Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Anael segítsége

2018-11-01

Anael a szerelem, lélektársak, lélekpárok, és a vonzerő angyala

 Anael segítsége.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

Anael a szerelem, lélektársak, lélekpárok, és a vonzerő angyala. Ha új kapcsolatra vágysz, és szeretnél végre olyasvalakit találni, akivel boldog lehetsz, akkor kérd Anael angyal segítségét.

Ha szerelemre vágysz, akkor nyisd meg a szíved, és viselj rózsaszínt. Anael emlékeztet arra, hogy a rózsaszín a szerelem, az öröm, és akár az önmagunk iránt érzett szeretet színe, így ha rózsaszínbe öltözünk, átadhatjuk magunkat ezeknek a csodálatos érzéseknek. A rózsaszín bármely árnyalata megfelel, a pasztelltől a mély rózsaszínen át egészen a magentáig. Minél mélyebb a szín, annál mélyebb érzelmeket idézhetünk elő vele. A halvány rózsaszínnel gyengéd szeretetet, a magentával pedig a legmélyebb és feltétel nélküli szeretetet érhetjük el. Ha nem szereted a rózsaszín ruhákat, szerezz be egy rózsakvarcot, vagy válaszd a turmalint, a kunzitot, vagy bármilyen rózsaszín kristályt, amelyik megtetszik. Hordd magadnál, vagy viseld, hogy emlékezz mindig a szeretet erejére, vagy ha szeretnéd megtalálni életed párját. Ha ékszerként viseled, a legnagyobb hatás érdekében válasz olyan hosszú láncot, amely a szív és a csecsemőmirigy közé ér.

Meditáció a szerelemért
Ez a meditáció szintén segíthet abban, hogy tisztábban láss érzelmi kérdésekben, és észrevedd azt, aki érdemes lenne a szerelmedre.

1. Helyezkedj el kényelmesen, hunyd le a szemed, és képzeld el, hogy Anael angyal rózsaszín szeretettükre előtt ülsz.

2. Így hívd Anaelt: „Anael, Anael, Anael, légy velem, amint belélegzem a rózsaszín és a szeretet erejét. Segíts, hogy megtaláljam azt a személyt, aki a szívemnek kedves, akivel boldog lehet az életem. Kezedbe teszem a lelkem.”

3. Lélegezd be a rózsaszín energiát a koronacsakrádon át és érezd, ahogy egészen a gyökércsakrádig áramlik. Töltődj fel a szeretet színével.

4. Kilégzéskor engedd el az összes félelmedet, negatív érzelmedet, ami az évek során felgyülemlett benned a szerelemmel és a párkapcsolattal kapcsolatban.

5. Kérd Anael angyalt, hogy a szeretettükrével mutassa meg, ki az a személy, akivel boldog lehetsz. Ha ismered ezt a személyt, akkor az ő arca fog megjelenni. Ha a személyt nem ismered még, eddig nem találkoztatok, akkor az arc ismeretlen lesz számodra, de jegyezd meg jól, hogy felismerd, amikor találkozol vele.

6. Köszönd meg Anael segítségét, majd fejezd be a meditációt.

Anael segítsége1.jpg

Kép forrása: Pinterest.com