Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Az ősz a földelés időciklusa

2018-11-01

Az őszi időszakot a föld elem uralja, ekkor a föld angyala lehet a segítségünkre

 Az ősz a földelés időciklusa.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Az őszi időszakot a föld elem uralja, ekkor a föld angyala lehet a segítségünkre, hogy mindazon földelő energiákat, amelyekre szükségünk lehet magunkhoz vehessük és felhasználhassuk az életünkben.

Föld Angyala
 
Föld angyal tulajdonságai:
Állhatatosság, türelem, koncentráció, kitartás, táplálás, rendszerteremtés.
A Föld földangyal energiája tápláló, nyugodt, várakozó (egyesek kitartónak nevezik), erős, mint az elefánt, derűs és higgadt. Azt az érzést közvetíti, hogy két lábbal a földön állunk.
 
A Föld földangyal által történik meg az anyagivá válás. Összehúzó, összpontosító ereje összetömöríti és megszilárdítja az energiát és a rezgést, ezáltal tömör anyag jön létre. Ő a fenntartó, a tápláló, aki a megfelelő időpontban érzéseket és állandóságot hoz.

A Föld földangyal táplál, erőssé tesz, és gyökeret ad az ember számára is. Azokkal a tulajdonságokkal kapcsol össze, amelyek a Föld-elemnek is jellemzői: állhatatosság, higgadtság, türelem, erő, teltség, bőség. Az ember észreveszi az erőt és az állhatatosságot saját testén, ami ugyan néha nehézkesnek és makacsnak tűnhet. Éppen az egyébként "szárnyaló, ugrabugra" levegő típusok birkóznak meg nehezen ezzel az erővel. Náluk egészen nyilvánvaló lehet az ellenállás a helyhez kötöttséggel, az állhatatossággal és a "lépésről lépésre saját utunkat járni" hozzáállással szemben. A pozitív élmények viszont oldhatják ezt. Erősödik a türelem képessége, nem fogunk elhamarkodottan cselekedni. A megfelelő érzés a megfelelő időpontban érkezik, és az ösztönzés úgy tűnik, hogy belülről fakad.

A teltség érzéséből akaraterő lesz. Minden növekedhet, a rend megteremtődik. Ennek a földangyalnak az ereje segít abban, hogy összpontosítani tudjunk, hogy az elképzelésekből és ötletekből létrejöhessen a valóság és a tömör anyag. A születés és az elmúlás természetes körforgása ismertté és elfogadottá válik. A változásokkal szemben is kialakul a tolerancia. A Földangyalnál nem úgy történik a változás, mint a levegőnél vagy a víznél. Ez egy lassú, kényelmes bebocsátkozás egy új rendszerbe, egy új formába. Szinte úgy tűnik, mintha a régihez ragaszkodnánk, pedig a változás megfontoltan és alapos felülvizsgálattal történik. És ezzel lényegesen erősebb marad, mint az előbb említett két földangyal által történő változások.

Ez az erő erősíti a finomanyagú világ és a fizikai test közötti kapcsolatot, az összetartást, különösen akkor, ha a finomanyagú szintek rezgése jelentősen nagyobb, mint a fizikai testé. Ezáltal a test biztosan megalapozza a finomanyagú rezgések emelkedését, kiegyenlíti az ingadozásokat. A rezgésszint így folyamatosan emelkedik a megfelelő időpontban, "egészséges" módon, anélkül, hogy az energiarendszer kisiklana a pályájáról.

A Földangyal ereje a finomanyagú területek állhatatosságát is erősíti, anélkül, hogy szilárddá válnának. A teremtésnek ez az oldala mutatkozik meg a hegyek, dombok, völgyek szépségében, a barlangokban és a földben, amely mindent a hátán hord, az áradó forró lávában és annak megszilárdult formájában.
 
Ennek az angyalnak az ereje különösen akkor mutatkozik meg, amikor a finomanyagú aura rezgése igen magas, és hatalmas az ellentmondás a szilárd test és az aura között. Meditációk során, különböző módszerek alkalmazásával és az energia általános megváltoztatásával a Földön a finomanyagú test rezgése igen magasra emelkedhet. A fizikai test azonban nem követi őt olyan gyorsan. Szélsőséges testi és érzelmi reakciókra kerülhet sor, amelyek igen kellemetlenek lehetnek. A Föld földangyal energiája összekapcsolja ezt a két szintet, hogy együtt magasabban tudjanak rezegni. Ezáltal csökken az ellentét és a feszültség. Képzeljünk el egy gyors lovas kocsit, így jobban érzékelhetjük ezt az állapotot. Ha a ló nincs jól a kocsihoz erősítve, egy nagyobb energialöket hatására a ló kitörhet a kocsiból, ha viszont jól bekötötték a lovat, az ösztönző energia hatására tovább húzza a kocsit. Nem jut ugyan előre olyan gyorsan, de legalább nem áll meg. Együtt haladnak tovább, együtt maradnak.

Vannak, akik félnek a Föld törvényeivel, a szilárdsággal, állhatatossággal, az anyag, pénz, tulajdon és rang témáival foglalkozni, mert attól tartanak, hogy elveszíthetik szabadságukat és mozgékonyságukat. A tulajdon, amely helyhez kötöttséget is jelent, kapcsolatban van a kötelezettséggel és kötöttségekkel. Gyakran találkozunk spirituális utunkon az "előbb jut át egy teve a tűfokán, minthogy a gazdagok a mennyek országába jussanak" elképzeléssel, tehát hogy maradjunk inkább szegények, önmegtartóztatóak és mozgékonyak. Csakhogy azzal, hogy elkerüljük a problémát, még nem oldottuk meg. Főleg akkor nem, ha a tudatban elrejtve ott szunnyad a luxus és jólét uráni vágy.

Sokan megtapasztalták, hogy ennek a földangyalnak az erejétől nyugodtak és higgadtak lettek. Sokan érezték a földhöz kötöttséget, különösen olyan helyzetekben, amikor a test és a finomanyagú aura kapcsolata nem volt elég erős, és nem érezték testüket.


Krízishelyzetekben is megerősíti az embert. Voltak azonban olyanok, akiknek egyáltalán nem tetszett ez az erő, és az élettel szembeni szélsőséges ellenállásuk tudatára ébredtek.
 
A KÖVETKEZŐ HELYZETEKBEN HASZNÁLHATJUK:
- Ha szelesnek, ingatagnak, szétszórtnak érezzük magunkat.
- Hogy kapcsolatot találjunk belső tartásunkkal.
- Hogy gyökeret eresszünk (ha túl nyughatatlannak érzékeljük önmagunkat).
- Hogy érezzük a Föld könnyedségét és örömét.
- A finomanyagú és a fizikai test közötti kapcsolatteremtésre.
- A finomanyagú test megerősítésére.
- A fizikai test megszilárdítására, megerősítésére, anélkül, hogy merevvé változtatnánk.
- Hogy ismét kapcsolatot találjunk az erős testi formával.
- Hogy megnyugodjuk.
- A hétköznapi nehézségekben.
- Hogy békét kössünk a Földdel és a földi élettel.
- Hogy az élet, a születés és halál körforgását elfogadjuk.
- A pénz, a tulajdon, a siker és a hatalommal szembeni ellenérzések tisztázására (még egyszer rávilágítunk ezekre az ellentmondásokra, hogy tudatosuljanak).Angyalok kísérnek minket