Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Zadkiel és Ametiszt arkangyal üzenete

2022-02-05

Hogyan lehet magasabb tudatossággal megnyilvánulni, ebben a zavaros időben

zadkiel ametist.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Zadkiel és Ametiszt arkangyal üzenete


Üdvözlet drágáim,


Zadkiel és Ametiszt arkangyalok vagyunk, és szeretettel köszöntünk Téged.
Ma arról szeretnénk beszélni, hogy hogyan lehet magasabb tudatossággal megnyilvánulni, ebben a zavaros időben.


Jelenleg új és magasabb dimenziós energiák érik a bolygót és arra invitálnak, hogy fogad be őket a saját energiameződbe, hogy a tudatosságod magasabb szintre emelkedjen.
Az új energia egyik aspektusa a gyors megnyilvánulás, ezért éberebb tudatosság szükséges a hatékonyabb felhasználásához.


A magasabb dimenziós energia magasabb frekvencián rezeg és gyorsabban teremt.

 

Ha erősen koncentrálsz egy gondolatra vagy érzelemre, valószínűleg sokkal hamarabb láthatod meg az eredményeket.

Éppen ezért egyre fontosabbá válik, hogy a tudatosságodat magasabb szinten tartsd, hogy csak az nyilvánuljon meg az életedben, amit valójában akarsz, és ami a legjobbat szolgálja.


Amikor megkapod a magasabb dimenziós energiákat, akkor a saját energetikai aláírásodon és a saját aura meződön keresztül megy keresztül, mielőtt megelevenedne. Gondolataid és érzéseid nagy hatással vannak az energetikai aláírásodra, és befolyásolhatják a minőségét annak, amit megelevenítesz. Olyan gondolatok és érzések, mint a baj, veszély vagy a félelem, alacsony rezgést hordoznak.

 

A magasabb rezgés fenntartásához a szeretet, hála és a béke szükséges, mivel ezen rezgések szükségesek ahhoz, hogy hozzáférj a magasabb dimenziós energiához, így hatással lesz a megnyilvánulásaid minőségére és rezgésére.


Minél emelkedettebb az Energetikai jelzésed, annál magasabb az energiák frekvenciája, ami ahhoz vezet, hogy a megnyilvánulásaid magasabb rezgésűek lesznek.


Tehát, ha mindig magas szinten tartod a személyes frekvenciádat, hozzáférhetsz a magasabb dimenziós energiákhoz.


Ezért nagyon fontos, hogy magasabb szintre hangolod a tudatosságod.


A magasabb tudatosság egyik ismérve, ha a legjobbat kívánod az emberiségnek, minden lénynek és a bolygónak.
Ez a fajta tudatosság minden teremtmény legmagasabb javát szolgálja.


Amikor a legmagasabb jót kéred mindenki számára, lehetővé teszed, hogy mi és más magasabb rendű lények segítsünk neked, mivel a Föld a szabad akarat bolygója. Ezért a segítséget kérni kell, a szabad akaratba nem avatkozhatunk bele.


A magasabb tudatossághoz és megnyilvánuláshoz való hozzáférés másik aspektusa az, hogy tisztán kell tartanod a saját személyes energiameződet és rezgési mintádat.


Ennek a folyamatnak a megkönnyítése érdekében érdemes lehet a magasabb tudatosság minőségeire összpontosítani, mint a szeretet, öröm, gondoskodás, együttérzés, empátia, béke és hála.
Amellett, hogy a legjobbat kívánjuk mindenkinek, ezen minőségek tulajdonságai tartalmazzák a magasabb frekvencia és tudatosság pilléreit.


A magasabb dimenziós energiák könnyedebben érhetők el azok számára, akik rendelkeznek ezekkel a tulajdonságokkal.


Ha a rezgésed ezekből a magasabb tulajdonságokból áll, a megnyilvánulásaid azt fogják tükrözni. Magas frekvenciát fogsz hordozni, ami az egész teremtés javára válik.


Amikor a Magasabb Birodalomra hangolódsz útmutatást és inspirációt fogsz kapni, ahhoz amit létre szeretnél hozni. Ez magában foglalja a szeretetteljes környezetedet és a fizikai alkotásaidat egyaránt.


A fizikai alkotásaid a magas rezgésű energiádat fogják tükrözni, amely mások számára is érezhető lesz.  A szerető környezeted mindenkinek kedvez, akivel kapcsolatba kerülsz.
Minden megnyilvánulásod fizikai és éteri szempontból egyaránt szeretetteljes, magas rezgő energiából fog állni.


Ahogy a magasabb szintű tulajdonságokra koncentrálsz a megnyilvánulásaid és rezgési frekvenciád, kisugárzik a közvetlen környezetedre és kiterjed az egész univerzumra.
Ha magas szinten tartod a fókuszt, minden teremtésed a javadra válik.


A magasabb tudatosság megnyilvánulása érdekében, érdemes lehet minden nap egy kis időt szánni arra, hogy a vele járó tulajdonságokra koncentrálsz, érzed és megéled a lényedben. Engedd, hogy az egész energiameződben rezegjenek, majd hagyd, hogy az éterbe folyjanak.


Minél jobban átérzed ezen rezgéseket, annál erősebbek és hatékonyabbak lesznek.


A legmagasabb jóra való vágyaddal, magasabb szintre emelkedsz.
Szeretünk és örülünk annak, hogy a magasabb tudatossággal és rezgéssel hozzájárulsz ahhoz, hogy a fény teret nyerhessen a Földön és mi angyalok hatékonyabban tudjunk segíteni.


Erőteljes fényt sugárzol a legmagasabb javára.


Tudd, hogy nagyon szeretünk.

 


Zadkiel és Amethiszt arkangyalok vagyunk, és szeretettel veszünk körül most Téged.

 


Közvetítette: Linda Robinson
Fordította: Aysha