Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Chamuel arkangyal

2022-04-15

Chamuel arkangyal segít lezárni a múltbeli kapcsolatainkat

 ima222.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

CHAMUEL ARKANGYAL
 
 
Nevének jelentése: Isten-látó, Isten-kereső vagy Isten a célom

 

(kiejtve: Sámuel)


Kulcsszavak: feltétel nélküli szeretet, gondoskodás, kapcsolatok, figyelmesség, kedvesség, jóság


Színe: rózsaszín 


Köve: Rodokrozit

Chamuel energiája vidám, könnyed, lágy, felemelő, szeretetteljesen körülölelő, szelíd, megtartó, Feltűnően kedves, bájos, szeretetteljes lény.


Jelenléte a könnyed izgalom lámpalázhoz hasonló érzetét kelti bennünk.

Látja valódi értékeinket, és feltétel nélkül szeretettel közelit felénk.


Chamuel arkangyal a tisztaság és a feltétel nélküli szeretet megtestesülése. Arra hívja fel a figyelmet, hogy mindannyian Isten gyermekei vagyunk és bíztat, minden hibánkkal együtt fogadjuk el magunkat. Hiszen csak akkor tudunk másokat is szeretni, ha képesek vagyunk önmagunk szeretetére. Fel tudja vidítani a lelkünket akkor is, ha szívünket depresszió és kétségbeesés nyomasztja, vagy ha magányosnak érezzük magunkat. Segít leküzdeni az előítéleteket, az irigységet vagy éppen a bűntudatot. Gyógyítja az aggódást, békét és megnyugvást hoz életünkbe.

A benső békességünk elérése mellett Chamuel arkangyal ügyel a világbékére is. A megfelelő pillanatban közbeavatkozik, védi és oltalmazza a világot minden félelmetes és gonosz energiától. Feladatai közé tartozik a veszélyes erők eltávolítása, hogy megelőzze a világ sorsának rosszra fordulását.

Segít lezárni múltbeli kapcsolatainkat és jelenlegi kapcsolatainkban is értékes tanácsokkal szolgál.

Felhívja a figyelmet arra, hogyha szeretünk valakit, biztosítsunk elegendő szabadságot számára, ne legyünk túlságosan ragaszkodók, ne fojtsuk meg szeretetünkkel, és ne ellenőrizzük állandóan, hagyjuk, hogy bátran önmaga lehessen.
Segítségét kérhetjük, ha a szülő-gyermek kötelékerősítést igényel, ha elveszítettünk egy hozzánk közel álló személyt, ha szeretetre van szükségünk, vagy ha nem értékeljük kellőképp az életünkben jelenlévő szeretetet.

Nyugodtan támaszkodhatunk tisztánlátó képességére, amikor tárgyakat, helyzeteket vagy embereket keresünk. Lélektársunk megtalálásában is segíthet.
Híres arról, hogy segít meglelnünk a célunknak és a szenvedélyeinknek leginkább megfelelő hivatást, így karrierünkben is bátran fordulhatunk hozzá tanácsért.

Problémánk jellegétől függően így fohászkodhatunk"Chamuel arkangyal, töltsd el szívem feltétel nélküli szereteteddel!"
"Chamuel arkangyal, gyógyítsd meg fájó szívemet!"
"Chamuel arkangyal, vedd el a negatív érzéseket szívemből!"