Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Tudatmezők I.

2018-10-15

Uriel arkangyal üzenete

 Tudatmezők.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Ébredő sejtemlékezet és tudatmező kiterjedése
 
Itt Uriel, Isten Fénye!


Szeretett lény, ma egy újabb lépés megtételében szeretnélek vezetni Téged, ami valódi lényed megértésében fog segíteni Neked. Egyszer már beszéltem a sejtekben tárolt emlékekről. Beszéltem a sejtemlékezésről, amit aktiválva ébredezhet felismerésetek [tudatosodás]. Ez a folyamat most megkezdődött, és rajtatok áll, hogy felismerjétek magatokban a kincseket és beemeljétek azokat a tudatba. Ez a folyamat testi és finomanyagi változásokkal jár, amik a Felemelkedés velejárói.


Fel fogja erősíteni a DNS körüli tudatmezőt. Ez a tudatmező minden DNS-t övez és egy elektromágneses mezőhöz hasonlít. Mint egy elektromágneses mezőnél, a tudatmezőnél is adott egy állandó mozgás és változás a konstans alapforma mellett. A mozgások a hozzáadott energia erejétől, színétől és frekvenciájától függnek. Az energia itt nem egy irányban áramlik, hanem inkább az egész mező rezgése, hullámzása figyelhető meg.


Ezt a mezőt az Isteni Forrás korlátlan, univerzális energiája táplálja. Ez a mező egységesen képviseli az egyéni és az Isteni lét kölcsönhatását, kommunikációját és kifejezésmódját. Minél magasabb frekvenciájúak, tisztábbak és erősebbek a rezgések, annál több kölcsönhatás [energiacsere] lehetséges.


Ezen a szinten továbbítódnak az információk, sokkal hamarabb, minthogy egy idegsejt impulzus formában elindítana egy gondolatot. A csere, a kommunikáció egy másik szinten történik, nem az idegpályákon keresztül és nem is közvetlenül ott, és ez csak reakcióként érzékelhető számotokra.


Létezésed minden sejtje a tudatmezőn keresztül áll kapcsolatban minden más sejttel. Léteznek összekapcsoló rendszerek, melyek egységet képeznek a sokrétűségben és pl. körbe ölelnek egy izmot vagy szervet, de nincsenek elkülönülések, minden kapcsolatban áll a tudatmezővel.


A tudatmező az anyagi és a finomanyagi testet is áthatja, magas rezgésszintje következtében minden szinten jelen van. Ez a mező szorosan összefügg és kapcsolatban áll az aurával, de nem azonos vele.


A tudatmező minden élet kommunikációs útvonala, lehetővé teszi a közvetlen, komplex információközlést. Ahogyan a sejtek egyes mezői összekapcsolódnak, úgy egyes lények mezői is egy nagyobb egységgé kapcsolódnak össze. Ez a kapcsolat teremti meg a tudatmezőkön keresztül a feltétel nélküli szeretet vagy az Egység tudat élményét. Ez minden egyes sejt emlékezete ezekre az eredeti érzésekre, amivel a tudatosodás útja elérhető. Aki egy csoportban meditál, ismeri a felerősödő erőt, amikor felépül a közös mező és az mindenkit energetikailag felemel.  A ti rezgő/hullámzó mezőiteken keresztül lépünk veletek kapcsolatba, adunk tanácsot, gyógyítunk és tanítunk.


Mi a tudatmezőtökbe helyezzük az információkat, amik összhangban vannak a (z egyéni) tervvel és az isteni szabályokkal. Ezután, már csak rajtatok múlik, hogy figyeljetek vagy, hogy beengedjétek a gyógyulást.


A mezőkben helyezkedik el az intuíciótok, a belső megérzésetek, a belső hangotok a lelki-ismeretetek. A kommunikáció azokon a csatornákon folyik, amit az intellektus és az ego nem ellenőrizhet. Aki azonban a szívében önmagához kapcsolódik, az tudatában lesz belső hangjának.


Soha korábban nem volt ilyen erőteljes és magas rezgésű beáramló fényenergia világotokon, mint most, mivel kibontakozóban van a Felemelkedési folyamat és a tudatmezőkön keresztül Minden és Mindenki érintett.


Aki képes ezt meghallani és érezni, most rátalálhat saját útjára és kifejlesztheti a mindenben jelen lévővel való tudatkapcsolatot.


Aki elzárkózik ez elől, az bizonytalannak fogja érezni magát, mert az élet kirántja őt a kerékvágásból.


Nem lesz többé, ’csak így tovább’, mert amikor átalakulnak a tudatmezők, akkor ez a változás Mindenre kihat. Ezek a mezők állnak minden létező mögött, az anyag és az élet alapjait képezik. Minden tudást tartalmaznak a múltadból, a jelenedből és a jövődből. Ezen a szinten csak a Most létezik, ami állandó növekedésben van, folyamatosan változik a mérhetetlen szeretetben és öröklétben. Ez az a szint, amit minden egyes lény annyira nagyra tart, és amire szükségük van, és ez a szint, amin az Egy feloldódik és összeolvad Mindennel. Ez minden lény eredendő rezgése, ami megteremti az Egészet/Egységet. Ez a te valódi eredeted, egy tudatmező, egyedülálló és értékes, a kreatív teremtőerő és a végtelen feltétel nélküli szeretet megnyilvánulása.


Megáldalak szeretett Fény, engedd, hogy felemelkedhessenek az emlékeid a sejtjeidből, eljött az idő a kapcsolódásra. Nyújtjuk felétek kezünket és szívünket, tisztelettel és szeretettel.


Uriel vagyok

Tudatmezők1.jpg
 
Kép forrása: Pinterest.com

Csatornázta: Günther Wiechamnn
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: www.guentherwiechmann.de - http://kristalyhang.wordpress.com/