Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Haamiah

2019-09-30

Haamiah a legmélyebb bölcsességet nyilvánítja ki számunkra

akash a.jpg

Kép forrása: pinterest.com 

 

Haamiah 

 

Szeptember 29. és október 3. közötti időszakában, Hammiah angyal áldásos energiáihoz tudunk kapcsolódni.

 

Haamiah a legmélyebb bölcsességet nyilvánítja ki számunkra. Abban tud segíteni nekünk ebben az időszakban, hogy tudatos szintre hozhassuk a bennünk rejlő bölcsességet.

 

Haamiah segítségünkre lehet abban, hogy megtalálhassuk a bennünk rejlő bölcs mestert. Energiái által elmélyíthetjük a belső bölcs mesteri énünkkel való kapcsolatot.

 

„Ha az életedet a benned rejlő bölcsesség által szemléled, ráébredsz, mennyi kincs adatott számodra ebben az életben. A nehéznek tűnő élethelyzetek, könnyebbé válnak, mivel megérted rendeltetésük célját. A múlt megszépül, mert felismered, mennyi csodás tanítást kaptál, melyek megedzették a lelked és csiszolták a jellemedet.”Haamiah

 

Hammiah szellemi világossággal ruház fel, rávezet az isteni igazság útjára, ahol meglelheted a bölcsességet. A valódi isteni bölcsesség a szeretetből fakad, amely türelmes, megértő és együttérző.

 

Hammiah által megújíthatjuk szívünk erejét az Isteni Szeretet Forrásában. A belső biztonság és oltalom érzésével ajándékozhat meg. Arra tanít, hogy bánjunk szeretettel és együttérzéssel másokkal.

 

 

Aysha