Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Ciklusok angyalai

2018-10-17

Évszakok, hónapok és napok angyalai és hatásuk

asztro szűz.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Tavasz: Március 21 -e körül van a tavaszi napéjegyenlőség. A tavasz megújulás, újjászületést, megfiatalodást, új ötletek megfogantatását, barátságokat, szerelmi egyesülést, szórakozást, alkotókedvet, kommunikációt hoz magával. A mágiát a gyógyításra, megtisztításra, a lelki élet dolgaira, a számlák kifizetésére, teremtésre, az energiáink megújítására, a termékenységre használhatjuk. A tavasz és minden évszak kialakulásához szükséges energia uralkodó angyala: MILKIEL
SPUGLIGUEL a tavasz vezetője, a tavasz kezdetén mind kettőt hívjuk
Őrző angyalok: AMATIEL, CARACASSA, CORE, COMMISSOROS


Nyár: Június 21 -e körül van a nyári napforduló. A nyár a gyors növekedés, a mély szerelmi egyesülés, az erő és a világegyetem jólétének szétosztása. A mágiát az igaz szerelem megtalálására, védelemért, bátorságért, szépségért, fizikai-, lelki-, szellemi-, mágikus energiákét végezhetjük. Fő angyala TUBIEL őrző angyalok GAVIEL, TARIEL, GARGATEL Napforduló főnöke: ORANIT (szemmel verés ellen is hívhatjuk)


Ősz: Szeptember 21 -e körül van az őszi napéjegyenlőség.. Az ősz az aratás és a beteljesülés időszaka, a dolgok befejezése és a téli időszak felkészítése. A mágiát a munkával kapcsolatos dolgok, a vagyontárgyak megszerzése, gyógyítás, tanulmányok, valaminek a lezárása, bőség megteremtése érdekében alkalmazhatjuk. Vezető angyala TORQUARET őrző angyalok GUABAREL és TARQUAM.


Tél: December 21-e körül van a téli napforduló. Ez a pihenés az eredmények felmérésének az időszaka és hosszú távú tervek készítésének időszaka.
A mágiát a betegségek kiűzésére a test, lélek és szellem megújítására, meggyógyítására használhatjuk, valamint függőségek és negatív minták, rossz szokások elengedésére.
A vezetője ATTARIS, őrző angyalai AMABAEL, CETARARI.

A hónapok angyalai:
Január-Gábriel, Kambiel,
Február-Barchiel,
Március-Machidiel, Malahidael (91 napon keresztül uralkodik és segíti a szerelmi kapcsolatokat)
Április-Asmodel vagy Rafael,
Május-Ambriel (gonosz erők elhárításában is segít)
Június-Muriel, Július-Verchiel,
Augusztus-Hamaliel és Mihael, Szeptember-Uriel vagy Zuriel,
Október-Barbiel(segít kapcsolatba lépni halott őseiddel is),
November- Advachiel, December- Anael-Haniel /Isten dicsősége/ az imákat, kéréseket felviszi az Istenhez, védelmez a gonosszal szemben)


A napok összefüggései:
Hétfő: Hold uralma alá tartozik. Hétfőn az erők segítik a lelki élet dolgait, álmokat, női energiákat, egészséget, spirituális törekvések sikerét, párkapcsolatokat, házasságot, családi élet dolgait, vízzel kapcsolatos mágiákat, továbbá az álom fejtést, tudatos álmodást, látomásokat és a telepátiát. Továbbá ihlet, szuggesztív képességek, látomásos és segítő lelki energiák, rugalmasság, szeretet, alkotókészség, képzelőerő, családi boldogság.
Vezetője Gábriel társ angyalai Missabu, Arkan, Abuzaha.

Kedd: Mars uralma alá tartozik. A keddi napon végzet mágikus munka segíti az üzleti életet, tanulmányok megkezdését, szexuális élet fellendítését, tűzzel kapcsolatos mágiákat, ellenségek megfékezése legyőzése függetlenség, erő, vágy, energia, elhatározás, önállóság, bátorság. Angyalai Camael, Samael, Satael, Amabiel, Hyniel.

Szerda: Merkúr uralma alá tartozik. A szerdai mágiák leghatásosabbak a kommunikációban, gyors tevékenységekben, pl. versenyzésben, tulajdon gyarapítására, információszerzésre, jövendölésre, távolbalátásra, baráti kapcsolatok rendezésére. Alkalmazkodó képesség, lelki tevékenység, kifejezőkészség, egyidejű tevékenységek, gyors tanulás, találékonyság, éleselméjűség, ékesszólás, kézügyesség, tudatosság angyalai: Rafáel, Miel, Szeráfiel

Csütörtök: Jupiter uralma alá tartozik. A csütörtöki napon végzet mágikus munka segíti a
sikert, becsvágyat, méltósságot, jólétet, ihletet, tiszteletet, derűlátást, önbizalmat, becsületességet, pénzügyeket, önismeretet, egészség megőrző varázslatokat, vágyok kielégítésére, hatalom kiterjesztésére, mágikus vagyonszerzés, barátságok megerősítése..
Angyalai: Sachiel, Zadkiel, Aszariel

Péntek: Vénusz uralma alá tartozik A pénteki napon végzet mágikus munka segíti a szeretetet, szerelmet, érzékiséget, szelídséget, szépséget, barátságosságot, vonzerőt, kifinomultságot, figyelmességet, ihletet, alkotókészséget, kecses mozgást, jó kapcsolatok kialakítását, családi béke helyreállítását. Angyalai: Anael, Ariel, Uriel, Rahiel, Sachiel

Szombat: Szaturnusz uralma alá tartozik. A szombati napon végzet mágikus munka segíti a
állandóságot, önfegyelmet, bölcsességet, takarékosságot, türelmet, kitartást, alázatot, őszinteséget, hagyományokat, józanságot, komolyságot, titkos tudás megszerzését, nyilvánossággal kapcsolatos dolgokat, jogi ügyeket, családi karma oldására, hiteleket, bírósági ügyeket, pénzügyeket, társas viszonyok pénzügyeit, idős emberekkel kapcsolatos dolgokat, negatívvitás elűzésére, megkötés rossz szokások megszüntetésére. Angyalai: Uriel, Kassziel, Machatan, Orifiel

Vasárnap:Nap uralma alá tartozik. A vasárnapi napon végzet mágikus munka segíti a becsvágyat, önbizalmat, erőt, vezetést, elismerést, egyéniséget, nagylelkűséget, akaraterőt, hűséget, tisztességet, becsületet, pénzszerzést, vagyonnövelést, befolyásos emberek támogatásának megszerzését, szövetség létrehozását, ellenségeskedés megszüntetését, béke megteremtését, tisztánlátás képességének megszerzésére. Angyala: Michael