Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Üzenet az Angyaloktól

2020-03-22

Válasszátok a szeretetet a félelem helyett! 

angyal kép szabadság.png

Kép forrása: pinterest.com

 

Üzenet az Angyaloktól

 

Válasszátok a szeretetet a félelem helyett! 

 

Kedves Barátaim, annyira szeretünk Benneteket!


Hadd mondjunk el nektek egy kis történetet egy olyan fajról, akik elfelejtették a kapcsolódást egymáshoz és a Forráshoz. Ők briliáns, intellektuális tudós népek voltak és nagyon fejlettek a társadalmukban. Lenyűgöző technológiákat teremtettek viszont, amint arra törekedtek, hogy automatizálják a feladatokat és a kommunikációt, amelyhez korábban igazi kapcsolódásra volt szükség, elkezdtek egyre nagyobb és nagyobb érzelmi elválasztottságban élni. Idővel annyira technológiai irányultságúvá váltak és annyira külön választottakká is váltak, hogy elfeledkeztek arról, hogyan kapcsolódhatnak a szívükkel egymással és ezáltal, hogy an kapcsolódhatnak a szeretet teljes Forrással.


Ezen elfelejtés eredménye képen nem emlékeztek a Fényre, amint elhagyták a 3.Dimenziós valóságot.

 

Így tehát nem mentek vissza a Fénybe, hanem ehelyett nagy lény kolóniákat alakítottak egy olyan létezési síkon, amely a 3. Dimenzió és a Mennyország között volt. Ebben az állapotban nem ismertek más hatalmi forrást, mint a mások által teremtett energiát. Így tehát egy parazita, élősködő lény fajtává váltak és felkavartak az érzelmi energiát, ahol csak találtak ilyet annak érdekében, hogy továbbra is fenntartsák a saját létezésüket az „köztes helyen”. Mások energiája nélkül az ő energiájuk – ami most már nem volt képes a Forrással való szeretet teljes kapcsolatra, egyszerűen ismét elolvadt, amint a Fényre került. Ők féltek attól, hogy balsorsra kerülnek, nem ismervén fel azt, hogy amikor feloldódunk és megadjuk magunkat a Fénynek, akkor ismét megtaláljuk a lelkünket. Ezen energetikai lény faj még mindig létezik. Ők befolyásolják a nem kellő képen erős elménket és felkavarják az érzéseinket, így félelemet keltenek bennünk és dühöt, nem azért, mert gonoszak, hanem, mert csakis a mások által generált energiából tudnak élni. Ezek a lények bárkit befolyásolnak, aki k hajlandóak erre és megengedik azt, hogy elárassza őket a félelem és a méreg. Ők bizonyos értelemben az energetikai univerzum vírusai, akik nem tudnak létezni egy hajlandó és legyengült gazdatest nélkül.


Ezek a lények néha megalkotnak egy nagy tervet arra, hogy hogyan lehet nagy mennyiségű félelmet kelteni a bolygótokon.

 

Ők ilyenkor természetesen előforduló jelenségekhez nyúlnak, mint pl. egy vírushoz és aztán arra vezetik azokat, akik hajlamosak a félelemre, hogy mindezt felkavarják egy rémisztő globális jelenséggé és ezáltal tulajdon képen rengeteg félelem energiát tudnak learatni.


Viszont mindezen káosz közepette Isten még mindig Isten, a Fény még mindig Fény és a nagyobb egyensúlyban látni fogjátok, hogy ilyen lenyűgöző jó dolgok emelkednek ki ebből a lenyűgöző káoszból.
Azok lények, akiknek az volt a célja, hogy felkavarják a félelemet, azt fogják találni, hogy végső soron még több szeretetet, együttműködést, szomszédiasságot, tiszta vizet és tisztább levegőt kavartak fel együtt a kitartóbb emberi elmékkel, szívekkel, testekkel és lelkekkel amelyek ezt mondják: „Nem csak túléltük ezt a káoszt, hanem most már szárnyalunk!”


Ehhez idő kell, de épp úgy, ahogy minden vírus azon illúzió alatt él, hogy örökre tud élni majd a gazdatesten, ezek az energiák abban az illúzióban élnek, hogy elegendő félelemet tudnak felkavarni ahhoz, hogy örökké élhessenek.


Az igazság az, hogy az a szeretet, ami felszínre kerül kiéhezteti őket és beléptek a Fény, a Szeretet és az Egység nagyszerű időszakába a bolygótokon.


Úgy fogjátok majd látni, hogy egyesültök majd emberi fajként függetlenül fajtól, színtől, vallástól vagy hiedelemtől. Az új Fény, az új Szeretet, az új Kapcsolat, az új Egység és a környezet iránti új törődés időszaka jött el számotokra!


Viseljétek el a káoszt egy darabig! Legyetek körültekintőek és alaposak, ami az egészségügyi szokásaitokat illeti. Bánjatok egymással kedvesen és gondoskodjatok az alapvető szükségleteitekről. Ha átmenetileg nincs munkátok, akkor töltsétek az időt azzal, hogy befelé fordultok és megteremtitek a jövőtöket. Vagy töltsétek az időtöket a másokkal való kapcsolódással. Ha a káosz kellős közepén dolgoztok, gondoskodjatok magatokról nagyon alaposan, hogy továbbra is tudjatok szolgálni. Ha betegek vagytok, akkor legyetek barátságosak és udvariasak másokkal. Sohasem hallhattok meg, mielőtt eljött az időtök és ha még nem jött el az időtök, akkor erősebben fogtok majd kijönni ebből. Az igazság az, hogy a jó közérzet, a fény, az öröm, a bőség, a béke és a szeretet mindig olyan áramlatok, amelyek átfolynak az Univerzumon. Ugyanúgy belépjük lehet lépni, ahogyan bele lehet lépni a félelembe, dühöngésbe és a sötétségbe.


A Fényben a testetek kémiája erős és életképes. A félelemben a testetek kémiája megváltozik és lehetővé teszi, hogy ezen vírusok megtelepedjenek.


Ők nem élhetnek a sötétség nélkül. Ők a félelemmel terjednek. Ők olyan lények teremtményei, akik elvesztek az illúzióban és csak azért tudnak terjedni, mert itt vannak ezek az illúziók, melyeket csakis egy külső egység tud egyáltalán kézben tartani. Ti a Fény vagytok. A Szeretet vagytok. Az Isteniség vagytok, mely emberi testben öltött formát. Hogyan lehetséges, hogy egy mikroszkópikus kis lény ilyen mértékben szétrombolhatja a társadalmatokat. A félelem. A félelem a vírus. A hit, a szeretet és az öröm a végső és az abszolút ellenszer.


Kedveseim, ahelyett, hogy a félelmetekre és a felháborodásotokra összpontosítanátok, összpontosítsatok arra a jóra, ami ebből a helyzetből származik és ezáltal gyorsabban és kedvesebben fogtok tudni kivonulni belőle.


Ahogyan mi látjuk ezt: a globális együttérzés gyorsabban terjed, mint a vírus. Talán a történelmetekben most először az egész világ egyenlővé vált. A vírusok nem tesznek különbséget faj, vallás vagy bőrszín szerint. Őket nem érdekli, hogy gazdag vagy vagy szegény, híres vagy egyszerű. A világ rádöbben arra, hogy ezek a felszíni különbségek egyáltalán nem számítanak. Ti ebben mind együtt vagytok.
Abból is jó származik, ahogy ez a rengeteg ember most otthon marad. Ezáltal a bolygótok szennyezése drasztikusan csökken. Az embereket arra hívjuk, hogy önmagukba forduljanak és önmagukkal legyenek. Ennek eredménye képen mindenki arra kényszerül, hogy tudatosabbá váljék, jobban megértse önmagát, hogy növekedjék, fejlődjék és tudatosan keresse a pozitívumokat ahelyett, hogy egyedül ülne otthon a saját negatív gondolataival.


Azzal együtt, hogy a gazdaságotok jelenleg egy mélypontra esik, bele a félelem örvényébe, ez is fel fog támadni és úgy fog folytatódni az üzletmenet, mint egyébként.


Kedveseim, oly sok jó dolog jön ki ebből. Az emberek sokkal inkább vágynak most az igazi kapcsolatokra, mint valaha.

 

Még akkor is, ha „társas távolságtartásra” kényszerülnek. Felerősödik a szomszédság tudat. Szeretnének segíteni egymásnak és több igazi együttérzést mutatnak azok között, akiknek több szeretetre és támogatásra van szüksége. Az emberek erősebben fordulnak Isten felé, mivel intuitívan érzik, hogy a Forrással és a szeretettel való kapcsolat maga a válasz. Igazuk van!


Kedveseim a szeretet a válasz.

 

A vírusaitok minden nap ott áramolnak bennetek és körülöttetek. Benn vannak a testetekben. Rák sejtek is vannak bennetek. Ti a segítő és a káros entitások koktéljai vagytok, melyek mind egy gyönyörű kolóniában élnek, melyet úgy hívtok a „test”. A ti lelketek irányítja ezt a közösséget, melyben trilliónyi sejt, protein és még más is van. Ti vagytok azok, akik eldöntitek, hogy szeretet küldötök ebbe a közösségbe és azt éreztetitek vele, hogy támogatjátok, koordináljátok és harmóniában vagytok. Vagy küldhettek félelemet is a testbe, amely esetben minden egyes sejt egyértelműen felismeri, hogy leváltok a jó közérzetének a forrásáról.


Jobb, olyan sokkal jobb, ha a szeretet áramlását engedélyezitek. Ily módon a vírus társadalmi és biológiai hatásai elhalnak, ahogyan felemelkedik a szeretet és ezután meghal a félelem.


Az Isten áldjon Benneteket!


Annyira nagyon szeretünk Benneteket!

 

Az Angyalok

 

 

 

Ann Albers 2020 március 21.

 

 

 


https://www.facebook.com/groups/SiWorld/permalink/1472098879630942/