Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Uriel arkangyal üzenete

2020-01-27

Ráeszmélés az 5. dimenzióra

 ang uriel jophiel.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Itt Uriel, Isten Fénye!

Ma szeretett Fényem, leírom Neked hogyan változik az észlelés, ha az ötödik szintre lépsz. Először is fontos egy régi elképzelést helyesbíteni, mert sokan azt hiszik, hogy egy csapásra minden más lesz. Ez az elképzelés azonban csak egy tisztán energetikai szinten helytálló. Észleléseteknek szükséges növekednie, hogy megismerje az új tapasztalási szintet, és hogy Önvalótok kiterjeszkedjen benne.

Érzékelésetek síkjáról semmi nem fog hirtelen eltűnni, csak mert egy új szintre léptetek.

 

Továbbra is érzékelni fogjátok a Harmadik és Negyedik dimenziós szintet, mert ezek nem szűnnek meg létezni Számotokra!

Az egymást átfedő dimenziók területére léptek, ahol minden összefonódik egymással és minden egyszerre létezik a Mostban.

Ha inkarnált lelkeddel most eléred az ötödik dimenzió területét, emberként feltehetően nem is fogod észrevenni, hacsak nem összpontosítasz rá konkrétan!

Minden érzéked a megszokott Harmadik Dimenzióra van hangolódva. Agyad arra vésődött be, hogy az észlelés során az ismert formákat és mintákat keresse és interpretálja. Jól ismeritek ezt az úgynevezett optikai csalódásoknál.

Azonban ugyanez az effektus figyelhető meg minden más terülten, jelentéssel ruházzátok fel a dolgokat az érzékelés során, hogy megértsétek (megérinthessétek) azokat, de ez csak fizikai formáknál lehetséges.

Most azonban, szeretett Lényem, megtanulsz egy másfajta értelmezést, tudást és tapasztalást. Hogy fejlődhessen az érzékelési képességed, fontos a képzelőerőd kibővítése, mert az agyad hajlamos arra, hogy mindent kiiktasson, ami a lehetséges határait meghaladni látszik.

Minden, amit lehetségesnek látsz, a tapasztalatokra és tanító szándékú véleményeken alapszik, ami már nem kielégítő számodra, mert most az a célod, hogy az azokon túli dolgokat érzékeld.

Minden korlát beszűkíti a képességeidet, mint ahogyan a félelmek, aggályok, szükség és gyűlölet. Ezek mind a harmadik dimenziós világ jelzői, amiket még mindig ennek a szintnek a hatalmi birtokosai használnak manipulálás céljából. Ezek az erők tudják, hogy köztetek azok akik nap mint nap a túlélésért harcolnak, így a szellemi, lelki és spirituális fejlődésben erősen akadályoztatva vagytok.

Ha követjük a tömegmédiákban szerepeltetett világképüket, akkor arra a következtetésre juttok, hogy semmi sem változott és ti továbbra is a megszokott 3D-ben éltek.

Szeretett Lényeim, ne hagyjátok, hogy tovább hazudjanak az életetekkel kapcsolatban és vállaljátok fel a felelősségeteket önmagatokért! Mondj búcsút cinizmusodnak és a várakozásodnak, hogy majd mások megváltoznak. Létezik egy út, ami kivezet a korlátokból. Létezik egy út, ami kivezet a félelemből.

Az az út a szív és a szeretet útja, aki erre rálép, annak megváltozik a világszemlélete.

Sokan ismeritek az inspirációval keletkezett történetet a kis hercegről, mely sok igazságértéket hordoz: „Jól csak a szívével lát az ember. [Ami igazán lényeges az a szemnek láthatatlan. - Rónay György fordításában]” ezt az állítást bölcsességét és igazságát tekintve alig lehet túlszárnyalni.

Aki most szívén át tekint a világra, az látja mások szenvedését is, de látja a hatalmas cselekvő erőket is a kulisszák mögött, ami előidézi a változást.

Látja az egyéni teljesítményt is, hiszen mindenkitől megkövetelendő, hogy a régi reakciómintáit [viselkedési szokásait] feloldja.

El tudod képzelni, hogy a magasabb dimenziók most közvetlen Veled egy légtérben vannak?

Elég nagy-e a képzelőerőd, hogy elképzelj egy teret a te teredben, körülbelül úgy, mintha két tévéműsor egyszerre menne, azonban az egyik csatorna 3D-képpel működik, a másik ’normálissal’? -

Nos, a te összpontosításodon és belső fejlettségeden múlik, hogy 2D-ben vagy 3D-ben látsz. Ha arra hangolódsz, akkor sikerülni fog 3D-ben látnod, anélkül, hogy bármi hiány lépne fel a 2D-ben.

Most pedig növeld meg képzelőerődet, szabadítsd meg magad a tanult ’tudástól’ és töltsd meg szívvel a teret magad körül.

Engedd magad szabadon és haladj meg minden határvonalat, élesítsd az érzékelésedet, miközben laza és nyugodt maradsz.

Szíveddel `tapogasd ki´ a teret a térben. Talán már most is képes vagy a szíveddel látni, csak még nem vagy ennek tudatában.

Játékosan, örömmel és szeretettel fejleszd képzelőerődet és észlelési képességedet, és lassan át fogsz hatolni a világot egymástól elválasztó fátylon.

Szeretett Fényem, az érzékelésbeli képességed döntő kulcs, hisz a legjelentékenyebb, amit elveszített az emberiség: az a felismerés, hogy mindannyian Egyek vagyunk!

Fontos megérteni, hogy itt nem hitbéli irányzatról vagy megszerzett tudásról van szó, hanem az élő, állandó észlelésről!

Azokban az időkben, amikor ez a tudás még létezett az emberek harmóniában éltek önmagukkal, másokkal és a teremtéssel. Ez a belső, élő tudás most visszatér és békét hoz a világra, mert a Minden létezővel való Egységtudat ellehetetleníti a háborút, a kizsákmányolást és az elnyomást.

Áldásom kísér Benneteket az átváltozás ezen csodálatos idején. Minden létező Ősforrásának feltétel nélküli szeretete kiapadhatatlan.  


Uriel vagyok

 

 szeretet szív.jpgCsatornázta: Günther Wiechmann
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: www.guentherwiechmann.de