Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Mihály Arkangyal üzenete

2018-10-18

A Szeretet Igazságában egyre magasabbra emelkedik a Teremtő Forrásából származó tudatosságotok

 Üzenet a Fényharcosoknak.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

"Én vagyok Mihály Arkangyal, s előttetek tartom a Fény
Igazságát, melyet talán meghallotok és befogadjátok az erőt folyamataitokhoz,
melyet tőlünk, a titeket szolgálóktól kaptok a legnagyobb szeretetben.

Mi, a Fény Légiói Itt vagyunk, s támogatunk titeket a tisztánlátás e próbáján, hogy mi Igaz, s hogy mi az, ami nem a Szeretetből származik. Támogatunk szeretett Mestereink, hogy társteremtsetek Szívetek Fényével. Igaz hatalmatok tudásában együtt teremtetek az Anyafölddel, s a Teremtő Forrással az Istenség Fényének Szeretetében, s a Krisztusi Fényben. Mind ezt a célból, hogy örökre összekapcsoljátok azt, ami különvált, s hogy megvilágosodjon jelenlegi Lényetek teljes egésze, s hogy az belépjen a Szeretet igaz Tudásába a teljes létezés egészével. Ezt az utat akkor hozzátok létre, amint azt választjátok, hogy szeretettel telve elhagyjátok Létezésetek azon állapotait, melyekre többé már nincs szükségetek, s megnyitjátok szívetek, és ünneplitek a Szeretet mélységét, melybe beleszőtték Lényetek.

Ahogy a bennetek lévő fény napról napra erősödik, ne ijedjetek meg a még félelemből származó érzelmektől és mentális lenyomatoktól, ahogy azok mélyen belülről a felszínre törnek, mert azért kerülnek elő, hogy gyógyulásra leljenek – hisz ez a jelenlegi idő befejezendő munkája is egyben.


Minden, mi most újra egyensúlyba kerül, nem csak a bennetek lévő Fényt erősíti, hanem az Anyaföld energia mintázatának régóta tartó témáit, folyamatait is lezárja egyben, melyeket az emberiség fejlődéséhez szükséges folyamatok miatt vállalt magára. És az Ő hatalmas szeretete által most lehetővé teszi a fizikai és érzelmi birodalmaiban tárolt, nem szeretet-alapú energiák teljes megtisztulását. A Szeretet azon ereje, mely a Galaxis középpontjából árad – magából a Teremtő Forrás Fényéből – akadálytalanul növekszik, és hasznára válik mindazoknak, kik Gaia-val járják útjukat az Emberi Fényben.

Ahogy mindig teszem, most is előttetek tartom a Fény Igazságát, melyet talán érzékeltek a Szívcsakrátokkal, tudatosságotok segítségével. Ahogy a Szeretet Igazságában egyre magasabbra emelkedik a Teremtő Forrásából származó tudatosságotok, melyet minden sejtetekben ott hordoztok, s mely minden, ami vagytok, a Szeretet átalakítja a választott utatokat, hogy azok a nagy egészet szolgálják."