Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Paszkar Látomások angyala

2018-11-01

Hogy együtt teremts Istennel, hangolódjál rá az akarat, az energia, a látomás elképzelhető legmagasabb fokára.

 Paszkar Látomások angyala.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

"Az ember csak a szívével látó,

A lényeges a szem előtt láthatatlan.

(- Saint-Exupéry: A kis herceg)Paszkar az őre a fátyolnak, amely világunkat a mennytől, a tudatot a tudattalantól, a tisztánlátást az illúziótól elválasztja. Paszkar látja az Isten szívében támadt látomások szépségét, és e látomásokat kinyilatkoztatásképpen tudatunkra vetíti.

Választhatjuk a látomások közül azokat, amelyek saját szűkös énünkből erednek, de azokat is, amelyek a mennyek birodalmából jönnek; azokat, amelyek negatívak, de azokat is, amelyek Istentől valók. Úgy mondják: "Isten szeme mindent lát". Az igaz látomás felfedi előttünk az isteni tervet és a dolgok lényegét. A látomás által teremt kapcsolatot a szűkös én az Örök Énnel, és isteni eszmék bölcsességét fogadja be.


A látomás kétféle alakban jelentkezhet. Az első fajta az, amelyet magunk teremtünk, amikor vágyainkat öntjük látható formába.

A másik az, amikor igyekszünk életünk minden dolgában a tökéletesség látomását felidézni.

Ahányszor másokra nézel, igyekezz őket Isten szemével látni. Ha új eszmével találkozol, másokra nézel, igyekezz őket Isten szemével látni. Ha új eszmével találkozol, igyekezz kideríteni, hogyan kapcsolódik Istenhez. Ha olvasol vagy valami szépben gyönyörködsz, igyekezz alkotója szívébe látni, s így fogadni be az Istentől való látomást.


Érzelmi poggyászod fátyolt vonhat tudatod és az igaz látomás közé. Előítéletek és hamis fogalmak arról, "milyen az élet" és "hogy mennek a dolgok", vakká tehetnek az igazsággal szemben. Régi sebek fakadhatnak föl, semmivé téve arra irányuló erőfeszítéseidet, hogy életed jobbá tegyed. Csak te végezheted el a leszámolást illúzióiddal, hogy eljuss az igaz látomásig.


Ha lejutsz isteni terved tökéletes képéhez, az Isteni Fényt hívod, s az hozzád továbbítja a látomást, amelyet látsz is, érzel is.

Engedd át magad a látomásnak, tudva, hogy azt Isten vágya alkotta, hogy Isten bölcsessége irányítja tetteidet. Isten szeretete nyilatkozik meg mindenben. Röpítsd vágyaidat Istenhez, és hagyd kibontakozni látomásodat a maga idejében.

Mihelyst megpróbálsz manipulatív módon közbeavatkozni, negatív gondolatokat, kétségeket és félelmeket melengetni, kiveszed a látomást Isten hatalmából, és leállítod a folyamatot.


A kétség és a félelem az emberi élet természetes része, tehát vedd számba a tieidet, és vizsgáld fölül, mennyi az igazságtartalmuk. A kétségek olykor csodálatosan korán jövő intelmek, arra figyelmeztetnek, hogy valami nincs rendben. Ha így áll a dolog, lendülj akcióba, igazítsd ki teremtő folyamatodat úgy, hogy jó irányban haladjon tovább. Más esetekben azonban a kétségek és a félelem régi rossz beidegződések maradványai, amelyek felszínre törnek, igyekezve meghiúsítani erőfeszítéseidet. Ha így áll a dolog, áss mélyre és gyökeréig irtsd ki a régi rosszat Ilyenkor esetleg mély érzelmi felszabadítást kell előidézned; máskor elég visszanyerned tisztánlátásodat ahhoz, hogy visszatalálj a helyes útra.


Fokozhatod vizuális képességeidet, és egyben képességedet arra, hogy látomásodat a fizikai valóságban megjelenítsd. Mielőtt bármiféle munkába belefognál, akár a legmindennapibba is, keresd meg tökéletes látomását.

Ez még nagyon világias cselekedetek, naponta ismétlődő munkák esetén is elérhető. A tisztaságtól ragyogó, szép otthon, a jól végzett munka tisztán érzékelhető erőforrás. Hogy együtt teremts Istennel, hangolódjál rá az akarat, az energia, a látomás elképzelhető legmagasabb fokára. Ez a folyamat egész életeden át tart, s naponta erősebbé teheted. Ha olyan látomás ejt foglyul, amely kedved ellenére van, kérd Paszkart, segítsen hozzá, hogy Isten szemével láss.

Paszkar Látomások angyala1.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com