Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Természet angyalai

2018-09-13

A természet Angyalai - az elementálok

 A természeti angyalok.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Bizonyára minenki tapasztalta már, milyen csodálatos érzés szabadban sétálni. A természet Angyalai, akik a növények és állatok között élnek, nagymértékben hozzájárulnak a szabad levegő terápiás hatásához. Az egyik oka annak, hogy csodálatosan érezzük magunkat növények, virágok és állatok között, az, hogy a természet telis tele van hatékony, gyógyító Angyalokkal A természet Angyalai, akiket gyakran elementáloknak neveznek, az angyali világokhoz tartoznak, és képesek gyors segítséget nyújtani mindenféle ügyben.


A természet Angyalai - az elementálok


Minden élőlénynek vannak őrangyalai, a virágoknak, növényeknek, fáknak, madaraknak, állatoknak is. Sokféle lény tartozik az elementálok, vagy természeti Angyalok birodalmába. Ide tartoznak bizonyos mitikusnak tartott teremtmények, mint a tündérek, manók, koboldok, és fatündérek.


Amikor tisztánlátásunknak teret engedünk, megtapasztaljuk e lények létezését, és nem is nehéz látni őket. Mindössze annyit kell tennünk hogy teszünk egy sétát a sűrűben, és mentálisan hívjuk őket. Fontos, hogy udvariasan szólítsuk meg őket. Az olyan embereket nagyon szeretik, akik törődnek a természet védelmével, ami az elementálok birodalmának elsődleges célja.


A tündérek azok az elementálok, akik elsősorban az emberek gyógyításával foglalatoskodnak. Virágról virágra röpködnek, és világító fehér fényükkel olyanok, mint a szentjánosbogarak. A tündérek segítenek elengedni negatív gondolatainkat, gondolatformáinkat és energiákat, amit környezetünkből, másoktól, vagy saját aggodalmaink által vettünk magunkhoz.


Amikor a természetben sétálunk, kérjük meg a tündéreket, hogy vegyenek körbe szeretetükkel és fényükkel. Röpködnek körülöttünk, és kiszedegetik belőlünk a negatívumokat, mint ahogy a méhek gyűjtögetik a virágport.


Ezek a tündérek játékosságot csepegtetnek belénk, ami nevetésre, és vidámságra ösztönöz, ez pedig kétségkívül terápiás hatású. Mindehol találhatunk tündéreket, ahol növények és állatok vannak. A legtöbb tündért virágok körül és sűrű erdőkben találunk. A virágcserepekbe ültetett virágainknak is vannak tündéreik. Ezért is nagyon egészséges egy cserepes virágot tenni az ágyunk mellé: a tündérek dolgozhatnak velünk álmunkban, és segítenek abban, hogy kipihenjük magunkat.


 


Forrás: Dr. Doreen Virtue: Angyalokkal gyógyítás