Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A BÉKE TEREMTŐ

2022-06-06

Uriel arkangyal üzenete

 

 

ang ART varázs angyal 2.jpg


Kép forrása: pinterest.com

 

A béke teremtő – Uriel Arkangyaltól

 

Én Uriel Arkangyal angyali hangokat és rezgéseket hozok, mellyel átölellek Benneteket. Kérlek, hogy tudjatok róla, hogy az Angyali Királyság jelen van, hogy támogasson, szeressen és inspiráljon Benneteket. Bármikor, amikor csak kívánjátok az Angyali Királyság talapzatként fog működni, amelyen állva arra bátorít benneteket, hogy fedezzétek fel a lényetek teljes önzetlen szeretetét és éljetek ebben.

 

Amikor úgy érzitek, hogy nem tudjátok szeretni önmagatokat, akkor hívjátok az Angyali Királyságot, hogy legyen az a szeretetek alapzata mind addíg, amíg rá nem tudtok kapcsolódni a belső szeretet forrásotokra.

 

Amikor úgy érzitek, hogy lehetetlen szeretni egy másik embert vagy a benneteket körülvevő világot, akkor hívjátok be az Angyali Királyságot, hogy legyen ez a szeretetetek alapzata mind addig, amíg újra meg tudjátok találni a szeretet kifejeződését önmagatokban. Nem kell, hogy mindig szeretet teljes módon tevékenykedni vagy reagálni.

 

A kulcs az, hogy tudjátok azt, hogy mikor nem kapcsolódtok a lényetek szeretetéhez, azaz ahhoz, aki igazából vagytok.

 

Ez lehet azért van, mert megsértett benneteket valaki, megítélitek magatokat vagy valaki mást, féltek vagy lehet más oka is. A magas szintű spirituális készség abban mutatkozik meg, hogy felismeritek, hogy mikor nem vagytok szeretet teljesek és ilyenkor változtassatok, mint pl. behívjátok az Angyali Királyságot, hogy legyen a szeretetetek alapzata és ezáltal vissza vezessen a lényetek szeretet teljes igazságához. Kérlek tudjatok róla, hogy az én ill. a mi szeretetünk örökké biztosított a számotokra.


Amint én Uriel Arkangyal üdvözöllek Benneteket, elhozom nektek a béke angyali rezgéseit.

 

Mi a Fény felerősödés időszakában létezünk, mivel itt van a 2020-as Fény áradat, ami továbbra is erőteljesen körül járja a Földet és a Teremtő Univerzumát. Ahogyan a Fény megerősíti a Fényt, számos teremtésre derül fény. A béke jelenléte erősödik a Fényen belül, ami minden egyes ember számára egy rendkívüli lehetőséget kínál arra, hogy teljes mértékben felébredjék és aktiválja a saját béke megtestesülését.


Jelenleg rendelkezésetekre áll annak az útja és módja, hogy megvizsgáljátok a Béke jelenlétét és teremtését a lényeteken belül.

 

Ez tehát igen erőteljes hatással van mindenki emelkedési folyamatára, mert bele szövi a békét minden ember spirituális ébredésébe. A békére szükség van minden ember teremtésében, legyenek ezen teremtések akár önmagukért vagy a világért. Amikor jelen van a béke, akkor megengeditek az egész lényeteknek azt, hogy egy másik frekvencián rezegjen. Ez a frekvencia hasonlít egy olyan mágneshez, ami nem csak a Teremtő nagyobb jelenlétét vonzza be a lényetekbe, hanem nagyobb mértékben felébreszti azt a tudatot is, hogy a Teremtő bennetek van.


A béke ébredése egy új rezgést, egy új eszméléstés egy új valóságot teremt.

 

Készen vagytok arra, hogy feltárjátok és megvizsgáljátok a béke jelenlétét önmagatokban?


Ahhoz, hogy kapcsolódjatok a béke jelenlétével önmagatokban az szükséges, hogy megfontoltan önmagatokba forduljatok és ott vizsgálódjatok. Az, ahogyan megtestesítitek a békét és kapcsolódtok hozzá egy felfedező út. Beszélhettek a békéről, összpontosíthattok arra, hogy békét teremtsetek önmagatokban, sőt meg is kérhettek bennünket az Angyali Királyságot, hogy támogassunk benneteket a béke megtapasztalásában. Viszont nem fogtok igazán kapcsolódni a saját belső békétekhez mind addíg, amíg nem ismeritek fel azt, hogy a belső békétek egy állandó utazás, ahol folyamatos a felfedezés. Ez egy olyan folyamat, ahol megkeresitek és felismeritek önmagatokat a béke újabb és újabb szintjeiként, felismeritek a békét mindenben, amik vagytok és amit tesztek. E mellett azt is felismeritek, hogy a béke nem ugyanaz minden helyzetben vagy személyben. Ezért tehát a békéhez arra van szükség, hogy körül tekintően alkalmazzátok azt.

 

Én Uriel Arkangyal azt javaslom, hogy tegyetek fel magatoknak néhány kérdést ahhoz, hogy további inspirációt kapjatok ezen a felfedező úton, ahol megismeritek a béke belső jelenlétét önmagatokban.

 

Mi a béke jelenléte és hogyan tapasztalom ezt meg?


Jelenleg mikor tapasztalom azt meg, hogy virágzik a béke a lényemen belül? Mit teszek olyankor, amikor békét élek át?


Jelenleg mikor teremtek meg/tapasztalok békét az életemben/külső valóságomban?


Minden egyes kérdéssel és belső megfontolással én Uriel Arkangyal meghívlak benneteket, hogy ismerjétek fel a béke rezgését, kihatását és azt, hogy hogyan szolgál benneteket.


A béke egy erőteljes teremtő eszköz.

 

Amikor arra összpontosítotok és azt a szándékot tartjátok szem előtt, hogy békét teremtsetek és manifesztáljatok, akkor a Teremtés hangjaival és rezgésével táncoltok összhangban. Ti váltok a Teremtő teremtési energiájává; egy horgonnyá és tervezővé, melyet a Teremtő inspirál.
A Teremtés átáramlik rajtatok, ami azt jelenti, hogy bármi lehetséges és manifesztálható. A béke rezgése felerősíti azon képességeiteket, hogy megteremtsétek azt a valóságot, amelyet meg szeretnétek tapasztalni; ez annak köszönhető, hogy mélyebb a tisztán látás az elmétekben és az igazsághoz való kapcsolódás a lényetekben. Ha a béke egy erőteljes eszköz a teremtési képességeitek felerősítéséhez, akkor fel kell ismernetek azt, ha több békét teremtetek az életetekben, ez meg fogja erősíteni azt a képességeteket, hogy megteremtsétek és manifesztáljátok az álmaitokat. Ezért tehát én Uriel Arkangyal meghívlak benneteket arra, hogy kérdezzétek magatokat belül azért, hogy tovább bátorítsátok és még több inspirációt kapjatok a teremtés útján való előrehaladáshoz a béke jelenlétében.


Hol szükséges a béke teremtése vagy felvirágoztatása a belső lényemben vagy belső világomban?
Hol szükséges a béke megteremtése vagy felvirágoztatása a külső világomban/valóságomban?


Ezek a kérdések arra invitálnak benneteket, hogy ismerjétek fel, hogy hol tudjátok a béke magvait elültetni a lényetekben és az életetekben. Emlékezzetek arra, hogy ti vagytok a béke teremtői; ti ápoljátok és inspiráljátok ezt önmagatok és mások számára.


Arra bátorítunk benneteket, hogy ismerjétek fel, hogy a béke egy teremtő erő a lényetekben és a valóságotokban.


A béke azt jelenti, hogy eggyé válunk mindennel.


Amikor ti vagytok a béke megtestesítői és teremtői, akkor egy csoda szép harmóniát tapasztaltok meg, mintha szinkronban lennétek mindennel, ami bennetek és körülöttetek van. Ez a harmonikus egybeolvadás megerősíti a teremtő képességeiteket. A béke és az élet az Egység táncává válik a Teremtővel, ahol felismeritek a Teremtő jelenlétét mindenben, magatokban és körülöttetek. Ezért tehát magatokévá teszitek a Teremtő erejét és termőre fordítjátok a gondolatokat és az energiát.
Ahhoz, hogy mindez a ti valóságotokká váljon az szükséges, hogy békét kössetek önmagatokkal és a benneteket körülvevő világgal, bele értve a saját teremtéseiteket, ami azt jelenti a saját múltatokat. A béke csinálás azt jelenti, hogy békét teremtünk.


Ahhoz, hogy békét tudjunk teremteni szükséges a megbocsátás, az elfogadás és a bizalom/hála.

 

Lehet, hogy felfedezitek azt, hogy más tulajdonságokra és energiákra is szükség van, habár gyakran ez az említett három az, ami leginkább elősegíti a béke manifesztációját és felvirágoztatását.


Én Uriel Arkangyal arra invitállak benneteket, hogy tegyétek fel magatoknak a következő kérdéseket, hogy előmozdítsátok a béke teremtésével kapcsolatos utazásotokat.


Milyen szempontból lenne hasznos, hogy békét teremtsek a lényemen belül?
Milyen szempontból lenne hasznos, hogy békét teremtsek a valóságomban, a külső világomban, a múltamban és a teremtéseimben.


A béke arról szól, hogy felismerjük, hogy összeolvadunk a Teremtővel és teremtőként.

 

Az egyik legerőteljesebb és legnagyobb változást hozó kérdés, amit feltehettek magatoknak a következő:


Készen vagyok arra, hogy kibéküljek a Teremtővel?


Ebbe bele értendő, hogy feltétlen meg kell bocsássatok, el kell fogadjátok vagy meg kell bízzatok a Teremtőben. Sokan úgy érezhetik, hogy ez nem szükséges a számukra, mivel a legmélyebb vágyuk arról szól, hogy eggyé váljanak a Teremtővel. Sok szempontból azt mondhatjuk, hogy nem a Teremtővel való kapcsolatotokat szükséges meggyógyítani, hanem az önmagatokkal való kapcsolatotokat, amennyiben az nem a Teremtő vissza tükröződése. Ilyen jellegű gyógyítás jelentős változásokat hozhat a lényetek legbelső magvában, ami aztán kihat az egész létetekre és valóságotokra. Gyakran nem szükséges tudnotok vagy megértenetek annak a részleteit, hogy mi követeli meg a megbocsátást, az elfogadást vagy a bizalmat a Teremtővel kapcsolatosan. Ha egyszerűen csak kijelentitek azt, hogy készek vagytok arra, hogy kibéküljetek a Teremtővel és erre összpontosítotok, az jelentős ébredést hozhat létre bennetek. Engedjétek meg magatoknak, hogy kövessétek ezt az ébredést ha ez megtörténik, mivel ez el fog vezetni benneteket egy békés helyre, ami mélyebb lesz, mint korábban, amit valaha megtapasztaltatok.


Ti vagytok a béke teremtők. A béke teremtői önmagatok számára és mindenki más számára is .

 

Itt az Idő!

 

 

Angyali szeretettel és békével

 


Uriel Arkangyal

 

 

 

 

Uriel Arkangyal by Natalie Glasson 2020 január 24. forrás: Az OmNa Szent Iskolája