Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

RAFAEL ARKANGYAL ÜZENETE

2024-04-24

Minden élet forrásával való újrakapcsolódás

gyógyító mester.jpg

 

RAFAEL ARKANGYAL ÜZENETE

 

A szeretet mindent meggyógyít, a fény mindent átalakít, a kegyelem mindent megtesz!

 

Add át magad testtel és lélekkel ISTENNEK. Éld az életed abban a tudatban, hogy ISTEN mindig melletted van, és hogy ISTEN vezet téged a helyes úton. A lelked ismeri ezt a közvetlen kapcsolatot ISTENNEL. Elfelejtetted ezt a tényt, de most visszatér az emlékezetedbe. Lelked tudja, hogy most van itt az ideje, hogy újra kapcsolatba lépj ISTENNEL.

 

A mai napok nyüzsgése közepette itt az ideje, hogy belépj a béke helyére - erre a benned lévő szent helyre, ahol találkozol ISTENNEL.

 

Választhatod, hogy kétségbeesel ezen idő eseményei miatt, vagy belül növekedsz általuk.

 

Az emberiség kimozdul az időből, és ezt úgy teszi, hogy lassan megszakítja kötődését ehhez a világhoz. Egyre több ember orientálódik át és igazodik a teremtés fényéhez. A régit elvetik, és az új egyre nagyobb jelentőséget kap. Ily módon a régi uralkodók egyre kevesebb figyelmet kapnak, és egyre kevesebb energiával támogatják őket. Az emberek elfordulnak tőlük, és egyre inkább a saját gyógyulásuk és közös, fényes projektjeik felé fordulnak.

 

Az emberi szívek csendes belső átalakulása, amely az elmúlt néhány évet jellemezte, most kezd megnyilvánulni.

 

Egyedülálló esemény a bolygó történetében a harmadik dimenziós szinten, hogy minden, ami korábban érvényes volt, érvényét veszti, lekerül rólatok mint egy régi kabát.

 

A senki földje

 

Ma sokan egyfajta senki földjén találják magukat.

 

A régi irányjelző táblák már nem használhatóak, és az új útjelzőkben sem lehet még teljesen megbízni. Megtanulni bízni a bennetek lévő láthatatlan valóságban, ez az a feladat, amellyel ma egyre több embernek kell szembenéznie.

 

A tudatosságnak ezen a pontján az ISTEN felé vezető ajtó szélesre tárul, és így minden kezdeti kétely ellenére megkezdődik az embernek a minden élet forrásával való újrakapcsolódása.

 

Ez az üzenet bátorításként szolgál arra, hogy készségesen vegyetek részt belső átalakulásotokban, és egyre inkább bízzatok belső hangotokban.

 

A kinti zajok elvonják a figyelmeteket, és csak a belső hang érzékelésével tudtok önmagatokkal maradni és helyes döntéseket hozni. Belső bölcsességetek aktiválása a lélek tudásával való összekapcsolódás révén az, ami most számít.

 

Ezért arra kérlek, hogy szenteljetek több időt a saját lelki dolgaitoknak, amíg teljesen meg nem szabadultok a régi befolyásoktól, és amíg a lelki csatornák meg nem nyílnak.

 

Azt kérdezitek, hogyan lehet a lélekkel vagy ISTENNEL kapcsolatba lépni? Úgy, hogy felismeritek, megnevezitek és eltávolítjátok azokat a terheket, amelyeket ez a mátrix életről-életre rátok rakott.

 

A béke iránti belső vágyatok, az ISTENI TUDÁS iránti vágyatok csak egyféleképpen teljesülhet - mindannak elengedésével, ami elzárja az ISTENSÉGETEK tiszta FORRÁSÁT.

 

RAPHAEL ARKANGYAL

 

 

 

Közvetítette: Jahn J Kassl

Fordítás: Aysha