Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Szeretetangyalok

2018-10-08

Isteni lények, kik szeretetből vagyunk, eljöttünk köszönteni benneteket most

 ang szeretet.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Isteni lények, kik szeretetből vagyunk, eljöttünk köszönteni benneteket most. Szeretetlényünk fényszubsztancia, mi szétárad s megérint mindent ez az energia.

Szeretetben üdvözlünk titeket áldott lelkek! Fényetek ma összekapcsolódik a miénkkel, s ha megérzitek és befogadjátok, tiétek lehet mindig, csak akarjátok.

A szeretet mindenhol árad, de néha nehezen felismerhető, mert nem hivalkodó, hanem csendben éltető: „teszi a dolgát”, ahogy mi is, szétszórva a Fényt, Isten szeretetét!

Ha megtanuljátok megérezni és meglátni a szeretetet, akkor képesek vagytok fenntartások nélkül befogadni, magatokban és magatok körül szétárasztani. A szeretet érzésére rá kell hangolódni, mert ha együtt rezegsz vele, bárhol, bármikor s bármiben felismered, s szemed meg nem csal, bármit látsz. Füled a szeretet szavát hallja minden hangban, s szíved érzi a szeretet erejét. Akkor a szeretet lesz az, mit észreveszel mindenben, mert a szeretet érzésével közelítesz, azon át gondolsz és érzel. Tested s lelked rezgése a szeretet „hullámhosszát” veszi fel, s egy szeretetburkot alakít ki körülötted, mely védelmez.

A szeretet érzését gyakorolni kell! Folyamatosan mindenben meg kell találni, hogy minden arcát megismerjétek. A szeretet oly sokrétű és számtalan formában megnyilatkozó erő, hogy felismeréséhez figyelmetek, akaratotok, és szívetek behangolása kell.

Most segítünk nektek szívetek és testetek behangolásában, hogy felismerhessétek a szeretetet mindenben.

Helyezkedjetek el kényelmesen, és lazítsátok el testeteket. Vegyetek mély lélegzetet, s a távozó levegővel minden fenntartásotokat fújjátok ki magatokból. Ha nyugodtnak és ellazultnak érzitek magatokat, kezdődhet a behangolás:

Szeretetangyalok állnak körbe téged. Lásd, vagy képzeld el, ahogy kezüket lágyan az aurádra helyezik. Most szívükből, kezükön át, aranyfény sugarak áradnak aurádra, s átfogják azt. Ez az a szereteterő, mely mindenben megnyilvánul, s ha behangolódsz rá, neked is mindenhol megmutatkozik.

Most érezd, ahogy a szeretet érzése körbefog aurádban. Érezd a szeretetet az aurádban! Hangolódj rá az érzésre, hogy körülötted szeretet vibrál. Kezded érezni…melengető, jóleső érzés jár át. Egy szeretetburokban vagy. Lásd, ahogy továbbra is árasztjuk belé a szeretetet!

Most, hogy érzed aurádban a szeretet rezgését, lélegezd be ezt az érzést csakráidon át, elöl és hátul is testedbe, és az energiapályáidon kezd el keringetni a szeretetet. Érezd, ahogy kering benned a szeretet! Érezd erejét, fényét, melegségét. Ha egy illatot érzel, az is csodálatos, mert abban is a szeretet nyilvánul meg. A lágy hangok is tudtodra adhatják, hogyan tölt el a szeretet érzése téged. Ez mindenkinél a reá jellemző érzéssel jön elő. Figyelj meg mindent magadban, ahogy keringeted a szeretetet energiapályáidon. Minden érzés a szeretethez köt most téged. Feltölt, átjár, ismerőssé válik. Már érzed magadban erejét, rezgését.

Most a szeretetet összpontosítsd szívedbe, és szíved közepébe irányítsd a benned keringő erőt. Érezd szívedet eltelni szeretettel, s figyelj minden érzést, mi felbukkan benned. Jegyezd meg, mert ha újra ráhangolódsz, a szeretetet összpontosíthatod szívedben.

Ha szíved túlcsordul a szeretettől, áraszd szét most egész testedben, ki az aurádra, így egyesítve a Burkot veled. Érezd, ahogy Te Magad Vagy a Szeretet! Érezd, ahogy lelked fénye átjár, s a szeretet minden szinten összekapcsolódik. Benned!

Most gondolj a szeretteidre, vagy bármely más szeretetteljes dologra, melynek gondolatától újra megérzed szívedben a szeretetet. Tartsd meg és ismerd fel újra ezt az érzést!

Most lásd szülőbolygódat, Gaia-t, ki életet ad neked, kéken ragyogni az Univerzumban. Gondolj rá szeretettel, s újra megérezheted szívedben az ismerős érzést, mely lelkedből árad a bekódolt csatornán. Most lásd közelebbről, rajta az embereket, tanuló lelkeket, kik veled együtt járják földi útjukat. Gondolj rájuk is szeretettel, hogy újra átélhesd az érzést, hogy megszilárdítsd a szeretetcsatornát szívedben. Hogy a szeretet érzése benned mindig ismerős legyen, bármit láss, vagy hallj is.

Most gyere még közelebb…lásd országodat, melynek része vagy. Melyet te választottál magadnak tanulásod színteréül. Itt teljesítheted ki magad, itt fejlődhetsz a szeretet útján. Lásd hát az ismerős érzéssel, a szeretettel. Megy már, ugye? Egyre könnyebb megtalálnod az érzést. Mert Benned van, Te Vagy Az! Örök részed, lényeged!

Most lásd magad! A fényes lelket, ki Isten akaratából és saját döntése okán most emberként él a Földön. Szeresd magad, mert nagy útra vállalkoztál! Próbákon, tanuláson, érzéseken, gondolatokon át. Szeretetreméltó vagy! Szeretet gyermeke! A szeretet lényege benned nyilvánul meg: szeretni és szeretve lenni!

Hát szeresd magad teljes szívvel és érzéssel! Áradjon, kavarogjon benned! Ismerd fel Örök Lényed, s tudd, szeretetben születtél! Minden szeretetben született, és Te a Minden része Vagy!

Most gondolj valaki olyanra, kivel kapcsolatban nézeteltérésed van. Kire gondolva a megbocsátás érzése nem tud eltölteni. Aki elsőre eszedbe jut, állítsd magad elé.

Most szívedre koncentrálva, hívd elő az ismerős érzést: a SZERETETET! Töltekezz el vele, áradjon szét benned, s most lásd az előtted állót a szeretet szemével, szíved csatornáján át!

Lásd az ő fénylő lelkét, lásd, hogy őt is kötik feladatai és útja, és segíts neki azzal, hogy megbocsátasz. Segíts neki is megtalálni önmagában a szeretetet! Áraszd felé magadból, és adj a szeretetből, hogy ő is megtanulja megérezni magában, mindennel kapcsolatban. Szeresd Őt! Szeresd Magad!

S ha úgy érzed, már szíved teljességéből tudod árasztani a szeretetet, akkor nyílt meg teljesen a szeretetcsatornád, s akkor hangolódtál a szeretet „hullámhosszára”.

A szeretet mindent elborító érzésével térj vissza…

Ha a szeretet kinyilvánításának érzése nem menne még teljesen, addig végezd el ezt a meditációs gyakorlatot, míg mindenre és mindenkire árasztani tudod már önzetlenül a szereteted. Minél többször megteszed ezt, annál könnyebben jön elő életedben, fizikai szinteden is szívedből a szeretet. Mert áthozod, átülteted minden szintre!

Hangolódj rá az ismerős érzésre, hogy megnyisd szeretetcsatornádat!

Hívjatok, hogy segítsünk megtalálni magatokban a szeretetet!

Fényesség néktek!