Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Gábriel arkangyal

2018-11-17

Feladatai többek között: az útmutatás és hogy felébresszen bennünket

 gábriel arkangyal csoda.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Gábriel arkangyal más nevei : Abruel, Jibril, Jiburili, Szerafili névvel is emlitik.


A "GÁBRIEL" szó jelentése: ISTEN ereje, Isteni erő, ISTEN az én erőm, erősségem.

Neve a Gibor szóból ered, "Isten az én erősségem".


Így amikor rezet vagy citrint viselünk, könnyedén összekapcsolódhatunk az energiájával.


GABRIEL a hírhozó: Ő jelent meg Máriának és bejelentette fia születését.


Mohamednek Ő diktálta a Korán szövegét.


A zsidó hagyomány szerint Ő volt az, aki szétválasztotta a Vörös-tenger vizét, és Ő ösztönözte Jean d'Arcot földi küldetésére.
Általa jő el a SZENT LÉLEK is, teljhatalma van az Édenkert, a kígyók és a Kerubok fölött.


Feladatai többek között: az útmutatás és hogy felébresszen bennünket. Segíteni tud abban is, hogy magasabb rezgés szinten működjünk (ami életmentően időszerű).
Segít a fogamzási képességben és az örökbe fogadásnál is, bátorságot önt az anyaság elfogadásához és a sors vaksága ellenére igyekezzenek a gyermekeik számára a lehető legkedvezőbbeket nyújtani.


Támogatja azokat, akik művészettel és kommunikációval, kapcsolattartással foglalkoznak pl: ügynöki közreműködés, képzőművészet, író, színész, táncos, újságíró, iparművész, esetleg modell, zeneszerző, zenész, riporter, énekes, tanár vagy egyéb szellemi üzeneteket közvetítő foglalkozás.
Kitárja a lehetőségek kapuit, miközben ihletet ad az eredményes önkifejezéshez. Segít a lámpaláz, az alkotói szorongás, a halogató taktika leküzdésében. Gabriel kifejezetten a cselekvő képesség és a cselekvés Angyala.


Amennyiben hozzá fordulunk segítségért, hamarosan energikusabbak és eredményesebbek leszünk, mint azelőtt. Újságírásnál, cikkírásnál és egyéb írásoknál is sokat tud segíteni.
Különböző média feladatokban ösztönzi a társadalom érdekében megszólalókat, hogy el tudják mondani a közlendőjüket. Segítségül hívott erejével beszédünk hatóerejét növelhetjük és feltárja lelkünk rejtekajtóit, hogy megtudhassuk, hol van a legnagyobb szükség, és milyen ügyben tudásunkra, melyet jó szándékkal és szívből teszünk az emberek érdekében, mert így lesz nagy hatással a többiekre is.


Fontos, hogy hatalmunkat szeretettel és magasabb rendű cél érdekében használjuk. Ha kételkedünk alkalmasságunkban, akkor lelkesít és feltölt tanítani, segíteni vágyással, így a hogyan lebeg majd szemünk előtt, s ekkor már nem aggódunk azon, mit is gongolhatnak rólunk a többiek.
Útmutatást ad: ha munkahelyet keresünk, ha különböző változások álnak előttünk (mint például költözés, nagyobb beruházás), ha nem látjuk az élet értelmét, s szeretnénk megérteni életünk valódi célját. Segít ha letérünk lelki ösvényünkről, ha új kapcsolatba kezdünk vagy családot szeretnénk alapítani, ha álmainkat és látomásainkat meg akarjuk érteni, ha spirituális látásunk akadályozott.


Továbbá segít, ha méregteleníteni akarjuk testünket, tisztítani a negatív gondolatoktól szellemünket, ha pszihés támadás ér vagy valaki problémáját magunkba szívtuk, ha szexuális zaklatásnak vagyunk kitéve, ha környezetünket negatívnak érezzük (például otthoni munkahely tértisztítása), ha azért érezzük piszkosnak, mert kirabolták a helyiséget.
"Gabriel Arkangyal kérlek segíts - (itt nevezd meg tervedet, pl. vezess engem a lelkem ösvényén, mutasd meg élethivatásom, tisztítsd meg testem, lelkem, elmém) - kérlek engedj utat kreatív energiámnak, segíts megnyitni elmémet, hogy igazán eredeti gondolataim születhessenek és hogy energiám, motivációm mindvégig megmaradjon.

 

1.a.gif

 

Feltámadás

Tudom, hogy a megfeszített Jézust keresitek.
Nincsen itt, mert feltámadott.
- Máté Evangéliuma, 28:5-6
 
 
Gábriel a feltámadás arkangyala, Isten szava, a jó hír hozója. Ő jelent meg Szűz Máriának és adta tudtára, mire hivatott. Ő őrködött Mohamed próféta felett, ő lelkesítette Jeanne dArc-ot és ő hatott Zoroaszterre. Amikor felkészültél rá, Gábriel közli veled, melyek a fő feladataid spirituális fejlődésed érdekében.


Feltámasztani valakit annyi, mint újra "életre hozni" azt, aki halottnak látszott vagy ráébreszteni halálnak hitt álmából. Szívedben ott ég az igazi Szellem, az, aki fürgébbé teszi a halandó testet, és képes visszahívni a halottat az életbe. Jézus azért szállt le közénk, hogy megtanítson rá: Isten országa nem más, mint a benne lakozó Isten tudatos el- és felismerése.
Tested egyaránt tükre lelkednek és halandó tudatodnak. Amikor lelkedet beragyogja a Szellem, felgyorsul és meggyógyul a test. A sejtek rezgése is gyorsabbá válik, hogy erősödjön a harmónia Örök Éneddel, amely nem más, mint Isten személyes jelenlétének az a töredéke, amely benned él. Más néven: a fehérfénytest, a tiszta elektronikus fény által részesülhetsz az isteni szeretetből, bölcsességből, erőből. Ez az a test, amelybe öltözve Jézus mennybe ment. Te is képes vagy ugyanerre! Összpontosítsd figyelmedet isteni gondolatokra, érzésekre, eszmékre és tudásra, mert ezek alkotják születési előjogodat és igazságodat. A Fényre összpontosíts, napról-napra, óráról-órára, percről-percre, a Fényre, amely fenntart, és érezd át minél teljesebben a hálát, amely e kapcsolatot kíséri.


Imádkozz esténként Gábrielhez, kérd meg, hogy oltalmazzon az ő Feltámadás-lángjával! Mialatt alszol, értelmed megszabadul korlátaitól. Ha arra riadsz fel, hogy megrémültél, valószínűleg Istennel voltál, és ez a tapasztalat túl sok volt idegrendszerednek. Elsőre az elme nem képes felfogni ezt az intenzív energiát és megriad. Holott ezek áldott pillanatok! Ha Gábriel megfürdetett tüzében, arra ébredsz, hogy új erőre kaptál és diadalmaskodtál.


Kérd Gábrielt, hívja életre célod avagy végzeted emlékezetét, tanítson meg magasabbra törve élni és eljutni léted igazához. Húsvétkor különösen erős az arkangyal feltámasztó hatalma, használd ki ezt az alkalmat arra, hogy meggyógyulj és felszabadulj! Halld meg Gábriel szavát, amint azt mondja neked, amit egykor Máriának: "Üdvözlégy - és itt a te neved következik-, malaszttal teljes! Az Úr van teveled."