Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Hadraniel

2018-11-12

A lelket nem elégítheti ki más, mit az Örök szeretet

 angyal szeretet.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Szeretet

Szeretni azért, hogy bennünket szeressenek, emberi,
de szeretni azért, hogy szeressünk, angyali.
- Alphonse de Lamartine
 
 
A lelket nem elégítheti ki más, mit az Örök szeretet. Hadraniel hivatása az, hogy felébressze ennek a szeretetnek az emlékezetét bennünk. Szenvedélyesen átélve a három Felemelő Magatartás (szeretet, hála, odaadás) legyőzhetetlen gyógyító erővé válik.


Az angyalok legfőbb érzése Isten szeretete. Az embereken gyakorta eluralkodó érzés a félelem.

A változástól való félelemként, az ismeretlentől való félelemként, a bezártságtól való félelemként, az eltaszítástól való félelemként, az elveszettségtől való félelemként, a hibázástól való félelemként, és az egyedülléttől való félelemként. A félelem az élet kegyetlenségétől és szenvedéseitől acélnál erősebb rácsokból álló kalitkába zárja szívünket.

Kérd Hadranielt, ő segítsen neked abban, hogy ráeszmélj: mi az a félelem, amely meggátol abban, hogy befogadd a szeretetet. Ha kell, sírd ki jól magad az élet szenvedései miatt. Ha elég őszinték az érzéseid, szíved megnyílik. Az ilyen becses pillanatokban figyelj arra a szeretetre, amelyet Isten iránt táplálsz.


A szenvedés túloldalán mély, emésztő szeretet van. Ha van elég bátorság benned, és szenvedélyesen vágysz meglelni Istent, találkozhatsz az istenivel, s ekkor rajongássá lényegül át szenvedésed. Ennek egyik módja lehet az, hogy az átalakító energiának egy hulláma csap át testeden. Ez a magas hőfokú energia végighalad rajtad, felégetve mindazt, ami eltorlaszolja a szeretet áradatának útját. Ha mintegy elmerülsz ebbe az energiába, tested esetleg extatikus táncot jár, fejed és tested gyengéden jobbra-balra himbálódzik, csípőd ring vagy egész tested erős remegésbe jön.


Úgy tetszhet, túlontúl sok az energia, nem tudsz vele mit kezdeni. Meg ne ijedj! Tudd meg: ez az energia jótevő! Érzelmeidet, gondolataidat továbbra is összpontosítsd Istenre, és kérd, hogy színültig betöltsön a szeretet. Úgy védd ügyed Isten előtt, mintha az életed függne tőle. Kérd Istent: fedje fel előtted az Isteni Szellemet, s Ő megteszi!


Nincs bőségesebb energiaforrás, mint a szeretet.

Mihelyt megnyílik a szíved Isten előtt, megszabadulsz félelmeidtől, és felfedezet az önszeretet új, magasabb szintjét. Kapcsolataid meghökkentő mélységet nyernek.

Szeretet árad majd feléd sokak szeméből-szívéből. Együttérzés tör föl lelkedből, amint igazán átérzed mindazoknak a vágyait, szívfájdalmát, epekedését, akikkel találkozol. Akkor ébredsz csak rá, milyen sok angyal jár ezen a Földön, és milyen nagy szükségünk van egymásra ahhoz, hogy hazataláljunk. Csak szeretet kell hozzá, semmi más.