Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

NATHANIEL ARKANGYAL

2023-06-26

A megtisztulás, az átalakulás és a felszabadulás angyala

tűz angyala 4.jpg

Kép forrása: Pinterest.com 

 

NATHANIEL ARKANGYAL

 

AZ ISTENI TŰZ ANGYALA

 

 

Nathaniel nevének jelentése "Isten ajándéka". 

 

Nathaniel arkangyal a megtisztulás, az átalakulás és a felszabadulás isteni tűzének erejét hozza el. 

 

Nathaniel tüze gyémánt lángú és az Isteni fény minden aspektusát hordozza. Ezért mindenki számára a helyzethez igazodva egyéni minőségben jelenik meg, amely a tűzpirostól, az aranyon át, az ibolyáig is megmutatkozhat. Bizonyos helyzetekben akár kék lángú elektromos tűznek is érzékelhetjük. 

 

Bizonyára veled is előfordult már, hogy belső erőd nagy forróság által szabadult fel a testedben. Van amikor az érzelmeid lobbannak lángra, máskor pedig az isteni inspiráció villanyozza fel a szellemedet. Mindez Nathaniel által lehorgonyzott isteni tűz által történik.

 

Nathaniel arkangyal a szellemi transzformáció isteni lángját közvetíti, hogy elégessük a régi gondolati sémákat, hitrendszereket, téves elképzeléseket és mindazt, ami akadályozza az isteni énünkkel való összekapcsolódást.

 

Nataniel arkangyal az isteni láng által segíthet abban, hogy megtisztítsuk anyagi, energetikai, lelki és szellemi tereinket.

 

Segít abban, hogy felerősödjön a motivációnk és megtalálhassuk a cselekvő akaratban a tiszta szándékot, amely összhangban van az isteni célunkkal.

Nataniel arkangyal nemcsak a lelki átalakulásban segít, hanem a mindennapi életünkben is, hogy változásokat hajtsunk végre ott ahol szükséges.

 

Az isteni tűz fellobbantja bennünk a szenvedély lángját, a teremtő tűzet, az akarati erőt.

 

Ha segítségül hívjuk Nathaniel arkangyalt és útmutatást kérünk tőle, akkor segíthet megtisztulni mindattól, amire már nincs szükségünk, ami hátráltatja vagy megrekeszti az életünket. Felismeréseket és útmutatásokat fogunk kapni általa látomások vagy álmok formájában, amelyek megnyitják szívünket az egyetemes energia áramlása előtt. Így sokkal nagyobb erővel indulhatunk el a változások és a vágyott új célok felé.

 

Nathaniel arkangyal szárnyai alatt védve érezhetjük magunkat, ami biztonságérzetetet ad és lehetővé teszi számunkra, hogy megszabaduljunk a lelki félelmektől és fóbiáktól. Hatására varázsütésre eltűnnek a kételyek, életünk kanyarulatai kiegyenesednek, és megnyílunk az igazság előtt. Egyfajta megvilágosodást tapasztalunk meg, mivel az isteni láng a szellemi világosság fényével ajándékoz meg bennünket.

 

Hívd meg Nathanielt az életedbe! Idézd meg, és hagyd, hogy az isteni tűz átjárja az egész lényedet.

 

Bizalommal és örömmel add át magad az isteni láng tisztító fényének. Nyisd ki a szíved és érezd, ahogy minden határ feloldódik, a régi minták szétmorzsolódnak és az illúziók világa, amelyben eddig éltél szertefoszlik. Hagyd magad mögött a múltat és köszönj meg minden tanítást, amely formált téged és oda vezetett ahol most vagy. Minden okkal és céllal történt. Semmi sem volt véletlen.

 

Engedd, hogy Nathaniel arkangyal megmutassa neked az új perspektívát.

 

Élvezd az új életed új lehetőségeit, amelyek megnyíltak előtted. Ne félj a jövőtől, ne engedd, hogy mások félelmei hassanak rád és a valóságoddá váljanak. A teremtő képzeletedet ne pazarold arra, hogy olyan látomást tartasz fent a jövőről, amely nem a te akaratod. Érezd a könnyedséget, a lét örömét, a pillanatok szépségét, a mindennapok apró ajándékait. Kezdj el mosolyogni a Világmindenségre és biztosítalak arról, hogy ez nem marad viszonzatlan, megsokszorozódik, mert amit kisugárzol visszahat rád. Ahelyett, hogy valaki fölött ítélkeznél képzeld magad a helyzetébe és próbálj meg a szeretetbölcsesség látólencséjén keresztül más szemmel látni az életét. Ne erőltesd senkire a világnézetedet, ne vitatkozz azzal akivel nem érdemes. Hagyd, hogy az események szabadon bontakozzanak ki. Ne feledd, hogy mindenkinek megvan a maga célja, rendeltetése és útja.

 

Kérd Nathanielt, hogy legyen a segítségedre, hogy az isteni lángok erejével kioldhasd azt, ami nem te vagy és szabadulj fel!

 

 

Írta: Aysha