Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Üzenet az angyaloktól

2019-06-27

Most jött el a pillanat, hogy változtassatok az életeteken

angyal ang 1.jpg
Kép forrása: Pinterest.com

 

Üzenet az angyaloktól:

 

Drága emberek!

 

Most jött el a pillanat, hogy változtassatok az életeteken. Mi mindvégig mellettetek állunk a változás során. Hagyjátok a háborúzást, a haragot és a viszálykodást. Ezek nagyon alacsony rezgésű energiák. A szeretet nem ismer határokat, és ilyen viselkedésmódot sem. Lépjetek ki az ego illúziójának világából, ahol csak a félelemmel lehet találkozni. Higgyetek abban a képességetekben, amellyel meg tudjátok különböztetni az információkat, az üzeneteket. Egyértelmű lesz, ha az egótól érkezik, vagy a lélektől. Lépjetek szövetségbe a lelketekkel, érezzétek minden rezdülését, halljátok meg hívó szavát, tanácsát.

 

Meditáció közben a legkönnyebb a lélekkel és velünk, angyalokkal kapcsolatba lépnetek.

 

Érezni fogjátok, amint ott leszünk mellettetek. Kérjetek meg minket, hogy tegyük egyértelművé jelenlétünket, érezhetitek, hogy megcirógatjuk a hajatokat, megsimogatjuk az arcotokat. Ez semmivel sem összehasonlítható, összekeverhető érzet lesz. És nem, nem csal a megérzésed, nem „csak úgy” egyszerűen kezd el viszketni az arcod, nem a szellő fújja a hajad. Mi vagyunk azok, drága lélek. Kérjetek meg minket, hogy kapcsolódjunk veletek, töltsünk fel energiával, szeretettel, vonjunk be fehér fényünkkel, nyugtassunk meg, vegyük le a vállatokról a gondokat és aggodalmakat. Érezhetitek, ahogy egyre nyugodtabbak lesztek, megnyugszik a lelketek, itt vagytok az itt és a mostban. A jelenben.

 

Ha megérzitek jelenlétünket, soha többé nem szeretnétek nélkülünk egy tapodtad sem mozdulni. Arra kérünk titeket, hogy minden felmerülő probléma esetén dolgozzatok velünk együtt. Ne várjátok meg, amíg égni fog a ház, egyre több harag gyűl össze bennetek, csak rakódik egyik a másikra. Amint megjelenik, azonnal adjátok át nekünk. Egyre viszont megkérünk: ha átadtátok, akkor már ne foglalkozzatok az aggodalmakkal.

 

Mi átalakítjuk és meggyógyítjuk lelketek azon részét, amely a fény után áhítozik.

 

Mi feltöltjük gyógyító fényünkkel, nektek már csak arra kell koncentrálni, hogy azonnal átadjátok a félelemeiteket, aggodalmaitokat, problémáitokat. És várjatok türelemmel, türelemmel, türelemmel. Ez egy másik pont ami, nektek embereknek nehezen megy. Higgyétek el, hogy minden kéréseteket teljesítjük, választ adunk rájuk, csak legyetek türelemmel. Csodálatos lények vagytok, Isten szent gyermekei, akik hivatottak a boldogságra, a békére, a mennyország megtapasztalására, amely itt van a Földön. Bennetek van. Az nem egy külön hely, belőletek táplálkozik. Mégpedig a hitetekből. Abból, hogy békében, hitben és szeretetben éltek egymással.

 

Megváltoztatjátok az életeteket, ahol már nem az ínségtől való félelemben éltek, hanem bőségben, gazdagságban, békében, hitben, feltétel nélküli szeretetben és elfogadásban.

 

Mi mindvégig ott leszünk veletek a változás ideje alatt. A most érkező energiák már nem rezegnek együtt azzal a tudatossággal, viselkedésmóddal, amit el kell érnetek itt, ezekben az időkben, amikor minden átalakul.

 

Kérjétek meg Jézust és Máriát, hogy nyissák meg a szíveteket a feltétel nélküli szeretet és elfogadás előtt. Nyíljatok meg a tiszta és semmihez sem hasonlítható isteni szeretet és fény előtt.

 

Kérjetek meg minket, angyalokat, hogy vezessünk titeket, mutassuk meg lényed, életed, szokásaid azon részeit, amelyek nem rezonálnak az új energiákkal, és az új tudatossággal. Mutatjuk az utat nektek, érezni fogjátok, amint szólni fogunk, amikror a régi mintákat követitek. Javaslatokat fogunk tenni a gondolkodásmódotok, étkezési szokásaitok, olvasási szokásaitokra, és mindenre, ami már elavult, és nem szolgálja a fejlődéseteket. Kérjetek meg minket, hogy segítsünk. Nem mondjuk, hogy könnyű lesz, de ha hagyjátok, megkönnyítitek az átalakulásotokat. Legyetek ti az élő példája a változásnak!

 

Mi mindig veletek voltunk, vagyunk és leszünk!

 

Szeretünk titeket, elmondhatatlanul szeretünk titeket. Köszönjük hogy most itt vagytok és segítitek a Föld emelkedését!

 

 

Gudor Levente csatornázása