Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Angyalok - jelenlétük és erejük

2018-08-17

Az angyalok Isten alakokba sűrített energiái a túlvilágon. Ők testesítik meg Isten fényét és sugarait bennünk és körülöttünk.  
 

ang szou.jpg  

 

   

Az angyalok Isten alakokba sűrített energiái a túlvilágon. Ők testesítik meg Isten fényét és sugarait bennünk és körülöttünk. Ők az univerzum szellemi törvényeinek őrzői és hordozói. Energiájuk és erejük végtelen. Az angyalok a menny különböző területein működnek.
Az arkangyalok minden világ és galaxis, valamint az elemek: a levegő, a tűz, a víz és a föld őrzői. Ezen kívül ők kötnek össze a tökéletes léttel, az egységgel és a teljességgel.

Az angyalok az emberben színek, fények és energiák formájában működnek. Egyben ők az energiatestek, a tudati síkok és a csakrák őrzői is. A keresztény hagyományban minden spirituális úton járó embert angyalok kísérnek. A világ többi nagy vallásában is érzékelték ezeket az energiákat, és különböző nevekkel illették.

Napangyalunk - a felsőbbrendű én

Isten minden - a végtelenség tengere. A Napangyalunk - felsőbbrendű énünk - és individuális létünk egy csepp ebben a tengerben.
A Napangyalunk születésünk óta kísér minket. Ő a halhatatlan, isteni rész bennünk és a kozmoszban, amelytől énünk, az ego, a hitetlenség és az elválasztottság képzete miatt elválasztotta magát. Földi életünkben mindannyiunknak sok isteni segítője és kísérője van. Legismertebb kísérőnk az őrangyalunk. Ő is isteni angyal, akinek az a feladata, hogy életünk minden területén segítsen és vezessen.
Fejlettségünknek, azaz tudati szintünknek megfelelően kapunk őrzőangyalt és kísérőket a különböző égi szférákból.
Ha kapcsolatba akarunk lépni az emelkedettebb világokkal, akkor nagyon fontos, hogy valóban isteni angyalvezetést kérjünk. Csak ekkor tudják kibontakoztatni bennünk tökéletes, határtalan isteni tudatunkat.
Sokan azt hiszik, hogy ha halottakkal lépnek kapcsolatba, akkor őrangyalukkal is kapcsolatot tudnak teremteni. Az előbbi esetben legtöbbször arról van szó, hogy olyan lelkekkel kerülnek érintkezésbe, akik tökéletlen tudatállapotban vannak, ezért vezetni is csak így tudják az embereket. Az ilyen találkozások gyakran vezetnek elbizonytalanodáshoz, félelmekhez, függőséghez - sőt megszállottsághoz és súlyos elmebajhoz is.
A valódi őrangyalunk isteni lény, aki tökéletes létállapotban az isteni egységben él. Csak őáltala kapunk biztosan isteni vezetést. Napangyalunktól és minden isteni angyaltól bármikor kaphatunk tanácsot, gyógyítást, feltétel nélküli szeretetet és segítséget. Ők a legmagasabb isteni energiaszinten léteznek.
Ha összekapcsolódunk ezzel az energiával, életünk minden napja csodálatosabb, boldogabb, könnyebb és szebb lesz ezen a földön.
Ahhoz, hogy jobban megértsük a Napangyal isteni erejének fényét, képzeljük el a következőt: belépünk egy olyan terembe, ahol egyre világosabb lesz, ahogy előre haladunk. Napangyalunk fénye sugárzó, fehérarany színű, világos, olyan, mintha a Napba pillantanánk. Egy ilyen erős fényt alig lehet elviselni. Ezért gyakran előfordul, hogy először azokkal az angyalokkal lépünk kapcsolatba, akiknek energiája és fénye ettől csekélyebb - az ő fényüket jobban el tudjuk viselni, és könnyebben is érzékeljük.
A mi energiatestünk is fényt sugároz ki, bár lényegesen kevesebbet, mint az angyaloké. Ha megnyílunk Napangyalunk vezetésének, sőt még meg is kérjük őt erre, energiatestünk rezgésszáma megnövekszik, és végbemegy a durva anyagi energiák megtisztulása és transzformációja.
Az angyalokkal való találkozás legnagyobb akadályai a bennünk működő mentális és érzelmi beidegződések, viselkedési minták és hiedelmek, amelyek a legtöbb embernél életről-életre egyre korlátozóbbak és pusztítóbbak. A fénnyel és az angyalok erejével való találkozás és együttműködés felelősséget és tudatos önátadást követel tőlünk.Az arkangyalok - az energiatestek és az elemek őrzői

Metatron arkangyal - az angyalok királya

A spirituális test őrzője
A transzcendencia-elem őrzője
Az isteni fény őrzője
Vágyaink őrzője
A koronacsakra őrzője

Metatron arkangyal mindenek előtt fehér, arany és ibolyaszínben jelenik meg, de arannyal áttört halvány vörös fényben is megmutatkozhat.

Raphael arkangyal - Isten gyógyítója

A mentáltest őrzője
A levegő elem őrzője
A gyógyítás őrzője
A szívcsakra őrzője

Raphael arkangyal a zöld minden árnyalatában, de ezüstszínben is megjelenhet. A levegő elem energiáit képviseli.

Michael arkangyal - az isteni segítő és védelmező

Az érzelmi vagy asztráltest őrzője
A tűz elem őrzője
A karma őrzője
A homlok-és a köldökcsakra őrzője

Michael arkangyal legtöbbször sötétkék színekben vagy vörös tűzoszlopokban, lángoló kék vagy égő vörös karddal jelenik meg, a köldök csakrájánál sárga színekkel.
Az elválasztás kardját elsősorban az asztrális síkon és az energiatestekben használja. Az alacsony rezgésű asztrállények és a bukott angyalok negatív befolyásától óv minket.

Gabriel arkangyal - a megváltó, a megszabadító és Isten szabadságangyala

Az étertest őrzője
A megváltás, a felszabadítás és a szabadság angyala
A torokcsakra őrzője
A víz elem őrzője

Gabriel arkangyal fehér, kék színárnyalatokban és ezüstös kékben jelenik meg.

Uriel arkangyal - a megnyilvánulás, a megvalósítás és a beteljesülés angyala

A fizikai test őrzője
A föld elem őrzője
A megvalósítás és megnyilvánulás őrzője
A kreativitás őrzője
A lép- és gyökércsakra őrzője

Camael arkangyal - az utak őrzője

Az utak őrzője
Az emberi kapcsolatok őrzője
A párkapcsolat őrzője
A lépcsakra őrzője

Camael arkangyal legtöbbször narancssárga színben jelenik meg, sokszor arany sugarakkal és pontokkal díszítve.

Haniel arkangyal - az isteni szeretet királya

Az isteni, mindent átfogó szeretet őrzője
A szelídség és a gyöngédség őrzője
A kölcsönös megértés és a kommunikáció őrzője
A szívcsakra őrzője

 ang szárny.jpg

 kép: pinterest.com