Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Raguel arkangyal

2018-08-18

Az Igazságosság és Pártatlanság angyal

Raguel arkangyal.jpg

Raguel nevének jelentése: „Isten barátja”. Mennyei feladata a többi angyal és arkangyal felügyelete. Tiszte biztosítani az angyalok seregének Isten akaratával, parancsaival és egymás tevékenységével összehangolt, szabályozott működését, ezért gyakran úgy említik, mint az Igazságosság és Pártatlanság angyalát. Előszeretettel segíti győzelemre az elnyomottakat, a hátrányos helyzetűeket, lelket önt a mellőzöttekbe és a félreértettekbe, s hozzásegíti őket a megértéshez és a nagyobb elismeréshez.

Raguel arkangyalra korszerű szóhasználattal azt mondhatnám, olyan, mint egy akkutöltő. Ha levert hangulatban vagyunk, esetleg némi energiapótlásra van szükségünk, ő készségesen feltölt minket. A legjobb barátunknak tekinthetjük, aki szerencsére egy személyben ügyvéd, spirituális tanácsadó, terapeuta, elkötelezett házi edző és tanító – azaz sokoldalú személyiség. Számos téren kamatoztatja segítőkészségét. Raguel azokhoz a szeretetre méltó úriemberekhez hasonlít, akik bölcs tanácsaikkal mindig mellettünk állnak, de soha nem akarják megtörni vagy befolyásolni szabad akaratunkat. Amikor hívják, azonnal ott terem, és segít.


Így vall magáról: - Túl sokszor látok csüggedést, s látom, hogy az emberek megadják magukat a sorsnak, anélkül hogy felismerték volna értékeiket és lehetőségeiket. Rendeltetésem célja sokrétű, lehetőségeim határtalanok. Valójában semmiféle ok nem csábíthat arra, hogy magára hagyjak bárkit, hisz oly sokféle barátság létezhet. Gyakorta ténykedek névtelenül, valamely segítő csoport tagjaival közösen, tehát nem mindig tudhatod meg, hogy kérésednek eleget téve alakítom az életedet. Ennek ellenére bízz abban, hogy veled vagyok!
 

Miben segíthet?

-együttműködés – csoportokkal és a családdal
-elmélkedés és vitakészség
-érvelés, megoldások, feloldás
-képessé tenni valakit valamire – segítség a hátrányos helyzet megszüntetésére
-szabályosság, fegyelmezettség
-védelem igazságtalan bánásmód esetén


IMA:

Raguel arkangyal, köszönöm közbenjárásod kapcsolatom rendezésében. Kérlek segíts békét teremteni köztem és .............. (itt mondd ki az illető nevét). Kérlek támogass minket abban, hogy a köztönk lévő nézeteltérések most elsimuljanak, megértés és összhang teremtödjön a kapcsolatunkban. Hálás köszönetem a békességért.

 
 

kép: pinterest.com