Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A fény és a szeretet angyalai

2018-08-16

8 mód, hogy miképpen teremthetünk kapcsolatot az angyalokkal

 V044MosaicAngelMeditator-5x7 másolata.jpg

 

Angyalokat az alábbiak szerint hívhatunk

1. Gondolatban: kérjük őket, hogy segítsenek nekünk.
2. Gondolatban elsoroljuk gondjainkat, problémáinkat az angyaloknak.
3. Vizualizáljuk, hogy körülvesznek bennünket, szeretteinket, a tárgyat, vagy a helyzetet.
4. Fehér vagy színes fényt vizualizálunk az adott személy, tárgy, vagy helyzet köré.
5. Hangosan kimondjuk kérésünket az angyaloknak.
6. Levelet írunk az angyaloknak.
7. Angyalkártyát használunk.
8. Gyertyát gyújtunk.


Egy valamit azonban ne feledjünk

Soha nem az számít, hogy milyen módon lépünk kapcsolatba az angyalokkal, hanem az, hogy egyáltalán kapcsolatba lépünk velük. Jusson mindig eszünkbe: az angyalok nem avatkozhatnak engedély nélkül életünkbe. Ez alól csak az jelent kivételt, ha életveszélybe kerülünk, és még nem jött el a távozásunk ideje. Az angyalok hatalmas fénnyel árasztják el elménket és szívünket. Arra emlékeztetnek bennünket, hogy az összes kellemetlenség ellenére végül minden rendben lesz körülöttünk. Az angyali jelenlétet kísérő feltétel nélküli szeretet intenzitása gyakran azonnali gyógyuláshoz vezet.


A szeretet és a célok gyógyító ereje

Számtalan módon léphet be életünkbe a szeretet. Ezek egyike a párkapcsolat. Mindannyiunknak szüksége van az érzésre, hogy életünknek értelme van, hogy valakinek szüksége van ránk ebben a világban. Előfordul azonban, hogy félünk megtudni, mi is a valódi célunk, miért is vagyunk ezen a földön, ezért úgy teszünk, mintha nem is létezne. Vagy esetleg tisztában vagyunk vele, hogy mi az, de félünk a kudarctól, ezért egy lépést sem teszünk felé.

A feladat általában mindannyiunkra nézve ugyanaz: szenvedélyeinken és természetes érdeklődésünkön keresztül megtanuljuk, mi a szeretet. Ha késleltetjük szívünk vágyának teljesülését, azzal legfeljebb csak időben toljuk ki a sikertelenséggel járó fájdalom megtapasztalását. És ezzel próbáljuk elkerülni a sikerrel járó érzelmi nyomást is.

Mindez természetesen nem azt jelenti, hogy nem vesszük komolyan bárki fájdalmait. A fájdalom nagyon is valós tapasztalás. Mindössze arról van szó, hogy egy hamis feltevésből ered. A fájdalom legyőzése pozitív hozzáállást igényel, magyarul pozitív szemléletet arra nézve, hogy a gyógyulás valóban bekövetkezik.

 

Édes álmok

Az angyalok abban is nagy segítségünkre vannak, hogy éjszakáink pihentetők legyenek. Igyekeznek alvás közben gyógyítani bennünket, mert tudatunk ilyenkor jóval nyitottabb. Bármelyik angyalt, vagy arkangyalt behívhatjuk álmunkba, és megkérhetjük őket, hogy amíg mi alszunk, tisztítsanak meg minden testi és érzelmi mocsoktól. Szinte biztos, hogy reggel nem fogunk emlékezni az álmunkra, de biztosan fogjuk tudni, hogy benne voltak.


Angyali jelek

Az ember hitetlen lény. Amikor angyalokat hívunk be életünkbe, szükségünk van arra, hogy bizonyosságot szerezzünk arról, valóban ott vannak-e a közelünkben. Az angyalok azonban hitünk és bizalmunk erősítése érdekében változatos módon adják tudtunkra jelenlétüket. Lehet, hogy pont a tv csatornákat váltogatjuk, amikor az egyik csatornán valaki angyalokról énekel, mi pedig pont az elmúlt néhány percben kértünk angyali jelet. Lehet, hogy egy könyvben lapozgatunk, és valami felhívja figyelmünket egy részre, amit mindenképpen el kell olvasnunk. De az is előfordulhat, hogy egy belső hangot hallunk, amikor angyali jelet kérünk.


A három legfontosabb tényező:

- Kérj, és valóban megkapod.
- Angyalaink hihetetlenül okosak és találékonyak, ha irántunk való szeretetük bizonyításáról van szó.
- Azok, akik szerint az ilyen véletlenek valóban véletlenek, megfosztják magukat a csodáktól.

 

 ang isá32.jpg

 Forrás: www.noiportal.hu

Kép: pinterest.com