Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Uriel arkangyal üzenete

2018-10-11

Az Isteni Forrás hatalommal ruházott fel benneteket

 Uriel arkangyal üzenete123.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Az Isteni Forrás hatalommal ruházott fel benneteket, hogy teremtsetek, hogy formáljatok, így részesedve a teremtési folyamatban. – Ez a hatalom!

Itt Uriel, Isten Fénye!


Szeretett lények, arra kértek, hogy most a hatalomról beszéljek Nektek, és ennek nagyon szívesen eleget is teszek, mert ez Mindenki számára aktuális téma.


Nagyon egyenlőtlenül oszlik meg a hatalom világotokon. Miért is van ez így? Legitim-e a hatalom birtoklása? Hatalommal bírni rögtön egyenlő-e mások elnyomásával?


Világotok hatalmi szövevénye most mindenki számára látható, de előtted, aki ezeket a sorokat olvasod, valóban világos, hogy mit jelent Neked a hatalom?


Emlékszel? Gyakran mondtam már, nagy hatalmat birtokló lények vagytok, mindegyikőtök az!


Az Isteni Forrás hatalommal ruházott fel benneteket, hogy teremtsetek, hogy formáljatok, így részesedve a teremtési folyamatban. – Ez a hatalom!


Ez a hatalom megadatott nektek és ez a ti saját felelősségetek. A hatalom és a felelősség összetartoznak, mert minden egyéni tettnek nem csak személyes, hanem kollektív hatása is van az Egységre.


Ezen az elven jönnek létre és fejlődnek a világok és így hódít teret a teremtés.


A felelősség átvállalása hatalommal ruház fel, ez a magasabb szellemi világokban is így van. A hatalom birtoklása elköteleződés a Fény és a teljes teremtés szolgálatában. A Minden-Létező-Egy-Tudattól függ, hogy ez a felelősség felvállalható-e vagy sem. Egy lény, aki érzi magában az összetartozást a világegyetemmel, a Forrással és minden lénnyel, soha nem fog visszaélni ezzel a hatalommal.


A feltétel nélküli szeretet vezérel minden tettet, ami folyamatosan harmóniában létezik a kozmosszal. Ha egy szellemi lény felelősséget vállal egy másik lényért vagy csoportért, úgy ez a cselekedet a szeretetről ad tanúbizonyságot, Mindenki javát szem előtt tartja.


A hatalom tehát egy nagyszabású dolog, de hogyan is néz ki ez a ti világotokban? A hatalom az önzést szolgálja és az öncélúság szintjére alacsonyodott le. Sok ember úgy érzi nincs hatalma a dolgok felett, kiszolgáltatott és függő helyzetben van. A hatalmat arra használják, hogy másokat manipuláljanak, kihasználjanak és elnyomjanak. Számotokra nem világos, ki milyen hatalom birtokosa és azzal milyen felelősséget vállalt magára. A Minden-Létező-Egy-Tudat elveszett és a szeretet alig játszik szerepet a hatalom gyakorlása során.


Szeretett lényem, ez nem marad így, mert Te azért jöttél, hogy ezt megváltoztasd. Igen, Rád gondolok most, aki még most is úgy érzed hatalmadtól megfosztott vagy! Most átadom Neked a kulcsot, ami visszavezet téged a hatalmadhoz, amit egykor, mint isteni lény kaptál és amit később elvettek tőled.


De fontos megérteni ez hogy történhetett meg.


A hatalom és a felelősség egymástól elválaszthatatlanok és a felelősség elhagyása volt, ami Téged és az embertömegeket elválasztotta a „hatalmasoktól”!


Mindig, amikor életed valamely területén lemondasz a saját felelősségedről, akkor veszítesz hatalmadból és más emberekre vagy más intézményekre ruházod át azt. Maga az élet olyan bonyolult dologgá vált számotokra, hogy azt hiszitek mindenben szakértőkre van szükségetek, specialistákra a biztonság, a táplálkozás, az egészség, minden lehetséges területen, pénzügyekben, a partnerkeresésben …. sorolhatnánk hosszasan a  listát.


Életed minden pontján Másoknak adsz át hatalmadból, akik természetesen mindent ’sokkal jobban’ tudnak, mint Te. Még mindig egy olyan rendszerben éltek, ami az egyéneket megfosztja hatalmuktól és megpróbálja központosítani a hatalmat.


Eljött az idő, hogy ezen a területen is megkezdődjön a változás!


Vállald fel a saját felelősséged!


Azt tanácsolnám, hogy hallgass joban a szívedre és az igazság belső hangjára, így sok esetben megtarthatod vagy visszaszerezheted hatalmadat, ahelyett hogy kiadnád a kezed közül.


Alakítsd életedet egyszerűbben, vizsgáld felül a mesterségesen létrehozott függőségeidet és szüntesd meg azokat, amik valóban nem szolgálnak többé. Mondj nemet a fogyasztói mérgeknek, amik függőséget és pénzügyi nyomást eredményeznek. Találd meg a saját utadat egy egészséges, természetes táplálkozás formájában. Figyelj eközben a tested jelzéseire és bízz bennük jobban, mint a ’legújabb tudományos felfedezésekben’. Messzemenőkig kerüld el a mesterségesen létrehozott termékeket és a vegyi úton manipulált élelmiszereket. Csak abban az orvosban bízz meg, aki szán Rád időt, aki például igyekszik minimális szintre csökkenteni a gyógyszeres terápiát és Téged, mint teljes egész lényt lát és nem redukál le a ’betegséged’ szintjére.


Szabadulj meg a régi hiányban gyökerező félelmeidtől és próbálj rátalálni a pénz és a birtoklás kiegyensúlyozottabb kapcsolatára.


A pénz energia és így a hatalom egy fontos faktora.


Ha a pénzt magadnak dolgoztatod, ügyelj arra, hogy az az isteni joggal [renddel] harmóniában legyen és légy tudatában felelősségednek.


Ha felettesként vagy munkaadóként mások fölött gyakorolsz hatalmat, tégy eleget a kötelezettségeidnek, amit felelősségtudattal és szeretettel vállaltál magadra, mert mindennek, ami nem szereteten alapszik, nem lesz a jövőben létjogosultsága.


Ha egy intézmény vagy egy hivatal alkalmazottjaként gyakorolsz hatalmat, akkor is te vagy a felelős a cselekedeteidért. Ha egyre növekszik a lelkiismereted és a munkafeladatod közötti konfliktus, ez hamarosan bekövetkező változásokra utal.


Légy készen a felelősségvállalásra, a szellemi világ és a magasabb fényfrekvenciák támogatnak Téged.


Megáldalak Téged, te nagy hatalommal rendelkező lény, tiéd örökre Minden Létező Ősforrásának feltétel nélküli szeretete.


Uriel vagyok


Csatornázta: Günther Wiechmann
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: www.guentherwiechmann.de - http://kristalyhang.wordpress.com