Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Raziel arkangyal

2018-08-19

A titkos tartományok Angyala és a Legfensőbb Misztériumok Ura

 Raziel arkangyal.jpg

RAZIEL arkangyal nevének jelentése "Isten Titka"

A legenda szerint Raziel "a minden Égi és földi tudás" könyv szerzője. Miután Ádám és Éva kiűzettek a paradicsomból, Raziel adta át Ádámnak ezt az írást, melyből megnyilvánul mi mindenbe nyilvánul meg Isten végtelen kegyelme. Később Metatronhoz, Énokhoz kerül, Noé is Rafael Arkangyal segítségével jutott hozzá egy másolathoz s az ebben való útmutatások alapján építette meg bárkáját és mentette meg a vízözön bekövetkezésekor az élőlényeket. Úgy gondolják, hogy Salamon is uralta valamikor a Raziel könyvet és e ritka de óriási tudással győzte le a démonokat.

 

A titkos tartományok Angyalaként és a Legfensőbb Misztériumok Uraként ismeretes. Az Arkangyalok birodalmának mágusa és alkimistája, így segíteni tud abban, hogy megértsük az emberi logikát meghaladó eszméket, a hétköznapi gondolkodást kitágítja, de közben gyógyító hatással is bír. Ő adta át a tudást a gyógynövényekről.

 

Ezoterikus tanok és kinyilatkoztatások értelmezése, szent geometria, kvantum fizika, alkímia, szellemi megnyilvánulások, látnoki képességek, isteni energiák megszerzése, tisztánlátás és minden dolog határtalan megismerése tartozik hatás körébe. Tudást hozza el a spirituális „titkokról". Gyógyítja a spirituális és a pszichés blokkokat.

 

Raziel az arkangyalok birodalmának mágusa és alkimistája, így abban tud segíteni, hogy megértsük az olyan eszméket, amelyek meghaladják az emberi logikát. Kitágítja és erőpróbára készteti a hétköznapi gondolkodást, de úgy, hogy végső soron gyógyító hatása legyen.

 

Ha mélyenszántó szellemi megértésre áhítozunk, kérjük meg Razielt, hogy látogasson meg bennünket az álmainkban. Osztálytermekbe vezet majd el, és segít meglelni az igazságokat és a titkokat. Ébredés után talán nem teljesen emlékezünk majd a tanításaira, vagy nem egészen értjük, de a tudás immár véglegesen beivódott a tudatalattinkba, ahonnan nap mint nap vezetni fogja lépteinket.

Raziel a spirituális eszmék megértésében és gyakorlatba való átültetésében támogat bennünket.

 

Hatékonyan segít a szent geometria, a kvantumfizika, illetve más elvont elméletek tanulmányozása során, és segítségével fogékonyabbá válunk a magasabb szintű látnoki képességekre is. Javítja a tisztán hallást, tisztán látást, az Isteni Útmutatás érzékelését.

A tisztán látásnak ezer féle szép előfordulása van: képek cikázhatnak át lelki szemeid előtt, a fizikai környezetedben vissza-visszatérő látványokat tapasztalsz, aurát, energiát vagy valamilyen jelenést érzékelsz, de álmokban is megjelenhet.

De ha van egy kis időd, tudatosan is hívhatod Őt. Mivel közleményei alapvető fontossággal bírnak, legjobb egy csöndes zavartalan helyen szólítani. Hunyd be a szemed, lélegezz mélyen és lassan, csöndesítsd el az elméd, és kérd őt gondolatban:

"Raziel Arkangyal, kérlek oldd fel a szellemem befogadó képességét korlátozó hiedelmeimet és félelmeimet, hogy tisztán láthassak, és megértővé váljak. Kérlek, nyisd meg az elmém, hogy az Égi földi összefüggéseket megláthassam, és saját szellemi fejlődésem és az emberiség hasznára fordíthassam."


" Raziel Arkangyal, kérlek segíts nekem  megérteni a szellemi igazságokat, kérlek támogass abban, hogy megemelve tudatosságom szintjét, spirituálisan és szellemileg fejlődhessek. Köszönöm"

Raziel :„Ahogy egyre feljebbről tekintesz az életre, szellemi megértésed is magasabb szintre emelkedik. Gondolkodásod legyen nyitott, és engedd el a korlátozó ítéleteket és illúziókat. Figyelj oda a jelekre: a háromszor vagy többször előforduló információkra. Figyeld meg a fizikai látványokban és pszichikus képekben jelentkező mértani alakzatokat. Tudd, hogy növekvő tudatosságod megváltoztathatja a kapcsolataidat és a karrieredet érintő céljaidat. Én végigkalauzollak e változásokon, hogy az életed tükrözze a benső átélésedet.”

Razielhez  kapcsolódó szín az arany és lila (ibolya)

Raziel arkangyalhoz kapcsolódó további fogalmak: Nap-beavatás; porainkból főnixként feltámadni; karizma; életöröm, energia; elnyomott harag; az univerzum titkos tudása; misztérium; a teremtés férfiaspektusa, hatalom, egokivetítések; tisztulás, méregtelenítés; a szexuális energiát tudattágító folyamatokra használni; a mester-én felébresztése; siker

Raziel arkangyal1.pngKép:Pinterest.com