Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Az Angyalok

2018-08-16

Az Angyali világ sokkal összetettebb, mint ahogyan sokan gondolják erejükben visszatükröződik isten mindenhatósága.

 

 őr1ng.jpg

 

Az isteni minőség minden megnyilvánulása az angyali rendek által jut kifejezésre a világegyetem minden zugában.

Az Angyal kifejezés egy összefoglaló név, amellyel azokat a lényeket nevezünk, akik közvetlen kapcsolatban vannak az Istennel, közvetítik annak erejét, szeretetét, bölcsességét.

Az angyal tulajdonképpen egy univerzális intelligens isteni energia, egy istennel mégis önállóan cselekszik az ő akarata törvényei és igazságai szerint.

Legegyszerűbben úgy lehet elképzelni és felfogni az angyali világot, és most egy hasonlattal fogok élni, hogy ha az Isten a Nap, akkor az angyalok az ő fénysugarai, amelyek közvetítik a fényét és erejét. Persze ez csak egy képletes szemléltetés.

Bármit is írnak, mondanak az Angyalokról mindenkinek azt kell követnie amit önmaga tapasztal hiszen mindenki a saját képére teremti a valóságát és a világképét.

Az Angyalok intelligens lények, létezésük szellemi és nagyon finom rezgéstartomány.


Az Angyal szó gyűjtőnév, amely azokat a lényeket jelöli akik Isten legfensőbb akaratát közvetítik, fenntartják az univerzum egyensúlyát, fény és szeretet kvintesszenciái akik a létezés minden síkját benépesítik. Vannak akik úgy gondolják, hogy ők Isten gondolatai, mások úgy vélekednek az Istenanya szellemének teremtményei. Az Isteni fény forrás magába foglalja az Isten és Istennői aspektust és az Angyalok is a két erő egyesült szellemének teremtményei ezért nemtelenek, vagyis androgün lények.

Az Angyalok csak egy kisebb csoportja foglalkozik az emberiség és bolygónk sorsával. Ezek között a legközelebbi társaink az őrangyalunk, ők azok az Angyalok akiknek feladata az, hogy segítsenek és vigyázzanak ránk.
És mielőtt tovább olvasnál, kérlek állj meg egy pillanatra és hangolódj rá az őrangyalodra aki most is melletted áll és figyel . Ő nagyon jól ismer téged és ha még nem köszönted meg soha áldásos munkáját most tedd meg és küldj neki szeretettet, kérd meg, hogy borítson be védő szárnyaival, öleljen át és hagyd, hogy a angyali lénye áthasson a szeretetével.

Van egy nagyon egyszerű katolikus őrangyal ima amit most figyelmedbe ajánlok segíthet, hogy közelebb kerülhess hozzá

"Isten angyala, szent Őrzőangyalom
Reád bízott engem az égi Irgalom.
Világíts, őrizz, vezérelj és kormányoz e napon. Amen"