Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

NE FÉLJ A JÖVŐTŐL

2024-06-16

ANGYALOK ÜZENETE

angyal kapu 3.jpg

 

NE FÉLJ A JÖVŐTŐL 

 

Üzenet az Angyaloktól:

 

Nem vagytok kiszolgáltatva a külső világnak.


Kedvesek, nagyon szeretünk Benneteket,

Sokan közületek megtapasztaltátok már a világotok, országotok vagy egyéni életetek jövőjével kapcsolatos félelmeket. Ez érthető. Világotokban sokan profitálnak a félelmeitekből. Ha attól féltek, hogy a tájékozatlanságotok miatt sebezhetővé váltok a támadások számára, akkor órákat töltötök azzal, hogy informálódjatok. Ha féltek a jövőbeni hiánytól, akkor többet vásároltok, mint szándékoztatok, amikor valami akciós. Ha attól féltek, hogy megbetegedtek, olyan árukat és szolgáltatásokat vásároltok, amelyekkel megelőzhetitek a halálotokat, és számtalan órát töltötök azzal, hogy a lehetséges állapotokról olvassatok.

Bármilyen megelőző vagy javító intézkedést is tesztek, ha azt félelemből teszitek, nem fogjátok elérni a kívánt szeretetteljes eredményt.

Természetesen ugyanezeket a dolgokat szeretetteljes okokból is megtehetnétek. Lehet, hogy azért tájékozódtok, mert szeretitek tudni a körülöttetek lévő világról. Lehet, hogy vásároltok valamit akciósan, mert szeretitek, hogy jól használjátok fel a pénzeteket, hogy még többet élvezhessetek. Lehet, hogy azért vásároltok árukat és szolgáltatásokat, mert szeretnétek egészségesnek és életerősnek érezni magatokat.

 

Ugyanazokat a cselekedeteket hajtjátok végre, de a félelmen alapuló cselekedet és a szereteten alapuló cselekedet eredményei merőben mások.

A legtöbben részben félelem, részben szeretet okokból vegyesen hajtjátok végre ezeket a cselekvéseket, és ezért vegyes vagy felhígult eredményeket kaptok. Például mondjuk, halljátok, hogy a gazdaság rossz. Lehet, hogy elfogadjátok ezt, elhalasztjátok a vásárlásokat, amelyeket élvezni szeretnétek, és elkezdtek beszélni a rossz gazdasági helyzetről, így az anyagi hiányra és nehézségekre összpontosítotok, és ezért magatokhoz vonzzátok azokat. Vagy tökéletesen jól érezhetitek magatokat, és azt mondhatjátok (mind az energiátokkal, mind a szavaitokkal): "Isten gazdaságában élek, ahol mindig gondoskodnak rólam, és a dolgok akkor áramlanak, amikor szükségem van rájuk". Az első esetben azt vonzzátok, amire fókuszáltok. A második esetben azt vonzzátok, amire fókuszáltok!

 

Minél többen összpontosítotok Isten bőséges áramlást biztosító gazdaságára, annál inkább megtapasztalja ezt a világotok. Legalábbis ti meg fogjátok tapasztalni ezt a valóságot.

Amikor tehát a világotokban zajló eseményekről, tendenciákról és lehetőségekről hallotok, álljatok meg ott, ahol vagytok, és döntsétek el, hogyan szeretnétek megtapasztalni a világotok jövőjét. Amikor a világ azt kiáltja, hogy arra vagytok ítélve, hogy elveszítsétek a munkátokat és rossz szándékú egyének egy csoportja irányítson benneteket, álljatok meg. Döntsétek el, hogyan szeretnétek megtapasztalni a jövőt. A legtöbben azt mondanátok: "Nem akarom ezt a valóságot!". Ti mit szeretnétek? Sokan közületek értelmes munkát szeretnének, amely támogatja azt az életet, amelyet élni szeretnétek. A legtöbben azt mondanátok, hogy a szabadságotokat szeretnétek.

 

Milyen érzés lenne, ha olyan munkát végeznétek, amit szerettek, és ami támogatja az életeteket?

 

Milyen érzés lenne szabadnak lenni?

Használhatjátok az elméteket olyan eszközként, amilyennek teremtettétek.

 

Idézzetek fel egy olyan időszakot, amikor olyasmit tettetek, amit a szeretetéért tennétek, és emlékezzetek arra, milyen érzés volt. Idézzétek fel azt az időt, amikor szabadnak éreztétek magatokat, ha csak egy pillanatra is, és gyönyörködjetek ebben az érzésben. Miközben azokra a dolgokra összpontosítotok, amelyek ezeket az érzéseket inspirálják, megteremtitek a jövőt, amelyet meg fogtok tapasztalni. A világotok jövőjét is befolyásoljátok.

Nem vagytok kiszolgáltatva a külső világnak.

 

Még ha valaki meg is rendelné, hogy bombázzák le a területeteket, az Isten szeretetében való biztonságos pihenés rezgésében egy biztonságos helyre kerülnétek, ahonnan megteremthetnétek a jövőtöket. Még ha a gazdaság mélypontra is kerülne, az áramlás és a bőség rezgésében megtapasztalnátok segítő lelkeket, nagyszerű ötleteket és olyan lehetőségeket, amelyek támogatják minden szükségleteteket és kívánságotokat. Még ha el is veszítenétek az állásotokat, az isteni szeretet frekvenciáján az általatok jobban kedvelt munkahelyre irányítanának benneteket.

Amikor tehát a világ megpróbál félelmetes valóságokba és jövőképekbe vonzani benneteket, álljatok meg.

 

Mit szeretnétek megtapasztalni? Hogyan találhatjátok meg ezeket az érzéseket? Egyikőtök sem mondaná azt, hogy azt szeretnénk, ha valaki más irányítaná a jövőnket, mégis, amikor átadjátok az elméteket a mások által terjesztett félelmeknek, pontosan ezt teszitek.

Kedveseim, olyan gyönyörűek, olyan hatalmasak, olyan szeretettek és olyan szeretőek vagytok. Megvan a képességetek arra, hogy felidézzetek vagy elképzeljetek olyan forgatókönyveket, amelyek gyönyörű érzéseket inspirálnak, amelyeket érezni kívántok, miközben ezen az általatok életnek nevezett idő/térben mozogtok. Ragyogó elmétek van, amelyet eszközként használhattok, hogy ráhangolódjatok az érzésekre, amelyek olyan valóságokat teremtenek, amelyek túlszárnyalják legmerészebb álmaitokat is.

Tehát ti választotok, kedves barátaim. Félelmetes jövőt teremtetek, vagy egy dicsőséges jövőt, amely befolyásolja a világ irányát is? Legalább élvezni fogjátok az életet. A legjobb esetben ti lesztek az egyik olyan rezgéshang vagy "szavazat", amely az emberi történelem menetét egy dicsőséges jövő felé billenti.

Isten áldjon meg Benneteket! Nagyon szeretünk Titeket.


Az Angyalok

 

 

 

Közvetítette: Ann Albers

forrás: https://www.visionsofheaven.com/