Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Oroszlánkapu

2018-10-23

Energia Felemelkedés Megújulás
Üzenet az ikerlángoknak
Mihály arkangyal és a Fény arkangyalai

 Oroszlánkapu.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

Kedves Mindenki!

Köszönöm, hogy itt vagytok és fogadjátok ezt az üzenetet. Minket különösen kértek, hogy ezt ma adjuk át nektek egy ok miatt. Sok minden kavarog és változik körülöttetek és bennetek mostanában, és a következő hónapokban.


Fontos számunkra, hogy folyamatosan új adatokkal szolgáljunk, mivel informálni szeretnénk titeket és biztosítani arról, a dolgok egyenletesen és pozitív irányban fejlődnek.

Arra figyeljetek – elengedni a jövőtől való félelmet

Fontosak vagytok nekünk. Soha ne érezzétek, hogy a segítségért mondott ima nem hallgattatott meg. Mi meghallgatunk titeket. A segítség jönni fog, kérem, legyetek nyitottak a váratlan lehetőségek elfogadására. Néha szükségünk van kerülő utakra, hogy kijátsszuk a lehetséges akadályaitokat vagy ellenállásotokat.
Tudatni akarjuk veletek, hogy minden rendben van, és ami jön, az jó. A jövőtől való félelem most egy nagy téma a kollektív energiamezőben. Ez most egy ok miatt felkavarodott.
Az elkövetkező néhány évben sok-sok ember élete meg fog változni – és az ismeretlentől és a jövőtől való félelem feloldódásában, ami olyan sok nemzedéken át tartott, segítünk nektek felszabadulni az örömteli kiteljesedés, és növekedés és a boldogságotok folytatása felé. Tegyetek meg mindent, hogy ne essetek semmilyen félelembe attól, ami jön – oldódjatok fel, engedjétek el magatokat és tisztuljatok Számotokra, vagy a ti helyzetetekben a félelem sohasem igazi.

Az életkörülmények változása

A világ ikerlángjai és fénymunkásai mind készülnek haza, megváltoztatva a foglalkozásukat és az élethelyzetüket. Ezek mind válaszok a megkapott imákra. A lelkeitek megváltoztatják a célterületeket, ahogy azt előre elhatározták. Mivel a küldetésetek folytatásához nektek és az Ikerlángoknak is szükséges, hogy összejöjjetek fizikailag.


Sok minden változni fog az elkövetkező években. Amikor a dolgok megváltoznak és ti féltek a jövendőtől, tudjátok: helyet kell készíteni annak, amit kértetek. A puzzle részecskék darabról darabra mozognak és kerülnek a helyükre.
Fontos időket élünk barátaim. Nem tervünk, hogy nyomást gyakoroljunk rátok, de tudjuk, hogy már érzitek az energiamezők és a saját rendszereitek és idővonalaitok eltolódását és megváltozását. Meg akarjuk értetni veletek, miért lehetnek ebben a pillanatban az elváltozások kellemetlenek számotokra – a dolgokat úgy igazították és nyitották meg, hogy helyet készítsenek annak, amit kértetek, és amit terveztetek az utazásotokra.
Sokan közületek az elmúlt években elvesztették az állásukat, a kapcsolataik megszűntek, áthelyezték őket. Ez a ti lelketek elmozdulása, a helyzetetek nyitottá válása arra, amit kértetek, amiért imádkoztatok.

Nyitottnak maradni – követni a megjelenő jeleket

Azt kérjük tőletek, maradjatok nyitottak! Kérjük, ne gondoljatok arra, hogy hogyan és mikor fog valami megtörténni, mert ez bezárja a határokat. Újra emlékeztetünk benneteket, hogy az „isteni időzítés” azt jelenti, hogy az energiák megfelelnek.
Így kérjük, maradjatok olyan nyitottak, ahogy csak bírtok, tartsátok meg a legjobb szándékotokat – képzeljétek el a szeretetetek, az örömötök és harmóniátok végső céljait. De ne aggódjatok amiatt, hogyan fogtok pontosan arra a helyre érni, amíg minden lépés meg nem valósul.
Tudni fogjátok a helyes lépést a nektek nyújtott érzések alapján, amint azok megjelennek. Ezek az Otthon érzései lesznek. Fényesség. Azok az érzések, amiket megterveztetek mielőtt idejöttetek. A „térkép” már bennetek van
Sokan közületek tapasztalták ezt, bizonyos helyek vagy helyzetek felvillanásait – amit az emberek “deja vu” érzésként említenek. A belső tudásotok azt mondja nektek „ezek jellemző” – ellenőrzési pontok. Egyre több és több ilyen fog jönni.

A Felemelkedés fizikai fájdalmainak kezelése

Egy másik kérdés, amit el akarunk mondani nektek, szintén alapvető. Azért jöttetek a földre, hogy fejlődjetek, emelkedjetek vissza a spirituális korlátlanságotokba, tegyétek le a földi csomagotokat és ismerjétek fel a mibenléteteket és ébredjetek újra a teljes létetekre, ami a korlátlan lélek!
Felemelkedés. Ez történik most. Egyre nagyobb és nagyobb mértékben. A bolygót erős fénybehatások érik, növelve ezt a menetet és az előrehaladást. Ez jó. Kérlek, ne aggódjatok! A rendszeretek kezelni tudja ezt.
Ez segít befogadni az új fényhatásokat a testetek rendszerébe, így elkerülitek a növekedés megállását, a kábultságot, a kellemetlen érzések felszabadulását, amit sokan tapasztaltatok. A Felemelkedés fizikai szenvedései nem szükségesek. Tanuljátok meg kezelni a személyes energiátokat és alkalmazkodni hozzá, ez pozitívan fogja szolgálni az utazásotokat.

A fényzuhany

Sok fénymunkás és ikerláng tudat alatt fél a földetéréstől – félelmet érez a földön tartózkodástól, az emberi testben léttől, az elveszés érzésétől. Tudatni akarjuk veletek, hogy biztonságban vagytok. Támogatunk titeket. Kérjük, kapcsolódjatok a bolygó magjához, hogy energetikailag több támogatást és erőt kapjatok!


A jelenleg működő energiák nagyon jótékonyan hatnak a pangó energiák kimosására. Egy gyors módszer, ha vizualizáljátok magatokat egy fényzuhanyban állva és minden negatívumot láttok a föld közepe felé „vezetve”, hogy átalakuljanak.

 Oroszlánkapu1.jpg
Kép forrása: Pinterest.com


A befelé haladás, a harmadik hullám, ikerlángok, ikerlelkek, az „alvók” felébresztése

Az alvó ikrek mind most, mind az elérkező periódusban fel lesznek ébresztve. Mi a „harmadik hullám” lényeinek hívhatjuk őket.
Néhányan közülük a magasabb birodalmakból érkeznek lélekváltásokban, amit úgy hívnak „befelé haladás”. Ismételten, ez a legtöbb emberi tapasztalat birodalmán kívül van – kérjük, legyetek nyitottak minden eshetőségre, pozitív értelemben! A realitásotok anyaga eltolódik. Több hely van a felemelkedő dolgok beérkezésére.
Az ikerlángok „harmadik hulláma” (akik közül sokan már érintkezésben vannak veletek, de nincsenek az igazi eredetük tudatában – az úgynevezett nem felébredt ikrek) felébredését sokkal gyorsabbra vannak beállítva, mint ahogy ti tettétek.
A fejlődés minden területen növekszik. Sok ilyen harmadik hullámos lény mély előkészületeken ment át az elmúlt években a színfalak mögött –  készen állnak az ellenállás megszüntetésére.
Emlékezni. Hazajönni. Sokan „akik újak” úgy érkeznek, hogy fontos új fénykódokat hoznak, hogy hasznot hozzanak a maradék iker kollektívának.
Mindezeknek az eseményeknek a középpontjában tudjuk, mit éreztek. Érzékelitek, hogy a változások elkerülhetetlenek. Érzitek a csontjaitokban, a szívetekben. Ez mind rendben van. Ez a mi legmélyebb üzenetünk a számotokra.

Ti egy része voltatok ezeknek a gondosan megtervezett, jelen időben zajló hatékony jelenségeknek, mielőtt idejöttetek. Minden az meghatározott irány szerint halad.

A szeretet igazságának felismerése – elmozdulni az illúzióból

Emlékezzetek, örüljetek az életeteknek! Most egy kalandon vesztek részt, és mi nagyon izgulunk értetek ebben az elérkező évben! Egyre több és több ikerláng egyesül újra az energiában – és továbbá a fizikai dimenzióban.

Közeleg, kedveseim. Ilyen messzire jöttetek. Hamarosan úgy fogtok visszapillantani erre az időre, mint egy páratlan kalandra. Annyira izgulunk értetek.

Haladás a „győzelmi fázisba” – megváltozó valóságkép

A következő néhány év a győzelmi fázisba vezet. Annyi minden történik, ami kikövezi az utat. Azok közületek, akik már egységben vannak lélekként, ők kövezik ki az utat a következő hullámhoz és közelebb kerülnek a fizikailag.


Akik kapcsolatban vannak olyan Ikrekkel, akik nincsenek felébredve a valódi énükre, azok eltolódást kezdenek tapasztalni a feladatukban, az emlékezésükben és a megértésükben. Tartsátok velük az együttműködést lélek szinten, mivel ez erősíti az emlékezés folyamatát.

A dolgok kezdenek úgy alakulni, amik kezdik megváltoztatni a valóság korábbi felfogását.
Szinkronicitás, kollektív Ikerálmok (ahol mindkét iker egy párban megosztja ugyanazt az álmot), kollektív ikermemória, idővonal eltolódások, egybeesések és a valóság eltérése, amit nem tudtok megmagyarázni emberi létetekben.

A szakadék áthidalása – egység a szeretetben

Nagyon csodálatos dolgot csináltok kedveseim.  Egyre többen és többen gondjaitokba veszitek az életeteket, az energiamezőket és az elméteket és arany utat köveztek ki magatok előtt. Tudjátok, hogy a munkátok kifizetődik. Látjuk, ahogy feltöltitek az energia mezőiteket több és több szeretettel, eltüntetve az akadályokat az utatokból.
Ez az, amiért idejöttetek. Hogy a szeretet úttörői legyetek, a szakadék áthidalói az emberek között – férfiak és nők között, a magasabb és alacsonyabb dimenziók között, a fajok között, a korosztályok között, országok és hitek között. Ez nektek meglepően jól megy.

És azoknak, akik még úgy érzik, hogy megakadtak vagy lemaradtak – ez egy illúzió. Nézzetek befelé és érezzétek az erőtöket, küldjétek azt minden dolog fényébe és tudjátok, hogy ti vagytok azok. Ti szeretet vagytok. Minden nap erősítsétek meg: „Én szeretet vagyok. Engem mindig szeretnek. A szeretet az, aki vagyok”. Ez meg fog találni titeket. Egyenértékben magával a Végtelen Fénnyel. Amire fókuszáltok, jobban eléritek.

Augusztus, energiaátjárók – erőteljes fény beáramlás

Végül emlékeztetünk titeket, hogy ebben a hónapban, az augusztusban érkező részleges energiaátjárók a nagy hatású, 2016 őszén történő teljes energiabeáramlás előhírnökei. Nagy behatások jönnek, amelyek régi kérdéseket kavarhatnak fel sokakban.


Tartsátok észben, hogy sok minden, amitől szenvedhettek, testfüggő ezen a ponton. Az emberi test aggódik a túléléséért, és ezt hozza a programozás, amely az őskorhoz és még messzebbre vezet vissza.

Az emberi test vonatkozása – az ikerblokkok forrása

Ha nehézségetek van az ikerlelketekkel, kérdezzétek meg, „hogyan kapcsolódik ez a testhez/a túléléshez?” Ezek a legnagyobb kérdések, amikkel most dolgoztok, amint felújítjuk a fizikai rendszereket, hogy kezeljék a magasabbnál magasabb rezgési frekvenciákat.


Hogy a genetikailag programozott emberi testből átmenjetek a felfrissített új „fénytestbe”, ami sokkal inkább „ti” vagytok, egy lélekként. A test és a genetika tudata most hasznos. Azután alkalmazzátok a metafizikai módszereiteket és szüntessétek meg a félelmet, ami az energiákon és a szokásokon alapul.


Jön a segítség. A földön hosszú ideje ”ki voltatok zárva” a magasabb dimenziókból, a félelem körbezáró energiái miatt a kollektívában. A köztetek és közöttünk levő szakadékot egyre jobban áthidaljuk. Ez a lehetőség most nyílik meg. Egyre többet és többet leszünk képesek segíteni nektek az elkövetkező években.


Ti tudtátok ezt, amikor „lementetek” élni az emberi tapasztalataitokat. Minden rendben van kedveseim, így annyi örömöt fogunk látni a jövőtökben. Tartsátok a szándékaitokat magas szinten, ügyeljetek az élményeitekre és a gondolataitokra!

 

Figyeljetek arra, mit olvastok/néztek/tartotok, mivel foglalkoztok – éljetek meg annyi élményt, amennyit csak tudtok, és viszonyuljatok egyre pozitívabban az elkövetkező utatokhoz!
Mindig veletek vagyunk ezen a fontos utazáson, és támogatjuk az erőfeszítéseiteket!

 
Mihály Arkangyal és a Fény Arkangyalai


Oroszlánkapu2.jpg
Kép forrása: Pinterest.com 

Forrás: Kattints ide
Fordította: M Anna