Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Rafael arkangyal

2019-03-22

Rafael arkangyal a gyógyítás, a teljesség és egység angyala, az Isteni gyógyító energia közvetítője

 Rafael - Kicsi.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Rafael arkangyal - Az Isten szeretetének gyógyító ereje

Rafael arkangyal a gyógyítás, a teljesség és egység angyala, az Isteni gyógyító energia közvetítője. Segít meggyógyítani a testet, a lelket és az elmét. Rafael arkangyal az 5. sugár isteni energiáit közvetíti, amely által összekapcsolódhatunk a forrás gyógyító, szeretet erejével.

Rafael azáltal gyógyít, hogy a szeretet erejével újra helyreállítja az isteni rendet, újra összekapcsol az isteni szeretettel. Rafael arkangyal fő feladata a gyógyítás. Életünk minden területére gyógyító hatással van. Rafael ereje összeköt a szeretet erejével, és újra helyreállítja a rendet, ezáltal gyógyítja a testet, energiája a sejtekig hatol, a sejtek tudatáig.

Életünk minden területére gyógyító hatással van, nem csak a testet, hanem az érzéseket, a gondolatokat, a helyzeteket, valamint Istenhez, a fényhez, az egységhez való viszonyunkat is rendbe teszi.

Ha elfordulunk a szeretettől, ha elválasztva érezzük magunkat tőle, Rafael ereje világossá teszi, hogy a szeretet mindig körülöttünk van, magunkban hordjuk akkor is, ha nem vesszük észre.

"Minden betegség, de nem minden beteg gyógyítható". Néha a betegek nem hajlandóak meggyógyulni, még akkor sem, ha ők keresik fel az orvost vagy a gyógyítót. A betegség figyelmességet, ápolást jelent számukra, vagy bűntudatuk kompenzálására használják. Rafael energiája ilyenkor is segít felismerni, hogy a gyógyításhoz vezető ajtót ki kell nyitni, és utána meg kell találni a megfelelő gyógyítót.

Rafael azt is érthetővé teszi, miért hisszük, hogy elválasztattunk az egységtől. Megmutatja a fájdalom, a nyomasztó helyzet vagy a megbetegedés mögött húzódó gondolatokat.


Gyógyulás

"A gyógyulás egy áramló folyamat, mely Nálatok soha nem zárul le. Az én látószögemből a lélek és a szellem gyógyulása a legfontosabb, amit elérhettek az inkarnációtok alatt.

A gyógyulás a szentség állapotában végződik. A szentség állapota egy belső Létezés Egységben való kiteljesedése. Ez minden lélek természetes létformája, ami az Isteni származása szerinti.

Ha gyógyulásról beszéltek legtöbbször mindenfajta betegségtünetektől mentes testi állapotra gondoltok. Ez nem adatik meg mindenkinek és fontos tudni, hogy a diszharmónia testi kifejezése segít a léleknek a rajta való felülkerekedésben. Ezzel magyarázható, hogy tüneteltolódások jöhetnek létre, ha nem értik meg és nem holisztikusan kezelik a betegséget.

Minél erősebben vagytok tudatában a teljességeteknek, annál egészségesebbek lesztek. Testetek olyan mértékben gyógyul, ahogyan a lelketek gyógyul.

Közületek egyesek tudatosan a betegség és a szenvedés útját választották, hogy lelküket megszabadítsák egy tehertől és ezek a lelkek veszteségként élnék meg, ha feladnák a betegségüket. Itt segít a megértés, hogy a szenvedést elviselhetőbbé tegye. Testeitek az átalakulás fázisában vannak, a létezésetek minden szintjén, a magasabb rezgésszintekhez igazodtok. Az említett átalakulás miatt lehetséges, hogy testi panaszaitok lesznek vagy a kimerültség vagy izgatottság állapotába kerültök. ezek a panaszok a rezgésszinthez való igazodással és Fénykezelésekkel minimalizálhatók.

Táplálkozásotok, életmódotok és a lélektelen gyógyszereitek azonban gyakran messze a legtöbb testi betegség okozói. Rajtatok áll, hogy mindenben ráleljetek a megfelelő mértékre, mert mérgektől túlcsorduló testetek erősen megterhelt. Találjatok vissza a természetes élethez és segítsetek testeteknek a belső tisztulásban."


A KÖVETKEZŐ HELYZETEKBEN HÍVJUK RAFAEL ARKANGYALT:

- Ha távol érezzük magunkat a szeretettől, Istentől, az eredettől.
- Ha elveszve érezzük magunkat, Istentől és a világtól elhagyatva.
- Ha elégedetlenek vagyunk önmagunkkal, az élettel és Istennel.
- Ha megkeseredett, rezignált lelkiállapotban vagyunk.
- Spirituális gyógyításhoz, hogy ismét teljesek legyünk.
- Ha érzelmeink sérültek, ha úgy érezzük, "megszakad a szívünk".
- Betegségek gyógyításához.
- Hogy segítsünk a gyógyulási hajlandóságot.
- Hogy megszabaduljunk a hátráltató hozzáállástól és megrögzött gondolatainktól.
- Megújuláshoz, megfiatalodáshoz.
- Változó korban.
- Gyógyító tevékenységekhez, orvosok, gyógyítók, tanácsadók és kutatók munkájának megsegítésére.
- Ha erőtlennek és kimerültnek érezzük magunkat.
- A haldoklók utolsó útján.

Rafael arkangyal energiája puha, körülölelő, gyógyító, tápláló, tisztító, építő, megújuló, mint a balzsam. Lágy, ugyanakkor erőteljes.
Energiája a sejtekig hatol, a sejtek tudatáig. Szeretetteljes, lágy energiája beburkolja az emberi érzéseket, gyógyítóan hat a félelemre, a bizalmatlanságra és a "megtört szívre". Mivel arkangyalként a spirituális fejlődéssel, az Istennel való kapcsolattal foglalkozik, azt is tudatosítja az emberben, milyen szellemi lépések állnak a betegségek mögött, mit kell tenni, hogy újra "épek" legyünk.


RAFAEL ARKANGYALHOZ SZÓLÓ IMA:

A VAGYOK AKI VAGYOK NEVÉBEN
RAFAEL ARKANGYAL HÍVLAK TÉGED SZÓLÍTALAK TÉGED,
JÖJJ EL HOZZÁM MOST, ÉS HASS ÁT ENGEM,
AZ ISTENI GYÓGYÍTÓ FÉNY EREJÉVEL,
GYÓGYÍTSD TESTEM-LELKEM-SZELLEMEM,
HOGY ÚJRA VISSZANYERJEM AZ EGÉSZSÉGEMET,
EZT KÉREM MOST TŐLED,
ÍGY LEGYEN

KÖSZÖNÖM

ÁMEN