Földön sokan megnehezítik a munkájukat azzal, hogy továbbra is folytatják a mérges gázok kibocsátását, amelyet olyan mértékben, muszáj nekik megtisztítaniuk, amely már veszélybe sodorná az életrendszereiteket.

Arra kérünk bennetek, hogy dolgozzatok együtt a Levegő Elementáljaival és legyetek tudatosak az Otthonotok és környezetetek levegőjének minőségére. Mit lehet tenni annak érdekében, hogy tiszta levegőtök legyen biztosítva, amely jótékonyan hat a lélegzésetekre, fejlődésetekre és lehetővé teszi azt, hogy visszatérjetek a legkívánatosabb egészségetekhez és boldogságotokba.

Jól jegyezzétek meg azt, hogy a fák és a növények a friss és tiszta levegő miatt vannak itt, hogy lélegzéseteket ezzel segítsék. Tegyetek meg mindent, amit csak lehet, hogy elősegítsétek azt, hogy az otthonotokban tiszta levegő legyen, ezért minél több fát ültessetek el környezetetekben, ha tehetitek. Minden egyes kicsi tett is segíti megmutatni azt a Levegő Elementáljainak, hogy erőfeszítéseket tesztek azért, hogy az Új Föld Energiája hozzájárulhasson az a Teljes Jólétetekhez és Egészségetekhez.

Szeretteim! Tanítsátok meg a gyermekeiteknek, hogy az a levegő, amit belelélegeztek, szintén Élő Lényektől való,. Az Elementál Energiáikon keresztül Szeretetükkel és Támogatásukkal gondoskodással vannak értetek, azért hogy minden, ami szükséges nektek, az meglegyen. Meglehet, hogy azt találjátok majd, hogy a gyermekeitek már tudják mindezt!

Megtaníthatjátok őket arra, hogy a fák és növények azzal segítik fenntartani az életeteket, hogy oxigént termelnek és semlegesítik a mérges gázokat. És ez az a Szeretet, amit a Levegő és Levegő Elementálok éreztetnek veletek. Nem kellene-e tehát köszöneteteket kifejezni nekik munkájuk elismeréseképp, hogy így mutatják ki a Szeretetüket, ahogy segítenek nektek.

A TŰZ

Fény Szeretett Családja!

A Tűz Elementálokkal szintén együtt dolgoztok nap, mint nap annak érdekében, hogy az élet fennmaradjon tovább is a Földön. Minden nap, amikor a Nap felkel, Élettel és Fénnyel tölti el a Földeteket. A Tűz Elemek biztosítják az Átalakítás és Szintézis folyamatának üzemanyagát, amely annyira fontos az életetekhez a bolygón. Ezt a Fényt használják fel a Növények a Fotoszintézis Eljáráshoz, amely olyan táplálékokat állítanak elő nektek, amely energiával látja el a testeteket és fenntartja az életeteket. Az Elementálok, így a Tűz Elementálok nélkül a Földön nem lehetne most élet.

Szeretteim! Ugye tudnátok ezért hálásak, és tisztelettel lenni a Tűz Elementálok felé. Ha nem is veszitek figyelembe azt, hogy mekkora erővel bírnak ezek az Elementálok, az nagyon helytelen lenne, mert ez az elem nagyon pusztító is tud lenni, nemcsak az erdőtüzekre gondolunk, amik a rossz mezőgazdasági gyakorlatok eredménye, hanem a Nukleáris ,,baleseteket" is említve, hiszek ezek mind a hozzá nem értő tervezés és hozzáértés hiányosságairól árulkodnak. Hány város épült köré, vagy közel egy atomerőműhöz, és mennyi élet, beleértve, ember, növényi, állatit is került veszélybe, mert visszaéltek a Tűz Elemmel.

Isten

Fény Szeretett Családja! Isten egy újfajta módon kezdett el belépni a világotokba, amióta elkezdődött a Felemelkedés folyamata. Ahogy aktiváljátok a Fénytesteteket, akkor képesek lesztek, vagytok meghívni a Szellemeteket és Lelketeket, hogy a szívetekbe vessenek horgonyt. A testetek sejtszintű frekvenciális rezgése így képessé válik arra, hogy a Magasabb Tudatosságot hordozó járművetek legyen. Ahogy megtisztítjátok a testeteket, úgy a Világotokon belül, képessé váltok a Szeretet és Isteni Együttérzés Szabad Áramlására és akkor képessé váltok a Magasabb Tudatosság és Bölcsesség megértését átadni a Föld és az Új Föld hálójába. Ahogy a Testetek rezgése megnövekszik, úgy egyre inkább együttrezeg veletek a Fény Testetekben a Fény Frekvenciája, és ekkor szükségét fogjátok érezni annak, hogy a Fény Igazsága szerint éljetek, és annak megfelelően éljetek, Akik Valójában Vagytok. Meg fogjátok találni annak a módját, hogy tiszteletbe tartsátok az Élet és a Testetek csodáját és valamennyi életformát a Földön.

Szeretteim! Az, az Élet, amit a Földön élhettek, azt az ajándékot Istentől kaptátok, mint Fizikai Létezők. Ahogy felébredtek az isteni Természetetekre, ugyanúgy ráébredtek az Isteni Tervezés általi ajándékra, Szépségre és Szeretetre, amit, mint Galaktikus Emberek csak kaphattok.

Vannak sokan olyanok, a Magasabb Birodalmakból, akik közvetlenül veletek dolgoznak azért, hogy felébresszenek mindenkit, akit csak lehet a Földetek és a Testetek Tiszteletére, arra az ajándékra, amit a Szellemtől kaptatok.

Szeretteim! El szerettük volna mondani nektek azt, hogy mi a legfontosabb kérdés/feladat, ami most történik a Földön. Minden más kérdés, egy magasabb manipuláció és illúzió eredménye, amelynek az volt a célja, hogy felhívja a figyelmeteket az igazi megoldandó problémáitokra és arra, hogy szembe tudjatok nézni a rátok váró feladatokkal, az Új Föld megnyilvánítása során.

Ez olyan egyszerű, csak el kell kezdenetek a saját életetekben, nap, mint nap beépíteni a valóságotokba a Föld és az Élet elismerését. De megtehetitek azt is, hogy az illúziót követve helyet adtok a félelemnek és szorongásnak az energiáitokban. De mi azt szeretnénk sugalmazni, hogy amikor Erősek vagytok és Öntudatosan a saját hatalmatok szerint élitek az életeteket, akkor nem fogtok félni és nem fogjátok hagyni azt, hogy a látszatot kiábrándulást hozó illúziók felülkerekedjenek rajtatok. Így összpontosítsatok az életeteket érintő valódi kérdésekre, arra hogy hogyan nyilvánítsátok meg azokat, amik szükségesek az életetekben, ahhoz hogy hathatós Társteremtői legyetek a Szellemnek.

Csak Minden Életforma Tiszteletben tartásával és Elismerésének Tudatosságával lesztek képesek létrehozni/megteremteni egy másfajta Földet. Ti már képesek vagytok erre, belépni az ,,Új Földre", mert már rendelkeztek az ,,Új Tudatossággal". A Régi Tudatosság és Felfogóképesség módszerével nem tudtok felemelkedni az Új Földre.1380649785_4793742524b0b396c8c7__14308.gif

Kép forrása: Pinterest.com

CELIA FENN