Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

BARACHIEL ARKANGYAL

2020-07-19

Áldások, bőség és jószerencse angyala

bőség angyala 9.jpg

 

BARACHIEL ARKANGYAL


Áldások, bőség és jószerencse angyala


Nevének jelentése: „Isten villáma", az Erények rendjébe tartozik és a Jupiter bolygó kapcsolódik hozzá. Rózsákkal a kezében ábrázolják, rózsaszirmok és rózsa illat kíséri.


Barachiel arkangyal az egyik leghatalmasabb angyal, a legfontosabb feladatai közé tartozik, hogy segítse megnyitni a szívünket az isteni áldások befogadására. Ő hozza az égi világból a felénk áradó jót.


A Jólét, gazdagság, szerencse, siker és bőség angyala. Szerencsét hoz az anyagi gyarapodás terén, segít, hogy megteremtsd azt amire a legjobban vágysz. Ha a közbenjárásáért szeretnél folyamodni, a legfontosabb, hogy a kérésed igazán a szívből szóljon. Őszintén, tiszta lélekkel és szeretettel kérd a segítségét.


Barachiel felemel lelkileg ha kéred, remek a humora, felvidít, és vidámságot csempész az életedbe. Arra ösztönöz, hogy többet nevess és öröm legyen a szívedben.


Ha rendszeresen dolgozol Barachiel arkangyallal, meglátod, hogy egy idő után a szíved megnyílik-kitágul, sokkal több szeretet és boldogság lesz benned.

 

Barachiel arkangyal arra tanít, hogy a bőség bevonzásához, a szíved erejét használd, mely mágnesként vonzza be az életedbe azon javakat, amelyek boldoggá tehetnek téged. Segít, ha problémáid vannak az elfogadással, mert nem érzed magad érdemesnek a jó befogadására.

 

Megnyitja a szívedet, hogy képessé válj részesülni mindazon áldásokból, amelyek feléd érkeznek.

 

Kitágítja a horizontot, hogy meglásd a lehetőségeidet és perspektiváidat.

 

Szerencsét hoz az életedbe, és megtanít élni az élet adta lehetőségekkel.

 

A pénzhez való negatív hozzáállás átalakításában is segíthet, ha negatívan viszonyulsz hozzá, hisz ha valamit utálunk azt nem vonzani, hanem taszítani fogjuk. Ha viszont túlzott a pénz iránti sóvárgásunk, megtanít arra, hogy  sokkal lazábbak legyünk e tekintetben, hisz a pénz tulajdonképpen egy manifesztálódott energiaforma, nem lehet cél, hanem eszköz, az álmaink megvalósításában.  Hozzá kapcsolódó kristály a FUKSZIT

 

 

Írta: Aysha