Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

TÖMEG KONTROLL

2023-09-14

Mihály Arkangyal üzenete

michael ark kard.jpg
 
Mihály Arkangyal üzenete
 
A tömegek irányítása és kontrollálása
 
Szeretnénk, ha tudatában lennétek annak, hogy a többiek milyen drasztikus és erőteljes hatással vannak rátok, a cselekedeteitekre és válasz reakcióitokra. Ki vagytok téve mások szeszélyeinek. Megpróbáltok más emberek előírásai szerint élni, és az ingatag, folyton változó divatot, tradíciókat, és szabályokat követni, amit azok alkotnak, akiknek megvan az a képességük, hogy a legtöbb energiát szipolyozzák ki a körülöttük lévőkből.
 
Példaképnek és szakértőknek kiáltották ki magukat, ami addig tart, ameddig nem jön valaki, aki náluk is hatalmasabb, és elnyeri a tömegek feletti uralmat egy bizonyos időre.
 
A múltban, és nagy mértékben a jelenben is, a Földön élő emberek nagy részét a politika, az egyházak és az ipari hatalmak irányították.
 
Mivel ezeknek a csoportoknak a jelentős része folyamatosan véleményeket és propagandát küldözget kifelé, hogy szinten tartsák a tömegeket ígéreteik által, mely szerint megoldást kínálnak mindenki problémájára, és jobbá teszik az életüket. Valódi szándékuk nem más, minthogy nyájszellemben tartsanak benneteket, ahol is önként követitek a vezetőket, anélkül, hogy megkérdőjeleznétek őket, mert ti a biztonság érzését keresitek, ahol semmiféle életpróbáló kihívásokkal járó döntést nem kell önmagatok számára meghoznotok.
 
A valóság azonban az, hogy a legtöbb esetben burkoltan a félelemkeltés és a megfélemlítés eszközeit felhasználva szándékuk nem más, mint a tömegek irányítása és kontrollálása, és a lehető legtöbb energia kiszipolyozása az energetikai zsinór folyamatának erősítése által.
 
Már sokszor elmondtuk, hogy nagy bátorság és elhatározás kell ahhoz, hogy kilépjetek és túllépjetek az emberiség kollektív tudatának elfogadott és népszerű hitrendszerein.
 
Ami nem más, mint sűrű, fullasztó negatív gondolatformák összetétele, ami megfoszt benneteket saját hatalmatoktól és több ezer évre rabszolgává tesz titeket.
 
Hangsúlyoztuk annak fontosságát, hogy visszatérjetek szuverén létállapototokba.
 
Ami azt jelenti, hogy lényegében visszaszerzitek és újraintegráljátok Lényetek összes multidimenzionális aspektusát, ami előfeltétele annak, hogy a tömegek visszatérjenek az Egység folyamatához. Azzal kell kezdenetek, hogy elvágjátok az összes energetikai zsinórt és kötődést, amit másokkal megteremtettetek számtalan létidőtök folyamán. Felbontjátok az összes olyan megállapodásotokat, ami nem legnagyobb javatokat szolgálja többé, a múltbeli, jelenbeli vagy jövőbeli egyezségeiteket, amit ebben vagy egy másik valóságban kötöttetek.
 
Itt az ideje, hogy a legmagasabb igazságotok szerint éljetek, hogy Lényetek minden egyes aspektusát tudomásul vegyétek, integráljátok, és elfogadjátok mester köpönyegeteket.
 
Szeretteim, felajánlom nektek ragyogó Fénykardomat, az Isteni Akarat, Igazság és Bátorság Kardját, hogy segítségével megszabaduljatok a múlt illúzióitól és bilincseitől. Gyertek, és én, vezetlek és támogatlak titeket, ahogy ennek a nagyszerű kalandnak a kezdete óta mindig is tettem.
 
Mindig veletek vagyok!
 
Mihály Arkangyal Vagyok.
 
 
 
 
 
Ronna Herman közvetítésében