Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A SZÍV ANGYALA

2018-11-24

A SZÍV ANGYALA A SZÍVEDBEN LAKIK ÉS ONNAN SUGÁROZZA FÉNYLŐ EREJÉT

szív angyala 2 másolata.jpg

Kép: Pinterest.com

 

A SZÍV ANGYALA

 

A SZÍV ANGYALA A SZÍVEDBEN LAKIK ÉS ONNAN SUGÁROZZA FÉNYLŐ EREJÉT. EZEN ERŐ GYÓGYÍTJA SZÍVED SEBEIT, FÉNYBE BORÍTJA A VILÁG SZÜRKESÉGÉT, MEGSZÉPÍTI A MÚLTAT S ÚJ AJTÓKAT NYIT A JÖVŐ FELÉ.

 

A SZÍV ANGYALA A SZERETET VÉGTELEN ISTENI FÉNYFOLYAMÁBA EMELI LÉTED, HALLGASD MEG MOST MIT ÜZEN NÉKED. FIGYELJ CSENDBEN A SZÍVEDRE, MIT MOND A SZERETET BÖLCSESSÉGE?

 

A szív angyalának üzenete: "Én a jelen vagyok, belső béke megnyugvása, nem ítélkezem, nem hazudok, nem kritizálok. Csendben figyelek, mosolygok a világra. Istennel vagyok, mert Ő a Szeretet Forrása. Hatalmas lehetőségek rejlenek bennem. A zárt, félelemmel teli, önmagát megtagadó szív nem tud igazat alkotni, mert az isteni teremtő erő a szívben lakozik. A nyitott, sugárzó éberen figyelő szív olyan erő, mely belülről változtatja a világod színterét."

 

Nehéz pillanatokban, döntések előtt hangolódj a szívedre és érezd át a melegét, ebből a belső erőforrásból merítkezve tedd meg lépéseid. Összpontosíts a szeretet fényére és a szíved sugárzó erejére és az érzéseid,  gondolataid, szavaid, tetteid visszatükrözik valódi éned mély bölcsességét.

 

Írta: Aysha