Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Uriel

2020-01-26

Tanítás, Tanács, Vezettetés és Gyógyulás

 Uriel5.jpg
Kép forrása: Pinterest.com

 

Itt Uriel, Isten Fénye!

Szeretett Fényeim, ma azért jövök el hozzátok, hogy megadjam nektek azt, amire szívetek vágyik.

Számtalan segítőmmel együtt nagyon közel vagyunk most hozzátok és érzékelem a kívánságaitokat, vágyaitokat, érzem a türelmetlenséget is, a kétséget és a szorongást.

De mindenekelőtt a szeretetet látom szívetekben, ami egyre erőteljesebben sugárzik! Ez a szeretet az, ami összeköt Téged a szavaimmal. A Te szereteted az, amit hídnak használok, hogy elérjek hozzád. A Te szeretetedet az én szeretetem viszonozza, és körbeölellek a Fényemmel. Most pedig érezd a feltétel nélküli szeretetet a szívedben, ami rajtam keresztül áramlik, közvetlenül a Létezés Egységének Forrásából és most elér hozzád. [szünet: érezzétek a szívetekben]

Most pedig a szívek legnagyobb kívánságaival foglalkozunk, mely kívánságok mindegyik közvetlen kapcsolódik a szeretethez.

Tanítás

Szívetek meg akarja érteni és fel akarja fogni a dolgokat. A növekedés kívánsága mélyen bennetek gyökerezik, ahogyan a fejlődésre és a kreatív kifejeződésre való törekvés is. Minden szellemi tanításnak ezt kell szolgálnia! Egy tiszta szellemi tanítás dogmáktól és korlátozásoktól mentes, mert minden elnyomás a szeretet korlátozása.

Az emberek egója volt, mely Isten tanításait struktúrákba és konvenciókba préselte be. Ezek a struktúrák csupán az ellenőrzést és a biztonságot szolgálták és eltávolítottak benneteket az Isteni magotoktól.

Ha tanítások után kutatsz, akkor a saját szíved útját kövesd, ellenőrizd, amit hallasz és olvasol. Nincs egyetlen Isteni lény sem, aki kárhozatra ítélne téged, ha valamit elutasítanál, mert benned valami hamis érzetet kelt!

Isten a Szeretet és a Szeretetnek Szabadságra van szüksége!

Tanács

Tanácsot kérni sok élethelyzetben tanácsos és helyes dolog. Mivel még nem tartózkodtok Lényetek Teljességében és a Minden-Létező-Egység tudatában, így folyamatosan egy szubjektív észlelelésre alapozva cselekedtek. Ez szándékos elgondolás, hiszen ez az észlelés biztosít lehetőséget különleges tapasztalatok megszerzéséhez.

Most a Felemelkedési folyamatban vagytok és fontos változások mennek végbe bennetek. Átgondoljátok az életeteket, a munkátokat és a kapcsolataitokat. Sok minden már nem működik vagy tévesnek és értelmetlennek éreztek. Hogy a helyzetet ne csak megértsétek, hanem át is lássatok rajta, néha egy másfajta szemléletmódot vagy egy magasabb szintű megközelítést igényel.

Ha jó kapcsolatot ápolsz az Őrangyaloddal, a Felettes Éneddel vagy a szellemi világ magasabb Fényeivel, akkor kérj tőlük tanácsot. A szellemi világ csak akkor tud Neked tanácsot adni, ha közvetlen megkéred, mert a te felelősséged és a te szabad akaratod, ha a tapasztalatot magad keresed meg.

Ne kövess olyan tanácsokat, amik nem töltenek el jó érzéssel! Soha ne add fel a szabad akaratodat! Ha legbelül nem kapsz választ a kérdésedre, akkor kérhetsz segítséget megbízható médiumoktól. Itt is légy résen, vizsgáld meg szívedben, hogy a válasz együtt rezeg-e a szíveddel. A szellemi világ mindig határozottan és pozitívan fog veled kommunikálni.

Ha egy üzenet leértékelő, energetikailag lehúzó vagy félelmet kelt benned, akkor az nem tiszta és ennél a médiumnál nem fogsz segítséghez jutni.

Vezettetés

Szeretett Lény, vezetnek Téged!

Mindenki rendelkezik egy Őrangyallal és egy Vezető-Angyallal, akik ismerik a teljes élettervedet. Az inkarnációd előtt megbeszéltétek a várható leckéket.

Az Angyalok őrködnek feletted. Csak akkor avatkoznak be, ha arra kérik őket vagy, ha egy előre nem látható történés azzal fenyegetne, hogy gyökeresen megváltoztatja élettervedet. Ha keresed és ápolod a kapcsolatot Angyalaiddal, akkor sok mindent elintézhetnek Neked. Hiszen csak arra várnak, hogy megkaphassák az engedélyedet, hogy aktívan segíthessenek.

Segítségükkel az élet apró dolgai könnyebben elintézhetővé válnak. A szívben kimondott kívánság, amelyben kéred szellemi, spirituális téren való erősebb belső vezettetésed, boldoggá fog tenni Téged és Őket is! Abszolút megbízhatsz szeretetteljes támogatásukban és vezetésükben! Az Arkangyalok is és sok Felemelkedett Mester elköteleződött a mostani vezettetési munkában. Ha úgy érzed, belsőleg kötődsz valamelyikükhöz, akkor kívánságod szerint szívesen melléd állnak. De legyen bárki, aki a vezettetést vállalja, azt kötik az Isteni törvények és szeme előtt tartja az élettervedet és a szabad akaratodat.

Gyógyulás

A gyógyulást illető kívánságod beteljesítésre került! De mi is az a gyógyulás? A gyógyulás egy áramló folyamat, mely Nálatok soha nem zárul le. Az én látószögemből a lélek és a szellem gyógyulása a legfontosabb, amit elérhettek az inkarnációtok alatt.

A gyógyulás a szentség állapotában végződik. A szentség állapota egy belső Létezés Egységben való kiteljesedése. Ez minden lélek természetes létformája, ami az Isteni származása szerinti.

A szentséget egy egyház sem mondhatja vagy nyilváníthatja ki, mert az a teremtés kezdete óta minden lélek saját joga. A szilárd anyagon való haladás inkarnációkon keresztül egy szétválást kívánt, a lélek elválását, amit önmaga választott. Ez kivezette a szentségből a szentségtelenségbe. A lélek szentségébe visszavezető út mindnyájatok számára nyitva áll, a gyógyulás Most történik.

Ha gyógyulásról beszéltek legtöbbször mindenfajta betegségtünetektől mentes testi állapotra gondoltok. Ez nem adatik meg mindenkinek és fontos tudni, hogy a diszharmónia testi kifejezése segít a léleknek a rajta való felülkerekedésben. Ezzel magyarázható, hogy tüneteltolódások jöhetnek létre, ha nem értik meg és nem holisztikusan kezelik a betegséget.

Minél erősebben vagytok tudatában a teljességeteknek, annál egészségesebbek lesztek. Testetek olyan mértékben gyógyul, ahogyan a lelketek gyógyul.

Közületek egyesek tudatosan a betegség és a szenvedés útját választották, hogy lelküket megszabadítsák egy tehertől és ezek a lelkek veszteségként élnék meg, ha feladnák a betegségüket. Itt segít a megértés, hogy a szenvedést elviselhetőbbé tegye. Testeitek az átalakulás fázisában vannak, a létezésetek minden szintjén, a magasabb rezgésszintekhez igazodtok. Az említett átalakulás miatt lehetséges, hogy testi panaszaitok lesznek vagy a kimerültség vagy izgatottság állapotába kerültök. ezek a panaszok a rezgésszinthez való igazodással és Fénykezelésekkel minimalizálhatók.

Táplálkozásotok, életmódotok és a lélektelen gyógyszereitek azonban gyakran messze a legtöbb testi betegség okozói. Rajtatok áll, hogy mindenben ráleljetek a megfelelő mértékre, mert mérgektől túlcsorduló testetek erősen megterhelt. Találjatok vissza a természetes élethez és segítsetek testeteknek a belső tisztulásban.

Szeretett Fényem, ahogyan korábban már elmondtam a kívánságod a gyógyuláshoz beteljesedett, mert életed a lelked gyógyítására van kihegyezve. Vállald fel magad felett a felelősséget és fogadd el a segítséget, amit felajánlanak Neked.

Légy tudatában a nagyszerűségednek!

Lépj be a szabadság, a béke és a szeretet kapuján, Veled vagyok Fényem.

Hadd burkoljalak be még egyszer a feltétel nélküli szeretetbe, mely gyógyulást és áldást hoz számodra.

Örökre Tiéd a Mindenek Forrásának feltétel nélküli szeretete.

 Uriel vagyok

 

 

 

 


 

Csatornázta: Günther Wiechmann

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: www.guentherwiechmann.de