Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Anael

2018-07-12

Anael a szerelem csillagának, Vénusznak az angyala

 Anael.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Szexualitás

Ha valaki Istent keresi, az ő szeretete még sokkal inkább keresi őt...
és az Isten utáni vágy előkészület az egyesülésre Vele.
- San Juan de la Cruz
(A szeretet élő lángja)
 
Anael a szerelem csillagának, Vénusznak az angyala. Anael felkiáltása: "Nyíljatok meg ti, kapuk mind!" - arra szólít fel, hogy nyisd meg összes csakrád kelyhét, bocsásd az Örökkévaló energiáját be testedbe. A szexuális és spirituális energia egyazon forrásból fakad. A szexualitás teremtő hatalma kigyújtja a szenvedély tüzét és az élettel tölti fel testedet. Az öröm és elevenség, amely ezt az energiát kíséri, összeköttetésbe hoz Örök Éneddel. Kérd Anaelt, ő vezessen el a kutatásnak ezen az útján addig a pontig, ahol a szenvedély erős, spirituális kapoccsá válik, amely egybefűzi önbecsülésedet és szeretetedet társad iránt Isten szeretetével.
A szexuális energia nagy hatalmú teremtő erő, arra rendeltetett, hogy növelje bennünk a fényt. Ehelyett gyakran a bűntudat, a harag és a félelem érzését teszi uralkodóvá és növeli, mert szerelem és Isten jelenléte híján a szex sötétségbe merít. Állítsd helyre a szex szentségét, arra kérve Istent, Ő vegyen részt benne! Ekkor, áthatva az isteni jelenlét és a szeretet hatalmától, olyan intenzív gyönyörrel tölthet el, mely hosszú órákra extázisba ejt, meggyógyítva szíved sebeit és megújítva testedet. "Nyíljatok meg ti, kapuk mind!" - ez az ujjongó kiáltás működésbe hozza a szeretet esszenciájában megfürdött, kiegyensúlyozódott összes csakrádat.

Ölelkezés közben megnyílik energiamezőnk. A szexuális energia mágneses természetű, hasonló energiát vonz, olyan társakat, akik erősítik érzelemvilágodat. Érzéseid elkeverednek az övéikkel. Ha bűntudatot érzel, az átszáll rájuk. Ha ők egy múltbeli tapasztalat fájdalmát élik újra át, te fájdalmat kapsz tőlük. Félelem, harag, szégyen és szerelem kevereg mindkettőtökben.

Mondj igazat érzéseidről társadnak! A szerelem nem az agyban lakozik, hanem a szív érzéseiben. Ha kihal a szenvedély kapcsolatodból, vedd észre, hogy elhallgatod érzéseidet attól való félelmedben, hogy elveszted a másikat. Az igazság nyílt beismerése felszíthatja újra a szerelem tüzét. Légy bátran kezdeményező, próbálj ki új dolgokat szerelmeseddel. Ha ritkán lehettek együtt, gondosan készülj az újabb találkozásra. Lepjétek meg kölcsönösen egymást szexuális fantáziára szánt különórákkal, ragadjatok meg minden alkalmat az újításra és romantikára.
A gyógyulás ott kezdődik, amikor véget vetünk nemkívánatos érzéseink eltagadásának, és felismerjük az igazságot. Elnyomtad szexualitásodat? Visszariadsz már az érzékiség puszta gondolatától is? Bűntudat gátol meg abban, hogy szabadjára ereszd fantáziádat? Vagy a szex eluralkodott az életeden? Teszel-e olykor olyat, bűntudatodat és félelmedet elnyomva, amit utóbb megbánsz? Valaha szexuális visszaélés áldozata lettél? Kérd Anaelt, ő segítsen megszabadulnod a félelemtől és szégyenkezéstől, valamint a velük járó hiedelmektől és előítéletektől. Az is megeshet, hogy fellázadtál a szexualitás elfojtása ellen, és szabados lettél szerelmi életedben. Akár így, akár úgy, az angyaltól kérj gyógyulást és lelki egyensúlyt.