Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ANIEL

2019-09-25

Aniel a nehéz pénzügyi helyzetek angyala

bőség angyala 8.jpg

Kép forrása: pinterest.com

ANIEL

 

Aniel a szeptember 24.-28.-ig tartó időszak angyala

 

Aniel (nem tévesztendő össze Anael angyallal), határozott lendületet tud adni számunkra ha új irányba szeretnénk elmozdulni és ki szeretnénk szabadulni az ismétlődő körök fogságából.  Segít tisztán látnunk az evolúciós célunkat. Erőteljes támogatást tud adni olyan harcokban ahol magas ideákat követünk. Segíti legyőzni a rosszat, a gonoszság minden formájával szemben. Segít ha le akarjuk győzni a gyengeségeinket, vagy egónk árnyékos mivoltát. Általa könnyedebben tudunk kiszabadulni a negatív befolyásoktól, szokásoktól és rögeszméktől. Meghívhatjuk őt minden olyan helyzetben, ahol erőt, kitartást és tudást igénylünk.

 

Aniel a nehéz pénzügyi helyzetekben is tud segíteni.

 

Aniel szívesen segít azoknak, akik megoldást szeretnének találni az anyagi helyzetük javítására. Főleg azokat pártfogolja, akik kevés pénzből élnek és nehezen jutnak hozzá az anyagi bevételekhez. Segít, hogy ne kerüljünk pénzügyi gondokba és krízis helyzetekbe. Úgy tartják, hogy kiszabadíthat a szegénységből és gondoskodik az anyagi javak gyarapításáról. Váratlan helyzeteket és szerencsés egybeeséseket idézhet elő az életben, hogy jóra forduljon a sors kereke.

 

Segít, hogy megőrizhessük a szellemi egyensúlyunkat és alkalmazkodni tudjunk a pénzügyi világ változó körülményeihez.

 

Aniel meghívásához gyűjtsünk egy óarany színű gyertyát (sötétebb szívű arany), égessünk szantált vagy tömjént és forduljunk hozzá bizakodó hittel. Foglaljuk össze egy imában mindazon kéréseket, amelyekben a segítségét kérjük.

 

Szeptember 24. és 28. között különösképpen erős a segítő hatása.

 

 

 

Írta: Aysha