Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

REMIEL ARKANGYAL

2024-03-18

A REMÉNY ANGYALA

remiel ark ang.jpg

Kép: pinterest 

 

REMIEL ARKANGYAL

 

A REMÉNY ANGYALA

 

Jeremiel, Eremiel, Yerachme'el vagy Jerahmeelnek is nevezik  

 

Remiel arkangyal neve héberül azt jelenti: „Isten irgalma”.

Ő a remény, a kegyelem, a feltámadás és a mennybemenetel angyala.

Arra emlékeztet minket, hogy Isten kegyelme soha nem hagy el bennünket.

Segít ha depressziósnak vagy szomorúnak érezzük magunkat.

Kiterjeszti ránk Isten irgalmát.

Szorongás, mélabú és reményvesztettség érzéseinek feloldásában is segíthet.

 

Segíthet nekünk kigyógyulni múltunkból és eligazodni spirituális utunk során.

 

Ragyogó fehér fény övezi, amely helyreállítja a harmóniát, a lelki egyensúlyt és az érzelmi világot. Megnyit érzelmileg, hogy boldogság és öröm hassa át a szívünket.

 

Reményteli üzeneteket közvetít Istentől, mindazoknak, akik elcsüggedtek vagy veszteséget szenvedtek el.

 

Uriel mellett dolgozik, mint az egyik mennyei mágus.

 

A békés átmenet angyala.

 

Ő felelős a lelkek átvezetéséért a mennyekbe.

 

Gyakran hívják, amikor egy lelket át kell kísérni a túlvilágra, hogy békével távozzon, félelem és fájdalom nélkül. Megkönnyíti a haldokló szabadulását az anyag szférájából. Segíti az elengedést azoknál, akik félnek, vagy nem hajlandóak átmenni, mert ragaszkodnak a földi világhoz. Békében és szeretetben vezeti át a másvilágra távozó lelket és megszünteti a lelkek szenvedését.

 

Remiel arkangyal az, aki segíti az átkelő lelkeket abban, hogy végignézhessék életük „filmjét”. Ez egy lényeges folyamat a lélekutazásban, hogy meggyógyuljanak, betekintést nyerjenek a múlt történéseibe, felépüljenek a fizikai életből és felkészüljenek mindarra, ami ezután következik.

 

Az isteni álmok és látomások angyala

 

Remiel arkangyal az isteni látomás angyala, amit álom síkban, meditációban vagy vízióban küld számunkra, hogy üzenetet kaphassunk az égi világból és a helyes úton haladhassunk az életünk ösvényén.

 

Ezért életút és isteni vezettetés is hozzá tartozik, mivel a helyes út követésére ösztönöz bennünket. 

 

Megvilágosító szerető fényével rávilágít életünk azon aspektusaira, amelyek még nem láttak napvilágot. Segít szembenézni elrejtett titkainkkal, mert nem tudunk növekedni és fejlődni anélkül, hogy ne néznénk szembe azzal, ami egész életünkben kísértett bennünket.

 

Segíti, ha át akarjuk tekinteni az életünket, hogy megláthassuk, mit és hogyan kellene jobban csinálnunk, az isteni tervünkkel összhangban. Ezért az elmélkedés vagy meditáció során segíthet bennünket az önvizsgálat, az önelemzés vagy a felülvizsgálat folyamataiban. Segít, hogy áttekinthessük az életünk céljait.

 

Azoknak, akik spirituális életet élnek, fontos egy ilyen jellegű áttekintés, amely segíthet abban, hogy megtegyük a szükséges korrekciókat az életünkben.

 

Abban támogat, hogy átlásd a jelenlegi helyzetedet és a jövőképedet, hogy helyes irányba tereld az életedet és jó döntéseket hozz.

 

Fejleszti a spirituális kapcsolatfelvételt és a kommunikáció képességét.

 

Őrzi az álmunkat, védelmez az álomsíkban, ha kérjük. Jósálmokat küldhet. Álommunkához kiváló.

 

Erős arkangyal, aki változásokat hoz az életbe.

 

A fejlődéshez szükséges spirituális növekedést segíti.

 

Remiel arkangyal segít meglátni az élet örömteli, boldog és gyönyörű aspektusait. A szeretet útjában álló akadályok feloldásában segíthet. A lelki növekedés és fejlődés angyala, aki támogat abban, hogy felhagyjunk a korlátozó szokásokkal.

 

Arra ösztönöz, hogy tanuljunk a hibáinkból és jól oldjuk meg a problémákat azáltal, hogy a magasabb jó érdekében változásokat hajtunk végre önmagunkon és a környezetünkben. Ezt csak egy magasabb perspektívából hajthatjuk végre, amíg azon a szinten maradunk, ahol a problémák keletkeztek, nem oldhatjuk fel őket. Ha nem vállalunk felelősséget az életünkért és a problémák okát áthárítjuk másra, soha nem fogunk tudni változni vagy változtatni. Ezért Remiel arkangyal segít abban, hogy magasabb perspektívából láthassunk rá az életünkre és új irányok felé terel bennünket.

 

Remiel és a tisztánlátás

 

Remiel arkangyal a tisztánlátás fejlesztésében tud segíteni, a prófétai látomások fogadásában, az álmokra való visszaemlékezésében és jelentésük megértésében.

 

Segít visszaemlékezni a múlt eseményeire, hogy áttekintsük az életünket és levonhassuk a megfelelő következtetéseket.

 

A jövő utjainak kifürkészésében segíthet és a jelen helyzetek átlátásában.  

 

Remiel arkangyal támogatja a lelki ajándékok kibontakozását és pszichikai képességek fejlesztését.

 

Remiel arkangyal és az érzelmek

 

Remiel arkangyal hihetetlenül segítőkész az érzelmek gyógyítása terén is. Akkor jelenik meg az életünkben, amikor lelkileg és érzelmileg kimerültünk.

 

Segíteni tud abban, hogy megláthassuk azokat a mintákat, amelyek azon érzelmi állapotok mögött rejlenek, amelyek az életünk kellemetlen élettapasztalatait generálják.

 

Remiel arkangyal segíthet „átlátni” azokat a múltbeli tapasztalatokat, emlékeket, döntéseket és mintákat, amelyek az életünket formálták és hatással vannak az energiáinkra és érzelmeinkre.

 

Remiel arkangyal és az életút

 

Remiel, mint az isteni kegyelem arkangyala egy hatalmas szövetséges, hogy újra igazodni tudjunk életünk lehető legmagasabb ösvényéhez, az igazi lélekcélok és az isteni terv megvalósulása érdekében.

 

Jelenleg nagyon sok olyan változás történik a világban, amely hatással van az életünkre. Amikor sok kérdésed van, hogyan tovább, és miért történik ez vagy az, ha minden zűrzavaros, akkor Remiel arkangyal segíthet abban, hogy átláss a káoszon.

 

Remiel arkangyal nagy segítséget tud nyújtani abban, hogy változásokat érjünk el és pozitív irányba terelhessük az életünk pályáját, annak érdekében hogy jobban igazodjon igaz utunkhoz és életünk céljához.

 

Útmutatása gyengéd és általában belső látomások, benyomások és mentális képek formájában érkezik.

 

Segíthet abban is, hogy átlássunk a feledés fátylán, az idő vonalain és megláthassuk a nagyobb összképet.

 

Segíti megérteni azt, hogy életünk minden egyes döntése, minden egyes leckéje és minden pillanata a javunkat szolgálja és lehetőséget ad a tanulásra. Remiel arkangyal arra emlékeztet bennünket, hogy bár az élet nehéz, kihívásokkal teli és néha kifejezetten fájdalmas, egyben hihetetlen nagy ajándék is, a lélekfejlődés szempontjából.

 

Remiel arkangyal támogatást kínál mindazoknak, akik válaszút előtt állnak, vagy igyekeznek megtalálni életük mélyebb értelmét és célját.

 

Remiel arkangyal segítheti a negatív szokások elengedését, valamint a nehéz energiák, az elbizonytalanodás és a negatívitás megtisztításában vagy transzmutálásában. 

 

Remiel energiája

 

Energiája nagyon finom, gyengéden, fényes, lágy és megnyugtató. Többnyire vizuális képekkel ( tisztánlátással) és érzésekkel ( tisztánérzéssel ) kommunikál, de ennek ellenére hihetetlenül erős és segítőkész! Sokszor szimbólumokon keresztül küld üzenetet.

 

A narancssárga és ibolya lila szín kapcsolódik hozza.

 

A hozzá kapcsolodó kristály: Ametrin

 

Hozzá kapcsolódó szám: 5

 

Hogyan lehet ráhangolódni Remiel jelenlétére

 

Üresítsd ki az elmédet, nyisd meg a szívedet, légy befogadó a lágy, gyengéd és megnyugtató energiáira. Engedd el a lelki terheket, mély lélegzeteddel, emeld érzelmi rezgésed pozitív életérzésekkel. Hangold át tudatodat a magasabb szintekre, azzal, hogy imával megkéred, segítsen ott, ahol arra szükséged lehet. Nyílj meg a vizuális útmutatásra és üzenetekre, amelyeket Remiel arkangyal hoz neked.

 

Írta: Aysha