Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Ariel

2018-09-13

Ariel a természet nagy hatalmú angyala

 angyal természet.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Természet

Ezen a világon minden, ami látható,
az angyalok gondviselésére van bízva.
- Szent Ágoston
 
 
Ariel a természet nagy hatalmú angyala. A lég birodalmában zajlott le fejlődése, ő felel az emberi kölcsönhatásokért dévák és angyalok viszonylatában. A természet-angyalokkal könnyű kapcsolatba kerülni, nem kell hozzá más, mint nyitott szív. Ahhoz, hogy a teremtmények e gyönyörű csoportjára ráhangolódj, őszinte, szerető érdeklődéssel kell irányukban viseltetned. Ha már képes vagy felismerni és becsülni a földben, bokrokban, virágokban, fákban, sziklákban, szellőkben, hegyekben és tengerekben folyó életet, kaput nyitottál az áldott angyalok megfigyelése és elfogadása előtt is. Kérd Arielt, vigyen messzire vissza, egészen elfelejtett eredeted emlékezetéig. Segítsd a Földet azzal, hogy felismered és kifejleszted képességedet a természettel való együttműködésre.

Az angyalok útja az emberekével párhuzamosan felfelé vezet, így kiegészítjük egymást. Az angyali lényeg rugalmas, természettől fogva a kozmoszra hangolt, és arra törekszik, hogy még tisztábban lássa annak formáját. Az atomi lényeg, az ásványok, növények, állatok és emberek lényege saját formájára korlátozott, de igyekszik kiterjeszteni tudatát. Az angyali tudat tartalmazza a tökély mintáját, az atomokból álló anyag megtölti a mintát, megjelenítve formáját. A bokor dévája tudja, hogyan fog kifejlődni, virágozni a bokor, áthidalva és formába öntve a változásokat, pontosan úgy, ahogy őrangyalod, aki ismeri teljes matrixodat és hozzásegít, hogy tökéletességed manifesztálódjék. Az angyali lényeg a létezés, az atomi lényeg a cselekvés.
Az angyalok úgy irányítják a természet hangulatát, hogy az a mi hangulatainkat tükrözze. A természeti katasztrófák az emberi düh és gonoszság kitörései, amikor a Föld már nem bír többet elnyelni belőlük. Szilaj erők, amelyek nem a természet szellemeinek engedelmeskednek: földrengés, tájfun, orkán, és árvíz olyan területek felé gravitálnak, amelyek a legalkalmasabbak arra, hogy ott lehorgonyozva előhívják az emberi gyűlölködést, önzést, csalást, előítéletet és kapzsiságot.
 
E romboló erők tombolása idején a természet szellemei - a legerősebbeket kivéve - mind biztos helyre vonulnak el. Ez a Föld benső megtisztulása a felgyülemlett indulatoktól, nehogy még súlyosabb katasztrófák következzenek be. Földünk élő, lélegző lény, neki is meg kell járnia a saját fejlődése útját. Kétségbeesett helyzetben van, rászorul a mi segítségünkre. Miközben önmagadat átalakítod és meggyógyítod, neki is segítesz gyógyulni. Légy tudatában, hogy befolyásolhatod a természetet. Ne szennyezd, ne mérgezd, sem fizikai, sem érzelmi értelemben. Újrahasznosítod a hulladékokat? Korlátozod autóhasználatodat? Vagy mérgeket permetezel szét? Környezetedet is magadra haragítod? Vedd ki a magad részét a tisztogatásból!

Ha Ariellel és a természet angyalaival akarsz együttműködni, tisztítsd meg értelmed, maradj csendben, és szívből vágyakozz arra, hogy őket megismerd. Légy nyitott útmutatásuk befogadására, akármire vonatkozik: a fák metszésére, ültetésére, öntözésre vagy takarításra. Közöld velük, mit szeretnél: sok virágot, gyümölcsöt, zöldséget vagy azt, hogy a szőlő felfusson a lugasra. Kedvedért a növény megváltoztatja szándékait. Érzékeld, vedd tudomásul jelenlétüket, és szeresd őket egész nap. Üld meg a napéjegyenlőségek és napfordulók örömünnepét! Ajánlj fel az angyaloknak ajándékokat, s ápold barátságotokat azáltal, hogy kertedet a két világ közti békés együttműködésnek szenteld. Végy meleg fürdőket tengeri sóval, füvekkel, növényi olajokkal, vagy mártózz meg természetes meleg források vízében! Ússzál a tengerben vagy egy tóban! Virágokkal díszítsd otthonodat és munkahelyedet! Tégy sétákat a természetben, nyitott szívvel, felismerve Istent mindabban, ami körülvesz! Igyekezz szabadulni attól a szűkös elképzeléstől, hogy azonos vagy testeddel, és olvadj össze minden dolgok lényegével! Lovagolj szellőháton a fák között, röpülj dalok szárnyán a madarakkal, kérd a prána igéző hatalmát, áramoljon át rajtad, megújítva testedet-lelkedet! Mindez bármely pillanatban rendelkezésedre áll, csak akarnod kell!

 

Ariel.jpg